بایدها و نبایدهای مصرف چغاله بادام
به گزارش یزد رسا، دکتر سید کاظم کاظمینی متخصص طب سنتی ایران در گفتگو با خبرنگار یزد بانو خاطرنشان کرد: به بادام نارس چغاله گویند و کلاً مواد غذائی نارس مفید نیستند.
وی با بیان اینکه خواصی که از یک ماده غذائی رسیده انتظار داریم در نارس آن برآورده نمیشود، تصریح کرد: مثلاً مزاج بادام رسیده به سمت گرمی ولی چغاله به سمت سردی است.
کاظمینی ادامه داد: مصرف چغاله خواص و مضراتی دارد؛ گرچه توصیه میشود حتی برای منافع آنهم به مقدار محدود و در حد چند عدد مصرف نمایند و حتماً شسته شود و یا بهعنوان چاشنی غذاها استفاده شود.
وی در مورد فواید چغاله بادام گفت: چغاله بادام برای تقویت لثه مفید بوده و برای تأثیر باید آن را دردهان نگه داشت.
متخصص طب سنتی ایران اذعان کرد: بااینکه چغاله بادام در رفع گرفتگی عضلانی مؤثر شناختهشده است ولی جایگزینهای بهتری برای آن وجود دارد.
کاظمینی در مورد مضرات چغاله بادام خاطرنشان کرد: چغاله بادام در افرادی که ناراحتی گوارشی بهویژه معده ضعیف یا نفخ شکم دارند توصیه نمیشود؛ در افراد با مزاج سرد یا مشکلات روحی، سالمندان و کودکان محدودیت مصرف وجود دارد.
وی افزود: با توجه به طبیعت چغاله بادام در صورت مصرف زیاد آن سستی و رخوت میدهد در بیماران میگرن امکان تشدید علائم دارد؛ درهرصورت مصرف نوبرانه آن برای رفع هوس و در حد چند عدد کافی است.
انتهای پیام/ش