تدابیر تخریبی دولت! / پروسه تعامل با جهان چه آرمان هایی را قربانی می کند؟
به گزارش یزد رسا به نقل از عصر سیاست، هنوز مدت زمان زیادی از اظهارات معاون جنجالی رئیس جمهور در خصوص تشکیل امپراطوری ایران به پایتختی بغداد نگذشته بود که دولت تدبیر و امید از اقدام جدید خود در راستای تعامل با تمام دنیا رونمایی کرد و وزیر امورخارجه کشور با پیام تبریک خود به وزیر جدید، امورخارجه عربستان عملا بر اقدامات این رژیم کودک کش صحه گذاشت و باعث شد جایگاه ایران در بین ملت های منطقه دچار تزلزل شود.
این گونه اظهار نظرها و پیام های تبریک دولت راستگویان در حالی صورت می گیرد که دولت با آب و تاب خاصی حج را تعلیق کرد تا اعتراض خود را به هتک حرمت به زائران ایرانی نشان دهد. در شرایطی که هنوز مقامات سعودی هنوز عذر خواهی نکرده و عوامل این کار شنیع مجازات نشده اند این پیام تبریک به رژیم کودک کشی که بیش از یک ماه به تعسی از اربابان آمریکایی –صهیونیستی خود ملت یمن را به خاک و خون می کشد جز تأیید اینگونه اقدامات خواهد بود.
این پیام تبریک این شائبه را در اذهان عمومی ایجاد کرده است که دولتی که همه چیز را فدای تعامل با جهان می کند حج را نبز به خاطر فشارهای افکار عمومی تعلیق کرده است زیرا این دولت حاضر است همه چیز را فدای تعامل با جهان کند!
آیا اینگونه اقدامات دولت راستگویان جایگاه کشور را در منطقه و جهان دچار تزلزل نمی کند؟ پیام تبریک به رژیم کودک کش با چه هدفی صورت گرفه است؟
پیش تر اظهارات علی یونسی معاون روحانی در امور اقلیت ها تاثیرات بسیار بدی بر جایگاه ایران در منطقه و جهان داشت به صورتی که وزارت خارجه عراق رسما به این اقدام واکنش نشان داد و باعث شد در جبهه های مقابله با داعش نیز تزلزل هایی ایجاد شود و شبکه های اپوزیسیون با آب و تاب خاصی این اظهارات یونسی را پوشش دادند و از آن ابراز رضایت کردند.
هنوز شوک اظهارات یونسی برطرف نشده بود که وزیر خارجه راستگویان با صدور پیام تبریک به رژیم کود کش چهره ایران را در بین ملت های منطقه خدشه دار کرد.
به راستی پشت پرده اینگونه اظهار نظرهای معنا دار در شرایطی که منطقه به شدت ناآرام است و ملت های بیدار جهان در برابر وحشی گری های رژیم سعودی موضع گیری کرده اند این پیام تبریک از کشور حامی مستضعف ایران به رژیم ظالم در کدام چارچوب قابل بررسی است؟
البته این گونه اظهارات و تبریک ها را می توان در مناظره های انتخاباتی پیدا کرد که برخی با اعلام مذاکره با کدخدا عملا دیگر ملت ها و کشورهای جهان را نادیده گرفتند و بر طبل همراهی بیشتر با غرب کوبیدند دنبال کرد.
دولتی که با پیش فرض تعامل با جهان کار خود را آغاز می کند و در بعد رئالیستی سیاست خارجی می کوبد این اظهارات از آن بعید نیست زیرا در بعد رئالیستی صرف، سیاست خارجی همه چیز فدای تعامل می شود و ملت ها در این سیاست خارجی جایگاهی ندارند یعنی همان آرمانی که با اندیشه های بزرگ معمار انقلاب اسلامی در تضاد است. در اندیشه های امام خمینی ملت های جهان بخصوص ملت های تحت سلطه و ستم جایگاه ویژه ای دارند و اندیشه صدور انقلاب نیز از همین آرمان نشأت می گیرد.
حال باید دولت تعامل گرا که تاکنون نشان داده است چند کشور غربی را جامعه جهانی می داند در آینده ای نه چندان دور کشورهای منطقه را به فراموشی می سپارد و مرکز ثقل تعاملات خود را بر غرب متمرکز می کند؟.
Related Assets:
- یک ماه گذشت؛ موضع دولت درباره مشاور پر حاشیه اعلام نشد
- همدلی و همزبانی به سبک مشاوران دولت تدبیر/ سبقت مشاوران دولت در مسیر منحرف
- عزمی که برای مقابله با یونسی جزم نیست/جدیدترین «اظهارات نسنجیده»آقای مشاو
- واکنش نتانیاهو اهمیتی ندارد/ پیام تبریک ظریف برای احترام به یهودیت است نه صهیونیست
- از ماجرای "مهاباد" تا «عساکره» و «اتفاقات سیستان»/دسته گل های آقای یونسی
- حضور تندترین افراد در مجلس هیچ اشکالی ندارد
- امیدواریم مشکل جوانان برای ازدواج با لغو تحریمها برطرف شود