فتنه خط قرمز نظام است چون رأی مردم حقالناس است
به گزارش یزدرسا ،محمدجواد حقشناس از مقامات دولت اصلاحات و عضو مرکزیت حزبی بود که دبیر آن - مهدی کروبی- به واسطه کسب 330 هزار رأی در انتخابات 88 مدعی تقلب شد با ایستادن در مقابل رأی 25 میلیونی مردم، دعوت به آشوبافکنی کرد. حقشناس اکنون به عبارات والایی از رهبر معظم انقلاب استناد میکند که در صورت التزام به آن عبارات حتما باید از رفتار سران فتنه اعلام برائت کند. برخی اعضای اعتماد ملی جزو حامیان فتنه 88 و از فریبدهندگان و تحریککنندگان کروبی بودند.
حقشناس - که معاون پارلمانی ارشاد و مدیر کل سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات بود- ضمن مقالهای در روزنامه اعتماد نوشت: باید به سمت اعتماد همگانی برویم و دولت وظیفه خود را حمایت از یک انتخابات آزاد، سالم و رقابتی بداند. شاخصهایی را که رهبر معظم انقلاب در انتخابات فرمودند باید رعایت شود. مهمترین حرف ایشان که متأسفانه فراموش شد؛ این است که رأی مردم حقالناس است. وظیفه دولت و وزارت کشور این است که در مورد این جمله دهها همایش برگزار کنند. در واقع این موضوع که «حقالناس میشود» به چه معناست؟ مخاطب جمله رأی حقالناس کیست؟ مخاطب این جمله کسی جز وزارت کشور و نهادهای نظارتی نیست.
وی ادامه میدهد: مهمترین نگرانی که امروز در جریان اصلاحطلبی وجود دارد، آخرین موضعی است که توسط دبیر شورای نگهبان در برنامه شناسنامه اتخاذ شده است.
حقشناس نوشت: سخنان رهبر معظم انقلاب در انتخابات 92 به طور خیلی صریح پنج مورد را دربرمیگیرد. 1- انتخابات حداکثری باشد 2-انتخابات با حضور همه سلایق باشد 3- هیچکس از رأی من خبر ندارد 4- دعوت از همه ایرانیان حتی ایرانیهایی که جمهوری اسلامی را قبول ندارند برای شرکت در انتخابات 5- رأی مردم حقالناس است. این معیارهای پنجگانه در انتخابات باید اجرایی شود.
آنچه در این مقاله مغفول مانده استثناها و خط قرمزهای مطرح شده در بیانات رهبر معظم انقلاب است. یعنی معظم له همچنان که بر حضور حداکثری همه مردم و سلایق سیاسی در انتخابات تأکید دارند- که درست نقطه مقابل عمل برخی جریانهای سیاسی مدعی توسعه در برخی ادوار تاریخ از جمله دوره سازندگی است- در عین حال به رعایت چهارچوبهای قانونی و خطوط قرمز تأکید دارند.
همچنان که در دیدار اعضای هیئت دولت، نسبت به خلط جناحبندیهای سیاسی با خط قرمز نظام نسبت به فتنه هشدار دادند و تأکید کردند؛ «علایق اعضای دولت به برخی جناحهای سیاسی اشکالی ندارد اما دولت و اعضای آن نباید اسیر جناحبندیها شوند... در موضوع جناحبندیهای سیاسی همواره تاکید بر رفاقت و انس با یکدیگر است اما در برخی موارد مسئله متفاوت است و باید حتما خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند. مسئله فتنه و فتنهگران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصلهگذاری با آن تاکید کردند همچنان بر آن پایبند باشند.»
بنابراین باید به ادبیات حکیمانه و متقن رهبر معظم انقلاب به عنوان یک کل به هم پیوسته و منظومه تمام عیار نگاه کرد. امثال آقای حقشناس اگر صداقت داشته باشند لاجرم باید به اعتبار منطق روشن رهبر معظم انقلاب از سران فتنه برائت بجویند چه اینکه عبارت «فتنه، خط قرمز نظام است» آن روی سکه و تعبیر دیگری از عبارت «رأی مردم حقالناس است» میباشد و نمیتوان با این منطق محکم رفتار منافقانه (نؤمن ببعض و نکفر ببعض) داشت؛ در غیر این صورت خود را در موضع تهمت قرار دادهاند مبنی بر اینکه در زمره کسانی هستند که موسوی و کروبی را فریب دادند. چوب حراج برحیثیت و سوابق آنها زدند.
منبع:کیهان
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- دلیل عجیب هاشمی برای تقلب در انتخابات چه بود؟/ بیش از یک بازیگر به میرحسین نقش ندادند
- نظام نسبت به فتنه گران با «رأفت» برخورد کرد/9 دی باعث نا امیدی دشمنان شد
- چه شرایطی موجبات عفو و بخشش را فراهم می کند؟
- حماسه 9 دی انقلاب اسلامی را در برابر همه فتنهها بیمه کرد
- توافق را نباید با عناوینی چون سیاسی و فنی از هم جدا کنیم
- حق شناس: ما انتظار داریم شورای نگهبان به عنوان متولی امر، احترام امامزاده را حفظ کند!
- شهید بهشتی دارای شخصیتی ممتاز بود