تامین شکر و روغن مورد نیاز شیرینیپزیهای یزد
به گزارش یزدرسا، عباس تابش مدیرعامل سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: تولیدکنندگان شیرینیهای سنتی یزد نباید از روغن و شکر بازار آزاد استفاده کنند و باید برای آنها چاره اندیشی شود.
تابش در ادامه سفر خود به استان یزد در بازدید از یک واحد تولید شیرینی سنتی در یزد اظهار داشت: روغن و شکر از مواد اولیه ضروری شیرینیپزی است و اگر تولیدکننده ناچار به تامین آن از بازار آزاد شود، بر قیمت تمام شده شیرینی اثر میگذارد.
معاون وزیر صمت عنوان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد برای جلوگیری از گران شدن شیرینی باید برای تامین شکر و روغن واحدهای سنتی پز در یزد چاره اندیشی کند.
تابش که او را در این بازدید، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و معاونان وی و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد او را همراهی میکنند، از بخشهای مختلف این واحد تولیدی بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل و نیازهای این واحد قرار گرفت.
لازم به ذکر است در این واحد تولیدی بالغبر 15 نوع شیرینی سنتی یزد تولید میشود و میزان تولید روزانه به حدود یک تن میرسد.
انتهای پیام/خ
Related Assets:
- 100 تن شکر احتکار شده توسط سربازان گمنام امام زمان سپاه در مهریز کشف شد
- توزیع ۱۴۰۰تن شکر ویژه تنظیم بازار ماه مبارک رمضان در استان یزد
- مسئولین در حال تلاش و کوشش هستند/ قیمت زولبیا وبامیه در یزد 90 درصد گرانتر از سال گذشته تعیین شد
- کمبود روغن در بازار به علت خرید بیشازحد مردم است/ روغن بهاندازه مصرف استان توزیع میشود
- کمیسیون قضایی مجلس پیگیر اهانتهای رئیس جمهور به مردم، منتقدان و مسئولان است
- طرز تهیه شکلات سالامی
- تولید شیرینی یزد در قدیمی ترین قنادی بافق از دریچه دوربین
- طرز تهیه شیرینی کُلُمْپه
- طرز تهیه کلوچه کنجدی
- اشتغالزایی برای 80 خانوار بدسرپرست به سبک «متوسلیان»