ID : 36627693
درباره اظهارات رئیس سازمان صمت یزد؛

به راستی عامل آشفتگی بازار و گله‌مندی مردم چه کسی است؟


رئیس سازمان صمت یزد در حالی از گله‌مندی مردم از وضعیت بازار می‌گوید، که قصور وی و مجموعه تحت مدیریتش آشفتگی بازار در حوزه‌های مختلف را موجب شده است.

به گزارش یزدرسا، محمدرضا علمدار دبیر کارگروه تنظیم بازار استان یزد در چهل و نهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان گفت: دو کلمه «تنظیم بازار» در عرف احساس نمی‌شود و مردم تفاوتی در کاهش روند قیمت‌ها احساس نمی‌کنند و همچنین از اختلاف قیمت کالا‌های مشابه در فروشگاه‌ها مختلف گله‌مند هستند.

وی افزود: باید با همکاری تمامی دستگاه‌های مربوطه بتوانیم تغییرات بزرگی در بازار ایجاد کنیم و به جای بحث و گفتگو در جلسات به عملی کردن آنچه لازم است بپردازیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد همچنین مدعی شد: امروزه به شکلی است که اگر در بازار مشاهده کنیم که اعداد و ارقام حتی یک ریال هم بیشتر از قیمت مصوب شده در ستاد تنظیم بازار استان یزد باشد، رسیدگی و با تشکیل پرونده برای فرد متخلف، آن را به مراجع قضایی تحویل می دهیم تا رسیدگی شود.

لازم به ذکر است رئیس سازمان صمت یزد در حالی از گله‌مندی مردم از وضعیت بازار می‌گوید، که مسئولیت اصلی متوجه خود او و همکارانش است و قصور وی و مجموعه تحت مدیریتش آشفتگی بازار در حوزه‌های مختلف را موجب شده است.

در همین ارتباط چندی قبل رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفته بود: متأسفانه روزبه‌روز ما سوءمدیریت را بیشتر در سازمان صنعت معدن و تجارت استان یزد داریم مشاهده می‌کنیم، به‌طوری‌که این واقعیت را در جریان توزیع اقلام تنظیم بازار نیز شاهد بودیم و این مسئله به گونه‌ای است که شأن مردم را هر روز پایین‌تر می‌آورند.

محمد حسین‌الهی گفته بود: در حالی که انتظار این است که شبکه‌های توزیع و نظارت را بیشتر کنند و برخورد با سودجویان را افزایش دهند، اما متأسفانه ما هیچکدام از این موارد را نمی‌بینیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد می‌گوید «مردم از اختلاف قیمت کالا‌های مشابه در فروشگاه‌ها مختلف گله‌مند هستند» این در حالی است که رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان یزد در این رابطه نیز اظهار داشت: متاسفانه مغایرت قیمت‌ها با نرخنامه، به عدم نظارت و بازرسی و عدم آموزش بازمی‌گردد، به گونه‌ای که 15 درصد از بودجه سالیانه اتاق اصناف باید صرف آموزش شود که این کار صورت نمی‌گیرد در نتیجه واحدهای صنفی آگاهی لازم را ندارند و مشکلاتی مانند چند نرخی شدن اجناس به دنبال آن ایجاد می‌شود.

حسین‌اللهی افزود: در بحث بازرسی و نظارت ، همه مردم به عینه متوجه هستند که اصلا بازرسی وجود ندارد و وقتی نظارت نبود، افراد سودجو از شرایط  به نفع خود استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.