نمایش نمایش

ID : 21116575

تصاویر دیدنی از برداشت زردآلو در ابرکوه


برداشت زردآلو در ابرکوه از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه دارد.

به گزارش عصر فرهنگ؛ به نقل از سرو ابرکوه، یکی از محصولات کشاورزی شهرستان که از نظر طعم، کیفیت و پیش رسی در کشور مقام اول را به خود اختصاص داده است، زردآلو می باشد که برداشت آن در سطح یک هزار و 200 هکتار از باغات از اواخر اردیبهشت آغاز و تا اواسط تیر ماه ادامه خواهد داشت.


ارقام مختلف زرد آلو از جمله تخم گردی، فلکه ای، خیاری، زرقانی، خانی، کتابی، مشهدی و ممک در ابرکوه برداشت و به استان های مختلف کشور از جمله تهران، فارس، یزد، اصفهان و ... صادر می شود.






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها