واردات لوازم خانگی بی کیفیت چینی به نام کره ای+سند
به گزارش یزدرسا به نقل ازراه دانا، این روزها اتوبان تهران-قم از خروجی عوارضی در مقابل حرم مطهر تا ورودی فرعی منتهی به فرودگاه امام خمینی (ره) پر شده است از تبلیغات لوازم خانگی.
لوازم خانگی ای که همگی آنها وارداتی است و به صورت اجناس فله ای از کشور چین به ایران وارد شده است، ولی وارد کنندگان آن، نه تنها به مشتریان ایرانی اطلاع رسانی درباره مبدا این واردات نمی کنند، بلکه با تشابه اسمی به کار برده شده در تبلیغات خود، سعی دارند وانمود کنند این اجناس از کشور کره وارد شده است.
تابلوهای عظیم و بیلبوردهای تبلیغاتی شرکت سام گروه در اتوبان تهران-قم، موضوعی نیست که از نظر مسافران عبوری از این آزادراه، دور بماند. بیلبوردهایی که روی بدنه پل های عابر پیاده و سازه های تبلیغاتی همجوار این اتوبان قرار گرفته تبلیغ فروش و مصرف لوازم خانگی است که با آرم تجاری سام گروه، عرضه می شود.
لوازم خانگی ارزان مانند پنکه، چای ساز، آبمیوه گیری و کولرهای کوچک و ارزان قیمت، از اصلی ترین اقلامی است که سام گروه مشغول فروش آنها در بازار و البته در فروشگاه های وابسته به شرکت سامسونگ است.
با بررسی سوابق شرکت سام گروه می توان دریافت سرمایه گذاران اصلی این شرکت، سهامداران اصلی سامسونگ در ایران و شرکتهای اقماری آن مانند سام سرویس، سام الکترونیک، سام پخش و تکوین الکترونیک شمرده می شوند.
در آخرین تغییراتی که فروشگاه های زنجیره ای سامسونگ در ایران آگهی کرده است، رئیس هیات مدیره این فروشگاه ها، شرکت سام گروه، یعنی همین وارد کننده اجناس ارزان قیمت چینی به ایران، تعیین شده و به نمایندگی از سام گروه، حمیدرضا هاشم نیا، سهامدار اصلی سامسونگ و وارد کننده عمده لوازم خانگی از شرق آسیا به ایران، پای صورتجلسه را امضا کرده است.
شرکت سام گروه در دیماه سال گذشته، با ثبت نشان و آرم خود توانست اجازه حضور بازرگانی در بازارهای ایران را کسب کند.
مالک اصلی علامت شرکت سام گروه، شرکت بازرگانی سام پخش، از اصلی ترین توزیع کنندگان محصولات سامسونگ در ایران است که توانست مجوز واردات اجناس و اقلام طبقات ۷-۹-۱۱ را دریافت کند.
در مجوز فعالیت شرکت سام گروه آمده این شرکت می تواند در زمینه واردات و توزیع لوازم ارزان قیمتی مانند آبمیوه گیری تا اتو و رنده برقی فعالیت کند. این شرکت توانسته در لیست مجوزهای وارداتی خود، جواز بازکردن بازارهای ایران برای بیش از ۸۰ قلم کالا و لوازم خانگی را بگیرد. کالاهایی که از تخم مرغ پز برقی تا پلوپز و کباب پز و آرام پز را شامل می شوند.
نگاهی به آمار واردات این لوازم خانگی در گمرکات جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد اولین کانال ورودی این اقلام چینی از سوی امارات متحده عربی است که به صورت فزاینده ای هر ماه بیشتر و بیشتر می شود. پیش از این برخی رسانه ها از حضور شرکتی به نام هاکو در امارات متحده عربی به عنوان اصلی ترین تغذیه کننده واردات سامسونگ به ایران خبرهایی را منتشر کرده بودند. اکنون به نظر می رسد این شرکت که دارای سهامداران ایرانی است به عنوان سرپل واردات اقلام لوازم خانگی بی کیفیت چینی به کشور نیز فعالیت می کند.
این چنین است که بازارهای لوازم خانگی ایران در مقابل کالاهای بی کیفیت چینی گشوده می شود ولی این کالاها تحت نشان اشتباهی یک شرکت کره ای (سامسونگ) در ایران توزیع شده و به فروش می رسد. گفتنی است سامسونگ نه تنها هرگز لوازم خانگی ارزان قیمت مانند آبمیوه گیری و اتو تولید نکرده، بلکه به نظر می رسد با ثبت آرم و نشان سام گروه، تبلیغات گمراه کننده این شرکت در ایران مشتریان را به سمت اشتباه در تشخیص کشور مبدا تولید کننده پیش می برد. ساده است مشتریانی که از پشت پرده ارتباط سهامداران سامسونگ در ایران و واردات اقلام ارزان و بی کیفیت چینی توسط سام گروه اطلاعی ندارند به اشتباه، کالای چینی را به جای جنس کره ای خریداری کنند.
همچنین در این میان علاوه بر ضرر کردن مشتریان و مصرف کنندگان ایرانی، بیش از ۳ هزار عضو جامعه تولیدکنندگان لوازم خانگی کشور نیز در رقابتی نابرابر در مقابل این قاچاق قانونی و فریبنده کالا مجبور به زیان دیدن شده اند.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- جزئیات منتشر نشده از رابطه مالکان سامسونگ در ایران با تخریب میراث فرهنگی
- نقش آفرینی مدیر عامل «سامسونگ» و عضو اتاق بازرگانی در تخریب آثار تاریخی تهران + سند
- نبرد شماره ششهای اپل و سامسونگ!
- آیت الله جنتی: مردم ایران برای قطعنامه پارلمان اروپا ارزشی قایل نیستند
- نقش آفرینی یک زن بازیگر ایرانی برای عناصر ضدانقلاب +سند