تأملی کوتاه بین ادعا تا حقیقت در جشن پیروزی روحانی +فیلم و تصاویر
به گزارش خبرنگار یزد رسا، یک سال گذشت؛ از آن بزرگترین حماسه سیاسی مردم که حضور خود آبروی نظام را رقم زدند یک سال گذشت...درست 24 خرداد سال 92 بود که به هر شبکه های که نگاه می کردی چه داخلی و چه خارجی یک حرف مشترک موضوع خبرها بود و آن هم حضور ناباورانه مردم ایران پای صندوق های رأی بود...
روزی که انتخاب «رئیس جمهور» نقل هر مجلس و محفل بود از کوچک گرفته تا پیرمردها... تا آنکه نتیجه مشخص شد...یک روحانی...آری... «روحانی» با بیش از 17 میلیون رأِی شکننده به عنوان رئیس جمهور ایران مشخص شد.
فردی که با شعار «تدبیر و امید» پا به عرصه انتخابات گذاشت و توانست در بین رقبای خود بر صندلی عالی ترین مقام اجرایی کشور تکیه بزند، کسی از همان روز های اول کلید دار راستگویی شد و تصمیم گرفت «رنج معیشت مردم» را کاهش دهد.
حسن روحانی رئیس جمهور منتخب حرف ها، وعده ها و سخنان مملوء از امیدواری به مردم را در مراسم تحلیف خود آغاز کرد به طوری که خود بر آن اذعان داشت که «مردم با مشاركت فعال در انتخابات امید آفریدند».
امروز یک سال از آن روز می گذرد، اگر چه این نوشتار نقد بر عملکرد یا موفقیت و عدم موفقیت دولت یازدهم نیست اما از هرچه بگذریم در سالروز پیروزی روحانی در انتخابات از یک ادعا روحانی که شاید نقد بر ان هم گزافه گویی نباشد نمی توان گذشت...
در ایام انتخابات ، رئیس جمهور در تلویزیون قولهایی به مردم داد که شاید دیدن و تکرار آن برای تجدید خاطره بد نباشد ...
این صحبت رئیس جمهور در اوایل ریاست خود در حالی است که تیتر اخبار رسانه های کشور در اولین سالگرد پیروزی وی در انتخابات خبری خلاف این اظهارات را بیان می کنند، اخباری از «برگزاری مراسم سالگرد ۲۴ خرداد»، «گردهم آیی حامیان دولت در وزارت کشور»، «جشن مردمی حامیان دولت!» با حضور رئیس جمهور می دهند!
جشنی که رئیس جمهور در آن مدعی شد : «این جشن، جشن ملتی و مردمی است! که همه به آینده خود و کشورشان با امید به صحنه آمدهاند...»
اما سوای از برگزاری این مراسم نکات دیگری قابل تأمل بود!
آن هم تاملی نسبت به بسیاری از اقدامات و مواضع حامیان دولت طی یک سال گذشته که نشان می دهد چه جریانی با «نقاب اعتدال» در عمل «افراطی ترین اقدامات» را انجام داده است؟!
به عنوان مثال، لشگرکشی سازمان دهی شده برخی از چهره های نه چندان خوشنام دانشگاه امیرکبیر حین سخنرانی دکتر سعید جلیلی در فروردین ماه سال جاری در حالی انجام شد که قاطبه دانشجویان این دانشگاه با حضور در سالن، آماده شنیدن سخنان دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی بوده و حتی با وجود اختلاف دیدگاه با وی، ترجیح دادند بدون «عربده کشی» سخنان وی را بشنوند .
اما همزمان عده ای که با شعارهای حمایت آمیز از رییس جمهور و وزیر خارجه به داخل آمفی تئاتر دانشگاه آمده بودند، نه تنها به درگیری و ضرب و شتم با دانشجویان پرداختند بلکه با برخی رفتارهای عجیب و غریب و دون شان جامعه دانشگاهی، در عمل اعتدالی را که طی یک سال اخیر به عنوان نقاب اقدامات تندروانه خود بکار گرفته اند را کنار زدند.
نکته جالب توجه اینکه، این افراد پیش از این نیز در روز دانشجو، اقدام به شکستن درب دانشگاه امیرکبیر کرده و در همان ایام، طی نشستی با هاشمی رفسنجانی پدر معنوی دولت جدید حاضر شده بودند؛ تصاویری که انتشار آنها جای هیچ شبهه و تردیدی از آبشخور اصلی «عربده کش های مدعی اعتدال» در افکار عمومی باقی نگذاشت.
به فاصله دو ماه بعد از این ماجرا، این بار در جشن دولتی سالگرد پیروزی آقای روحانی که هفته گذشته در سالن وزارت کشور و با حضور رییس جمهور برگزار شد، باز هم تعدادی از چهره های شاخص برهم زننده سخنرانی آقای جلیلی مشاهده شدند که این بار در حمایت از گفتمان «اعتدال» مشغول شعار دادن بودند!
در همین راستا، مروری بر کارنامه دیگر افراد و جریان هایی که طی یک سال گذشته تلاش کرده اند تا بیشترین حمایت را از دولت «اعتدال» انجام دهند نشان می دهد افراطی ترین افراد و جریان های سیاسی بعد از انقلاب در این راستا تمام تلاش خود را کرده اند تا با پنهان شدن پشت مفهوم «اعتدال» ساختارشکنانه ترین اقدامات و مواضع را از خود بروز داده و آن را به افکار عمومی تحمیل کنند.
این مساله تا جایی پیش رفته که حتی ابراهیم یزدی دبیرکل گروهک نهشت آزادی که امام خمینی(ره) در دهه ۶۰ بر «خطرناک تر بودن آنها حتی نسبت به منافقین» تاکید کرده بودند نیز چندی قبل در گفتگویی اعلام کرد:«بقای ما در بقای دولت روحانی است».
در مجموع به نظر می رسد رییس جمهور محترم برای یک بار هم که شده ضمن پرهیز از کلی گویی و اظهارات شعارگونه در باب مفهوم «اعتدال»، به تشریح دقیق و جزیی آن بپردازد تا برای افکار عمومی این طور تلقی نشود که منظور ایشان و دولت یازدهم از بکارگیری مفهوم اعتدال، میدان دادن به عناصر افراطی پشت این شعار و عملا «حرکت میان حق و باطل» است.
ولی به هر حال با برپایی جشن دولتی یکسالگی دولت ، دکتر روحانی که مدعی برپایی « دولت راستگویان » است ثابت کرد « به تمامی قول هایی که داده ، پایبند است» !
و احتمالاً همه جا آرام است و همه مشکلات جوانان و مردم حل شده که جشن گرفته است !
Related Assets:
- جشن پیروزی حسن روحانی چه روزی برگزار می شود؟
- برگزاری دو جشن انتخاباتی برای روحانی/ حضور هاشمی
- گزارشی از لشکرکشی افراطیها، از سخنرانی در حضور هاشمی و گرم کردن جشن دولت تا بر هم زدن سخنرانی رقبای سابق/ اقدام بعدی افراطیها چیست!؟
- تجمع اعتراضی بانوان به جشن همسر روحانی مقابل نهاد ریاست جمهوری
- همسر رئیس جمهور نمی تواند جشن بگیرد/ روحانی خود از همسران مسئولین تقدیر می کرد
- کنایه مجری برنامه به جشن همسر روحانی/ قول دهنمکی برای ساخت «نفوذی»ها/ التماس عاجزانه برای انصراف از یارانه
- از تصادف خوردروی همراهان رئیسجمهور با یک زن در خرم آباد تا خبر روحانی از کاهش تورم / 16 جای 43 را گرفت؟!
- نظام جمهوری اسلامی بار سنگینی را در جهان به دوش می کشد/ وام زودبازده راه حل رفع بیکاری نیست
- گاهی اصل برائت تضعیف می شود/ عده ای سرمایه را نجس و فقر را افتخار کشور می دانند
- روحانی با این 150 نفر هرگز تنها نیست!/«دیکتاتوری سفید» منجر به «شکست سپید»خواهد شد؟
- درگیری در مراسم گرامیداشت 24 خرداد در تفت و لغو همایش!
- ذوق زدگی برهم زننده مراسم 24 خرداد به خاطر تغییر رییس اداره ارشاد تفت