«روزهایی به رنگ آسمان»؛ روایت چهل و دو ماه تحمل حیات در اردوگاه مخوف تکریت 11
محمد علی صمدی نویسنده کتاب «روزهایی به رنگ آسمان» در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا، اظهار کرد: این کتاب گوشه ای از خاطرات چهل و دو ماه اسارت، در بدترین زندان های بعث عراق است و آنچه در این کتاب رقم خورده تنها گوشه ای از خاطرات اسارت است.
وی افزود: چهل و دو ماه اسارت یعنی چهل و دو ماه سال زجر و شکنجه، که بعد از گذشت سال ها باورش برای خودم نیز دشوار است و همیشه با خود می گویم «چطور توانستم این همه شکنجه را تحمل کنم» اگر امروز یکی از آن ضربه ها بر بدنم بنشیند، قطعا زنده نخواهم ماند.
نویسنده کتاب «روزهایی به رنگ آسمان» اذعان کرد: وقتی به اردوگاه تکریت 11 منتقل شدم حدود 2000 نفر اسیر در آنجا بود که از این تعداد 74 نفر از آنها اسرای یزدی بودند و به دلیل اینکه ثبت سلیب سرخ نبود هر گونه شکنجه ای که می خواستند می دادند به طوری که 100 نفر از بچه ها زیر شکنجه شهید شدند.
این نویسنده آزاده گفت: اکنون که بیش از دو دهه از آزادی ام می گذرد بر خود فرض دانستم خاطرات خود را به عنوان اسنادی ماندگار ثبت کنم تا شاهدی بر مظلومیت ملت ایران و حقانیت کلام امام راحل باشد.
گفتنی است صمدی که اکنون معاون پژوهشی دبیرستان نمونه دولتی را بر عهده دارد در یازدهم بهمن ماه سال شصت و پنج در عملیات کربلای 5 به اسارت درآمد و پس از تحمل چهل و دو ماه اسارت در زندانهای رژیم بعث عراق در سال 69 به آغوش میهن بازگشت.
انتهای پیام/ه
Related Assets:
- «گروکشی مالی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان یزد» صحت ندارد
- مسئولان مواظب باشند با برخی اقدامات خون شهدا را پایمال نکنند/ماجرای پایی که 3 بار با تیغ موکت بری قطع شد
- هرگز از تحمل سختیهای دوران اسارت پشیمان نیستم/برادرخانمم در کنارم شهید شد
- اکثر بازیها را میباختیم تا بچهها را اذیت نکنند/ با یادگرفتن زبان انگلیسی مترجم صلیب سرخ شدم
- يزد، ميزبان هشتمین همایش آزادگان اردوگاه تکریت 11