ID : 12260850
عضو موسسه مصباح الهدی قم

ایجاد سوال در ذهن کودکان؛ مجازی بودن زندگی اینترنتی را تفهیم می کند/فضای مجازی ارزش ها، سبک زندگی و فرهنگ جوامع را هدف گرفته است


عضو موسسه مصباح الهدی قم گفت: فضای مجازی ادبیات، ارزش ها، سبک زندگی و فرهنگ جوامع را تغییر می دهد. اینترنت زندگی ما را به دو زندگی مجزا و موازی تبدیل کرده است، دنیایی ایجاد کرده که دینش اسلام نیست، حکامش مسلمان و متدین نیستند و اهمتی هم به اخلاقیات داده نمی شود.

به گزارش یزد رسا به نقل از عصر فرهنگ، همایش «آسیب شناسی موبایل و راهکارها» به همت «گروه سایبری شهید احمدی روشن» عصر امروز در سالن همایش های بنیاد نخبگان برگزار شد.

 

حجت الاسلام«هادی شریعتی» در این مراسم بااشاره به تاکیدات دین مبین اسلام بر تربیت صحیح فرزندان، ابراز داشت: امروز برای تربیت فرزندان نمی توان مثل گذشته رفتار کرد. شرایط عوض شده است. 50 سال قبل اگر می خواستید فرزند خود را تربیت کنید خانواده، دوستان و جامعه با شما هماهنگ بودند. اما الان با فراگیر شدن اینترنت هر حرفی که خانواده بزند، هر تربیتی که والدین اعمال کنند فضای مجازی به مدد فضای باز نقیض آن را ارائه می دهد.

 

وی ادامه داد: اولین ثمره چنین فضایی، یعنی ارائه هزاران نظریه در مورد یک موضوع، بدبینی و سردرگمی است.

 

حجت الاسلام شریعتی، افزود: والدین برای کمک به فرزندان خود در چنین فضایی نیاز به تعامل با فرزندان خود در همین فضای مجازی دارند. اینترنت چندان پیچیده نیست، ولی فوق العاده قدرتمنداست و می تواند موانع جدی در حوزه تربیت فرزندان ایجاد کند، چرا که فضای ارتباطات در اینترنت حد و مرزی ندارد.

 

شریعتی تاکید کرد: فضای مجازی ادبیات، ارزش ها، سبک زندگی و فرهنگ جوامع را تغییر می دهد.

 

عضو موسسه مصباح الهدی قم، هشدار داد: اینترنت زندگی ما را به دو زندگی مجزا و موازی تبدیل کرده است، دنیایی ایجاد کرده که دینش اسلام نیست، حکامش مسلمان و متدین نیستند و اهمیتی هم به اخلاقیات داده نمی شود.

 

وی هرزگردی، هرزه نگاری و ایجاد تضاد را از آفات اینترنت دانست و گفت: اینترنت فرزندان را از والدین می گیرد، چرا که یک دنیای مجازی است و هیچ ممنوعیتی ندارد. اینترنت یک دنیای موازی کنار ماست که رفت و آمد به آن بسیار سهل و آسان است.



حجت الاسلام شریعتی، در پایان با اشاره به برخی راهکارهای موجود برای نجات فرزندان از آفات فضای مجازی اظهار داشت: باید با ایجاد سوال در ذهن کودکان مجازی بودن زندگی اینترنتی به آن ها تفهیم شود. همچنین می توان با تبدیل فرزندان از مصرف کننده محتوای اینترنتی به تولید کننده آن نظیر آنچه در «گروه سایبری شهید احمدی روشن» رفتار فرزندان را در فضای مجازی اصلاح کرد.


 




summary-address :
Your Rating
Average (2 Votes)
The average rating is 5.0 stars out of 5.