2300 مددجوی یزدی در دورههای فنی و حرفهای شرکت کردند
به گزارش یزد رسا، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان یزد در خصوص ارائه تسهیلات اشتغالزایی به مدجویان این کمیته گفت: طی ۱۰ ماهه نخست امسال ۱۹ میلیارد و ۸۵۲ میلیون تومان وام اشتغال از محل منابع مالی بانکی و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به هزار و ۲۴ مددجوی تحت حمایت و نیازمندان غیر تحت حمایت اعطا شده است.
امیر زین العابدین قمی ادامه داد: این تسهیلات در قالب 48 طرح کارانگیزی، 228 طرح توان افزایی، 697 طرح خودکفایی و 69 طرح کاریابی در رشتههای شغلی کشاورزی، دامپروری، صنفی و صنعتی، صنایع دستی و خدماتی بوده است.
وی افزود: این تسهیلات با هدف توانمندسازی و خودکفایی و رسیدن مددجویان تحت حمایت به استقلال اقتصادی ایجاد شده است تا جامعه هدف تحت حمایت با اتکا به توان خود مخارج زندگی و نیازهای خود را مرتفع کنند.
قمی در خصوص بهرهمندی مددجویان کمیته امداد از آموزشهای فنی و حرفهای عنوان کرد: طی ۱۰ ماهه سال جاری دو هزار و ۲۳۳ مددجوی تحت حمایت در دورههای آموزشی فنی و حرفهای شرکت کردند که از این تعداد هزار و ۴۹۲ نفر در دوره آموزی پایدارسازی، ۳۷۶ موردکارآفرینی، ۱۹۶ نفر مهارت آموزی و ۱۶۹ نفر حرفه آموزی بوده است.
وی انجام مشاوره شغلی مستعدان اشتغال توسط مشاوران متخصص، بررسی مهارت ها و تواناییهای مستعدین اشتغال، بررسی منابع و داراییهای اقتصادی مستعدان اشتغال، ارائه راهکارهای شغلی و مشاغل پیشنهادی بر اساس نتایج مشاوره شغلی و بانک اطلاعات مشاغل به مددجویان تحت حمایت، تدوین طرح توجیه اقتصادی مناسب با شغل پیشنهادی به مددجویان، تشکیل پرونده شغلی برای استفاده از خدمات و تسهیلات تخصیصی را از جمله اقداماتی عنوان کرد که کمیته امداد برای توانمندسازی مددجویان انجام داده است.
قمی انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان ها و دستگاههای اجرایی مرتبط با امر اشتغال به منظور تعامل و همکاری در خصوص تسهیل و تخفیف برای صدور مجوزهای شغلی جهت مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و استفاده از اراضی و فضاهای بلااستفاده سازمان ها برای اشتغال مددجویان، تامین مواد اولیه مورد نیاز طرحهای اشتغال مددجویان و کمک به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مجریان طرحهای اشتغال و نیز بکارگیری و تامین نیروی مورد نیاز خود از میان مددجویان مستعد اشتغال را از دیگر اقدامات کمیته امداد جهت توانمندسازی مددجویان عنوان کرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان یزد شناسایی مشاغل دارای توجیه اقتصادی در سطح شهرستانها، تدوین مدل زنجیره تامین مشاغل قابل اجرا مشاغل ایجادی، بررسی چگونگی خوشهسازی طرحهای اجرایی شناسایی روستاهای نمونه طرح اقتصاد مقاومتی، تبدیل هر روستا به عنوان یک واحد اپیدمیولوژیک به منظور فرآوری و فروش محصولات تولیدی روستاییان را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد.
انتهای پیام/