نمایش نمایش

ID : 12691334
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس:

از گوشت های بوفالو در سوسیس و کالباس استفاده شده است


رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از گوشت های آلوده در سوسیس و کالباس استفاده می شده است، گفت: رییس سازمان دامپزشکی کشور و رییس سازمان غذا و دارو باید در این خصوص پاسخگو باشند.

به گزارش عصر فرهنگ به نقل از عصر هامون،در پیگیری های اخیر این پایگاه خبری حسینعلی شهریاری در همایشی به مناسبت هفته سلامت در خصوص گوشت های آلوده بوفالو عنوان کرده بود که در کشور چه اتفاقی افتاده است که گوشت بوفالو از هند وارد می‌شود، آن هم گوشت بوفالوهای پیر و قارچ‌زده! که مسلماً نشئت گرفته از رانت خواری و سوءاستفاده‌های شخصی و گروهی است که این مجوزها داده می‌شود.

 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه با بیان اینکه فقط 30 درصد مسئولیت سلامت کشور با وزارت بهداشت است اما همیشه، پاسخگوی حوزه سلامت وزیر بهداشت است، بیان کرده بود که دلیل پاسخگویی وزارت بهداشت در عرصه سلامت مطابق قانون، باید سازمان غذا و دارو حرف آخر را بزند.

 

شهریاری با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور نیز در این زمینه مسئولیت دارد، عنوان کرد:در صنایع غذایی نیز وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد ایران دخیل هستند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه قرار بود بوفالو از هند وارد شود و در سیستان و بلوچستان پرورش یابد و بعد به‌صورت بسته‌بندی مناسب در اختیار مردم قرار گیرد، گفت: اگر این گوشت خوب نیست چرا می‌گویند فقط برای سوسیس و کالباس مصرف شود و چه تضمینی است که این گوشت را به‌صورت چرخ‌کرده در فروشگاه‌ها به خورد مردم ندهند.

 

شهریاری با گلایه از اینکه نه در دولت قبلی و نه در دولت کنونی به قول‌هایی که درباره این موارد داده شد، جامه عمل نپوشاندند، گفت: این هفته مسئولان دامپزشکی را برای واردات این گوشت‌های بوفالوی پیر و قارچ‌زده به مجلس فرا می‌خوانیم.

 

در تماسی که پایگاه خبری عصر هامون با حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و سلامت در مجلس شورای اسلامی در خصوص پیگیری های این موضوع داشت، وی گفت: سال گذشته این گوشت ها وارد شده است و امسال هیچ گوشت بوفالویی وارد نشده است.

 

وی اضافه کرد: در جلسه ای که گذاشته شد علاوه بر مهدی خلج رییس سازمان دامپزشکی کشور، رییس سازمان غذا و دارو نیز حضور داشت و از آنجاییکه بحث ها طولانی شد قرار شد یک جلسه کلی و جامع تر بعد از تعطیلی در این خصوص بگذاریم.






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها