ID : 8469072

بهانه آمریکا برای ورود نظامی به آفریقا/ مبارزه نظامی امریکا با «ابولا»


بهانه‌های یورش نظامی آمریکا به کشورهای دیگر پایان نداشته و هر روز به بهانه جدید نیروهای آمریکایی مناطقی از این کره خاکی را زیر چکمه های استکباری خود له می کنند و انسانهای زیادی اعم از زنان و کودکان را قربانی خواسته‌های دنیا پرستانه خود می‌کنند.

به گزارش یزدرسا به نقل از دانا، آمریکا یکی از کشورهایی است که به دنبال منافع خود در دنیا برنامه ریزی می کند و حضور خود در دنیا را به خاطر حفظ منافع خویش گسترش دهد.


آمریکا به بهانه مبارزه با تروریست و طالبان برنامه ورود به افغانستان را طرح کرد و با اجرای نقشه یازده سپتامبر بهانه خوبی برای حضور نظامی خود در افغانستان را پیدا کرد.


در سال 2001 آمریکا به افغانستان حمله کرد و نظامیان خود را در این کشور مستقر ساخت تا امنیت منطقه را افزایش دهد؛ اما در واقع آمریکا خود یکی از حامیان طالبان بود که به دنبال تفرقه میان مسلمانان این اقدامات را انجام داد.


در ادامه این لشکر کشی آمریکا به بهانه مبارزه با صدام و سلاح‌های کشتار جمعی که روزی در جریان جنگ ایران و عراق در اختیار رژیم بعثی قرار داده بود به عراق حمله کرد و در سال 2003 بود که ریم بعثی توسط آمریکا سرنگون شد.


متأسفانه در ادامه حضور نظامی آمریکا در منطقه نه تنها شرایط این کشورها بهتر نشد، بلکه بستری برای رشد گروهک های تکفیری و تروریستی فراهم شد.


در این حملات نظامی آمریکا به کشورهای منطقه صد ها هزار غیر نظامی کشته شدند و در عین حال دارایی های این کشورها به تاراج رفت.


کشت تریاک و مواد مخدر در افغانستان به حد چشم‌گیری بالا رفت و همچنین ذخایر نفتی عراق در اختیار آمریکا قرار گرفت.
با این حال عراق توانست تا حد زیادی استقلال خود رادوباره به دست بگیرد.


پس از اعتراضات اوکراین نیز، آمریکا به بهانه کمک به معترضان اقداماتی در این کشور انجام داد و برخی نیروهای خود را در این کشور مستقر کرد.


بر اساس این گزارش تعدادی از تفنگ داران دریایی آمریکایی از واحد امنیت ویِژه این نیرو برای حفظ تامین امنیت سفارت این کشور در کی یف به اوکراین اعزام شدند.


همچنین در ادامه این اتفاقات، آمریکا مانور نظامی خود در این کشور را با حضور بیش از 1300 نظامی، آغاز کرد تا به این ترتیب ورود نظامی خود به اوکراین را نیز کلید بزند.


اخیراً نیز آمریکا به بهانه کشته شدن یک دو خبرنگار آمریکایی به دست داعش ائتلاف ضد داعش را راه اندازی کرده است.
تحلیلگران بر این باورند که هدف از تشکیل ائتلاف به بهانه نبرد با گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه به سرکردگی آمریکا، بازگشت به منطقه برای پیشبرد اهداف خود است.


، آمریکا در حالی با شعار مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه، قصد آغاز جنگی فراگیر در منطقه آشوب زده خاورمیانه را دارد که این کشور با سیاست گزینشی در رویارویی با تروریسم، راهبرد حمایت و مبارزه با این پدیده شوم را در سرلوحه کار خود قرار داده است.

'باراک اوباما' رییس جمهوری آمریکا در حالی بدون کسب مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد و دولت سوریه قصد یورش به این کشور را دارد که از مخالفان باصطلاح میانه رو دولت سوریه حمایت می کند و در حالی علیه نظام این کشور با برخی متحدان منطقه ای خود وارد گفت و گو می شود که از حامیان دیروز و امروز تروریست های دست پرورده آمریکا هستند.


سیاست مبهم و رفتار دوگانه آمریکا در نبرد با داعش نشان می دهد که هدف واشنگتن نبرد با گروه تروریستی داعش نیست، بلکه اسباب کشی دوباره به منطقه برای تحقق اهداف استعماری بر زمین مانده است.


اگرچه آمریکا از نظر اقتصادی مردمانی با تضاد طبقاتی بالا را دارد و مردم بسیاری از این کشور در فقر مطلق به سر می برند؛ اما دولتمردان این کشور با سیاست‌های سلطه‌گرانه خود به دنبال ورود نظامی به کشورهای دیگرند.


اخیراً نیز، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا از تصمیم خود برای اعزام 3000 نظامی به آفریقا خبر داد.


آمریکا این اقدام را به بهانه مبارزه با بیماری مهلک «ایبولا» که امسال جان 2461 نفر را گرفته، صورت می‌دهد. اوباما در نطق تلویزیونی خود شیوع این ویروس را «تهدیدی برای امنیت جهانی» خوانده و مدعی شد که جهان برای مبارزه با این بیماری «به ایالات متحده نظاره می‌کند.»


رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد نیروهای اعزامی به آفریقا قرار است در کشور لیبریا و سنگال مستقر شوند. همچنین 17 مرکز بهداشتی در این کشور احداث خواهد شد.


به نظر می رسد بهانه‌های یورش نظامی آمریکا به کشورهای دیگر پایان نداشته و هر روز به بهانه جدید نیروهای آمریکایی مناطقی از این کره خاکی را زیر چکمه های استکباری خود له می کنند و انسانهای زیادی اعم از زنان و کودکان را قربانی خواسته‌های دنیا پرستانه خود می‌کنند.


انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.