ID : 18873877
کارآمدی اقدامات اقتصادی دولت، از نگاه مردم یزد؛

اگر اولویت دولت بجای خام فروشی، سیاست های مالیاتی بود وضع اقتصاد بهتر می شد/وخامت معیشت مردم؛ نیازی به پرسش ندارد


وعده های انتخاباتی رئیس جمهور به خصوص وعده‌های بهبود شرایط اقتصادی، برای جذب آراء مردم، امروز به یکی از بحث برانگیز ترین امور کشور تبدیل شده است؛ مباحثی که با گذشت دو سال، همچنان در ابهام باقی مانده و بلاتکلیف است

به گزارش یزد رسا، وعده های انتخاباتی رئیس جمهور به خصوص وعده‌های بهبود شرایط اقتصادی، برای جذب آراء مردم، امروز به یکی از بحث برانگیز ترین امور کشور تبدیل شده است؛ مباحثی که با گذشته نزدیک به دو سال از روی کار آمدن دولت جدید و نیز با وجود برقرار شدن توافق هسته ای، همچنان در ابهام باقی مانده و بلاتکلیف است.

ولی اینکه اقدامات اقتصادی دولت و توافق پرجنجال هسته ای تا چه مقدار بر بهبود اوضاع معیشتی مردم اثر گذار بوده است را از زبان مردم دارالعباده یزد بخوانید.

ضرغامی کشاورز مروستی وضعیت اقتصادی کنونی را نسبت به گذشته مناسب تر دانست و گفت: من یک کشاورز محدوده مروست هستم و بهبودی اوضاع اقتصادی را در زندگی خود حس می کنم؛ اوضاع کشاورز در منطقه هرات و مروست مدتی است رو به رونق گذاشته که می تواند ناشی ار فعالیت های دولت در زمینه اقتصاد باشد.

 

صادقی طلا فروش یزدی در مورد اقتصاد کشور بیان کرد: در دولت قبل سیاست اقتصادی در مسیری پیش رفت که نهایتا با افزایش حجم پول در گردش و نقدینگی، تورم را به بار آورد و در دولت کنونی نیز سیاست های دولت به نحوی عمل کرده است که با کاهش این حجم پول، عملا رکود را که به مراتب خطرناک تر از تورم بوده و ناهنجاری ها و انحرافات بسیاری را برای جامعه به خصوص قشر حساس جوانان در پی دارد؛ منجر شده است.

وی تصریح کرد: بسیار بهتر می شد اگر حجم پول به جای دلالی و مشاغل کاذب به سمت تولید می رفت و دولت به جای اقتصاد خام فروشی، سیاست های مالیاتی اقتصاد را در رتبه اول قرار می داد؛ همانطور که در کشورهای پیش رفته از مردم مالیات دریافت شده و مستقیما برای بهبود اوضاع مردم صرف می شود که این مردم را ترغیب به پرداخت مالیات می کند.

این طلافروش یزدی ادامه داد: در حال حاضر درست است که تا حد بالایی جلو تورم گرفته شده باشد ولی متاسفانه بازار کنونی را راکد کرده است که امیدواریم این حد رکود افزایش نیابد و دولت بتواند به زودی رونق اقتصادی را برای مردم به پدید آورد.

 

 

عبقری مدرس اقتصاد گفت: هر اقدام اقتصادی بسته به نوع دارای نتایج کوتاه مدت و بلند مدت است؛ شاید ما اکنون نتیجه ای از این اقدامات اقتصادی دولت نبینیم ولی باید صبر کرد چرا که این پروسه ها نه یک ماه و دو ماه و شش ماه بلکه حداقل دو سال زمان نیاز دارد تا نتیجه ای به بار آورد؛ متأسفانه ما ایرانی ها اندکی عجول هستیم که این کار را دشوار می کند.

وی ادامه داد: شرایط ایران، قبل از روی کار آمدن دولت جدید، شرایطی بسیار سخت بود چرا که کمبودهای دولت پیشین و نیز قفلی که جهان ناجوانمردانه به اقتصاد ما زده بود شرایطی نبود که به آسانی قابل حل باشد؛ حال که کشور موفق به شکستن این سد شده است باید تلاش را مضاعف کرد تا با جذب سرمایه و تعامل با دنیا اقتصاد را شکوفا کنیم که این راه صبر زیادی را مطالبه می کند.

 

آذرآئین؛ شهروند یزدی اوضاع اقتصادی را بدون تغییر برشمرد و ادامه داد: وعده های ارزانی تحقق نیافته است، اکنون اگر بخواهیم لباسی مناسب، پوشیده و مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی تهیه کنیم باید مبلغ گزافی پرداخت کنیم ولی در عوض لباس های وارداتی که تنگ و کوتاه هستند از قیمت بسیار پایین تری برخوردار بوده و همین امر موجب شده است تا بسیاری به سمت لباس هایی چون ساپورت بروند چرا که این تنها توان خرید این نوع پوشش را دارند.

وی افزود: این تنها گوشه ای از اوضاع اقتصادی آن هم در یکی از مهم ترین عرصه های اقتصاد پایه یعنی عرصه پوشاک است؛ به طور کلی باز هم می گویم اوضاع معیشتی هیچ تغییری نکرده است.

 

کارمند بازنشسته یزدی گفت: مشخص است که اوضاع بهتر که نشده هیچ، بدتر هم شده است ولی با توجه به وعده های دولت باید منتظر ماند تا مگر در آینده این اوضاع بهتر شود.

دهقان ادامه داد: من یک بازنشسته هستم و بدی اوضاع اقتصادی و ناکارآمدی اقدامات دولتی را با تمام وجود حس می کنم؛ به نظر من اقدامات دولت در حوزه اقتصاد بسیار بد و ناموفق بوده است.

 

 

عسکر مکانیک شهر یزد وخامت اوضاع اقتصادی را بسیار آشکار و بی نیاز از پرسش دانست و تصریح کرد: از محرم سال گذشته کسادی شدید بازار ما آغاز شده و هرچه منتظر مانده ایم بهتر که نشده بدتر شد تا جایی که اجاره مغازه را نیز از جیب دادیم.

وی تصریح کرد: تاکنون برنامه ای از دولت برای بهبود اضاع ندیده ایم و تنها شاهد وخیم تر شدن وضع معیشت مردم بودیم و آن مقدار اندک خرید مردم نیز با وجود رفع تحریم ها به صفر رسیده است و این مردم و کسبه هستند که چاره ای جز انتظار ندارند؛ انتظاری که معلوم نیست تا کی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ د

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.