Skip to Content

آشپزی؛

طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتقال


طعم لذیذ خوراک بلدرچین با سس پرتقال را امتحان کنید.

یزدبانو؛

مواد لازم:

بلدرچین: دو عدد
پیاز : یک عدد
سیر: یک حبه
کره: 50 گرم
رزماری و زعفران: به میزان لازم
آب لیمو ترش: یک قاشق سوپ خوری
آب پرتقال: یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق سوپخوری
کره: 20 گرم
هویج، جعفری، فلفل دلمه ای: به میزان لازم

طرز تهیه:

بلدرچین‌ها را با نمک، فلفل سیاه، سیر له شده و پیاز، فلفل دلمه‌ای، کمی آب لیمو‌ترش، رزماری خرد شده و زعفران دم کرده و مخلوط کنید و زمان دهید تا مزه دار شود.این مخلوط را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
بعد از این مدت کف سینی فر را با پیاز، هویج و کمی فلفل دلمه‌ای بپوشانید. کمی کره ذوب شده را روی بلدرچین‌ها بریزید و آن‌ها را روی سینی فر قرار دهید.
بعد از این مدت کف سینی فر را با پیاز، هویج و کمی فلفل دلمه‌ای بپوشانید. اندکی کره ذوب شده را روی بلدرچین‌ها بریزید و آن‌ها را روی سینی فر قرار دهید.

طرز تهیه سس پرتقال:
کره را با حرارت ملایم در تابه ذوب کنید سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید؛ بلافاصله آب پرتقال سرد را به مواد اضافه کنید
مرتب مواد را هم بزنید.
سپس آب لیمو ترش و کمی نمک را اضافه کرده و زمان بدهید تا روی حرارت غلیظ شود.
در آخر،خورشت را با سس پرتقال سرو کنید.


انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری