Navigation Navigation

محتوا محتوا

‏ رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در یزد:

گفتمان مهارت‌آموزی؛ راه‌حل کاهش جمعیت بیکار کشور است/افزایش دومرکز به تعداد مراکز علمی کاربردی در یزد


رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: مهم‌ترین مشکل دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور غالب نبودن گفتمان مهارت‌آموزی است و رایج شدن این گفتمان نیاز به کمک رسانه‌ها در ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی دارد.

به گزارش خبرنگار یزامروز؛ محمدحسین امید ظهر امروز در جمع خبرنگاران استان یزد از افزایش دو مرکز علمی کاربردی به مراکز استان خبر داد و گفت: بر اساس سیاست جدید این دانشگاه تمامی مراکز وابسته به دستگاه‌های اجرایی باید به بخش خصوصی واگذار شوند که تاکنون این دو مرکز یعنی مراکز بهزیستی و فرهنگ و هنر به ترتیب به یکی از مراکز بهزیستی تفت و خانه فرهنگ و هنر صدوقی واگذارشده و تعداد مراکز در استان یزد به 11 مرکز رسید که از مهرماه دانشجو پذیرش می‌کنند.

 رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: یکی از شروط واگذاری مراکز به دستگاه‌ها و بخش‌های خصوصی این است که دارای محیط کار باشند یا بتوانند محیط کار را برای مرکز خود فراهم کنند.

امید؛ در ادامه از راه‌اندازی دو مرکز جدید درزمینهٔ های گردشگری و صنایع غذایی در آینده نزدیک در یزد خبر داد و اظهار داشت: با توجه به بازنگری دانشگاه جامع علمی کاربردی در سیاست‌ها و تمرکز بر روی مهارت‌آموزی دانشجویان این آمادگی دارد با توجه به ظرفیت‌های استان‌ها و ابراز تمایل یخش خصوصی برای راه‌اندازی مرکز علمی کاربردی در صورت فراهم آوردن شرایط لازم، مجوز مرکز اعطا کند و در این خصوص زیرساخت‌های موردنیاز هم فراهم‌شده است.

وی ادامه داد: استان یزد درزمینهٔ های مختلف و به‌ویژه صنایعی نظیر کاشی و سرامیک، صنایع غذایی و کشاورزی خاصه در صنعت دام و طیور و گردشگری از پتانسیل خوبی برخوردار است و ما می‌توانیم در حوزه‌های تولید، برای دایر کردن مراکز جدید کمک کنیم.

رئیس یزدی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در خصوص آخرین آمار ثبت‌نام دانشجویان ورودی سال جاری گفت: هرچند امسال بیش از 50 درصد قبول‌شدگان دانشگاه‌های کشور انتخاب رشته نکرده‌اند اما می‌توانیم با توجه به سیاست مهارت‌آموزی دانشگاه جامع علمی کاربردی و اشتغال پذیری رشته‌های این دانشگاه پذیرش مناسبی داشته باشیم.

وی راه‌حل کاهش جمعیت بیکار کشور را رو آوردن جامعه به رشته‌های مهارتی دانست و ابراز داشت: بیش از دوسوم آموزش‌های مهارتی بر عهده دانشگاه جامع کاربردی است و اغلب رشته‌های این دانشگاه بازار کار مناسبی دارند بنابراین دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند پس از فراغت از تحصیل مشغول به کار شوند.

امید بابیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی مهم‌ترین رکن آموزش‌های مهارتی در کشور است گفت: ظرفیت کافی برای پذیرش دانشجویان راداریم و شایان‌ذکر است که مدرک این دانشگاه یک مدرک معتبر بین‌المللی است.

وی در پایان مهم‌ترین مشکل دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور را غالب نبودن گفتمان مهارت‌آموزی عنوان و تصریح کرد: گرچه در سال‌های اخیر مردم از مدرک‌گرایی به سمت مهارت افزایی تمایل پیدا کردند اما هنوز رایج شدن این گفتمان نیاز به کمک رسانه‌ها در ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی دارد.

انتهای پیام/ح






آخرین اخبار آخرین اخبار