بالاترین تراکم جمعیت اتباع بیگانه در استان یزد/ اولویتهای ساماندهی اتباع بیگانه اعلام شد
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدآوا؛ مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور صبح امروز در دومین همایش سالانه دفاتر ادارات کل امور اتباع و مهاجرین خارجی سراسر کشور و کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، اظهار داشت: سازمان کمیسیاریای پناهندگان سازمان ملل جزء بهترین نهاد سازمان ملل است که با نگاه بشردوستانه در حال فعالیت است.
احمد محمدیفر گفت: ما به این باور رسیده ایم که کمیسیاریای پناهندگان سازمان ملل در جمهوری اسلامی بسیار زیاد همگام با ما در حال حرکت است و خوشبختانه به همین دلیل توانستهایم اقدامات بسیار موثری را در کشور انجام دهیم.
وی با بیان اینکه بیش از 3 میلیون نفر جمعیت مهاجر و پناهنده در کشور ایران وجود دارد، افزود: سیل انبوهی از این جمعیت به طور عمده از کشور افغانستان هستند اما از کشورهای عراق، پاکستان، بنگلادش و ... نیز در کشور ما حضور دارند.
محمدیفر در بخشی از سخنان خود ادامه داد: وضعیت کشور افغانستان امروزه به گونهای است که با خیل عظیمی از حرکت جمعیت از این کشور به سمت کشور ایران مواجه هستیم.
مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور افزود: استان یزد به عنوان یکی از استانهای دارنده بالاترین تراکم جمعیتی در زمینه اتباع بیگانه به علت شرایط خاص اقلیمی شناخته شده است و استان یزد تلاشهای دلسوزانهای در زمینه اتباع بیگانه دارد.
این مسئول تصریح کرد: ما در سه حوزه بهداشت، آموزش و بهبود به عنوان اولویتها برای پناهندگان تلاشهای ویژه ای را متمرکز کرده و تلاش داریم در این سه حوزه بر روی خدمات رسانی بیشتر تمرکز شود.
وی خاطرنشان کرد: کار در حوزه بهداشت و سلامت ضرورتی اساسی دارد؛ چرا که استانداردهای بهداشتی و سلامتی در بین این اتباع بسیار پایین است و معمولا برابر اعلام متخصصان در حوزه بهداشت، این قشر با بیماریها و مسائل سوء بهداشتی مواجه هستند که نیاز به خدمات ویژه دارند و پایین بودن قدرت اقتصادی آنها این افراد را از درمان نیز دور نگاه داشته است.
محمدی فر ادامه داد: خوشبختانه طی دو سال گذشته بی نظیرترین طرحهای دنیا به نام بیمه سلامت به اجرا درآمده است که از جمله طرحهایی است که در کشور ما اجرا شد و این طرح در دنیا بینظیر و باعث افتخار ما است که در کشوری زندگی میکنیم که این خدمات انسان دوستانه را ارائه میدهد.
مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور عنوان کرد: امسال در ادامه تکمیل طرح بیمه سلامت توانستیم با کمک سایرین طول بیمه را نیز از پنج ماه به یک سال برسانیم و تا پایان 2017 میلادی شرایط بیمه را ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: در بحث حوزه آموزش به عنوان یکی از موضوعات اساسی یک اقدام بینظیر در دنیا در اجرای فرمان مقام معظم رهبری اجرا شد که طی دو سال گذشته 77 هزار دانش آموزی که پدران و مادران آنها غیرمجاز بودند، در مدارس ثبتنام و مشغول تحصیل شدند.
این مسئول در خصوص موضوع معیشت اتباع بیگانه اظهار کرد: موضوع معیشت و حمایت از اقشار آسیبپذیر اتباع خارجی از اولویت سوم ما است که در این راستا ارائه کمکهای نقدی برای اقشار آسیبپذیر فاقد درآمد پیشبینی شده همچنین تلاش شده زنان سرپرست خانوار توانمند شوند.
محمدیفر خاطرنشان کرد: تلاش شده است علاوه بر اقداماتی که در کنار این سه اولویت انجام شده است ، خدمات عمرانی نظیر بهسازی و ایجاد امکانات رفاهی بیشتر در خصوص رفاه حال اتباع بیگانه در مهمانشهرها نیز مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/