Skip to Content

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده عنوان کرد:

روند رو به رشد آسیب‌های اجتماعی در کشور/ سونامی طلاق به گیلان رسید


معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: روند آسیب‌های اجتماعی در کشور در حال رشد بوده و نگران‌کننده است.

به گزارش یزدبانو به نقل از خبرگزاری فارس از رشت، شهین‌دخت مولاوردی ظهر امروز در جلسه شورای اداری استانداری گیلان توجه ویژه به دختران بازمانده از تحصیل را ضرورت دانست.

وی با بیان اینکه طبق بررسی‌های صورت گرفته در حوزه آموزش و پرورش، دختران بازمانده از تحصیل نیازمند توجه ویژه هستند، افزود: عمدتاً وزارتخانه‌ها این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا ما زن و مرد را از یکدیگر جدا می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تصریح بر اینکه وضعیت عادلانه و برابری پیرامون اشتغال برای زنان در جامعه مهیا نیست، ادامه داد: باید در این حیطه ورود کرد.

وی گفت: تا زمان رسیدن به جایگاه ایده‌آل زنان باید به آنها توجه ویژه شود و هرگاه جامعه زنان به حالت ایده‌آل دست یافت دیگر نیازی به این اقدام‌ها نیست.

مولاوردی به ارائه گزارش‌ها و آمارهای لایحه احکام برنامه ششم و سند این برنامه به مجلس اشاره کرد و ادامه داد: هنوز این لایحه در مجلس مطرح نشده است.

وی متذکر شد: با توجه به جایگاه زن و نقش سازنده آن در جامعه و خانواده، برنامه پنج ساله را تنظیم و اجرایی می‌کنیم.

این مسؤول برای فاصله گرفتن از عملکردهای کلیشه‌ای و بازگرداندن زنان به جایگاه اصلی آنها را نیازمند برنامه‌ریزی‌ها دانست و گفت: در برنامه ششم از کلی‌گویی و آرمان‌گرایی در حوزه زنان پرهیز شده است.

وی با اشاره به آمار بالای طلاق در گیلان، خاطرنشان کرد: سونامی طلاق به گیلان رسیده و روند آسیب‌های اجتماعی در کشور در حال رشد است.

مولایی روند رو به رشد آسیب‌های اجتماعی را نگران‌کننده خواند و یادآور شد: برای بررسی این موضوعات 19کارگروه تشکیل شده که در 13کارگروه حوزه معاونت امور بانوان حضور دارد.

وی با بیان اینکه ما به دنبال ارتقای نرخ مشارکت زنان هستیم، تصریح کرد: برخی تصور می‌کنند منظور ما از افزایش مشارکت، درباره استخدام‌ها است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: در وضعیت فعلی اشتغال و استخدام ممکن نیست و ما سعی کرده‌ایم نگاه جوانان را به مسئله شغل و استخدام تغییر دهیم.

وی ارائه راهکارها در زمینه توانمندی زنان، توسعه کارآفرینی و... را در تغییر نگاه‌ها نسبت به مشارکت بانوان در عرصه اجتماعی موثر دانست.

انتهای پیام / ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری