ID : 939011
كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد:

سحري چه بخوريم؟/ مصرف سبزيجات در سحر از تشنگي در روزه داران جلوگيري مي كند


كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد مصرف سبزيجات در وعده سحري را توصيه می کند.

به گزارش یزد رسا، كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد در خصوص چگونگي وعده غذایی در سحر اظهار داشت: با توجه به طولانی بودن روز در ماههای فصل تابستان، بهتر است غذای مصرفی در وعده سحری خصوصیات و ویژگی وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.

مهديه السادات حاجي ميرزاده ادامه داد: با توجه به ساعت صرف افطار و تا وعده سحری می‌توان در فاصله افطار تا سحر یک وعده غذایی مثل شام سبک را صرف کرد کــه البته این به وضعیت خود شخص و تمایل او به صرف غذا بستگی دارد.

وی توصیه كرد: در وعده سحری مقدار مناسبی سبزی‌های مختلف (سبزی خوردن) مصــرف شود.

حاجي ميرزاده تصريح كرد: سبزی‌ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین‌ها مواد معدنی و مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می‌کنند.

وي با تاكيد بر اين مطلب كه مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی‌شود افزود: مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول‌ها و در نتیجه کاهش قند خون می‌شوند. به این ترتیب مصرف مـــواد غـــذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری موجب می‌شود شخص زود‌تر گرسنه شود.

منبع: وب دا یزد




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.