ID : 21214798
مقابله با خطرات فضای مجازی نیازمند عمل بسیجی وار؛

دشمن در فضای مجازی به دنبال ضربه زدن به کانون خانواده ها است


رئیس پلیس فتای استان یزد گفت: صحنه جنگ امروزی مثل یک اقیانوس گسترده است که کسی که وارد این اقیانوس می شود باید لباس غواصی واکسیژن کافی برای شناکردن به همراه داشته باشد.

به گزارش یزدرسا به نقل از صبح مهریز،رئیس پلیس فتای استان یزد با اشاره به گسترش وسایل ارتباطی و به دنبال آن شکسته شدن مرزهای جغرافیایی و امکان برقراری ارتباط با کمترین هزینه و سرعت بالا با سایر نقاط جهان گفت: فضای مجازی از یک طرف فرصتی بی نظیر به شمار آمده و از سوی دیگر، تهدیدهایی را برای امنیت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی انسان ها موجب شده است.

سرهنگ حسین رضایی مقصود از فضای سایبری را همان فضای مجازی و شبکه های ارتباطی دانست که با بهره گیری از انواع سخت افزارها مانند رایانه، گوشی های تلفن همراه، تبلت ها و ... امکان متصل شدن به آنها وجود دارد

وی باتاسی از بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی براین که در بحث فضای مجازی همه بایدبسیجی وار کمک کنند؛ وشورای عالی فضای مجازی به دستور رهبر انقلاب تشکیل شده است گفت : هجمه ای که توسط فضای مجازی وارد کشور شده ودر قالب جنگ نرم است  باید دربرابرش ایستادو مقابله کرد ومهمترین چیز آگاه سازی عمومی ورسانه ای وخانوادگی از خطرات ،آسیب ها وتهدیدات فضای مجازی است.

رضایی همراهی و همکاری مردم در قالب پلیس افتخاری با پلیس فتا را یکی ازعوامل موثر درکاهش جرائم سایبری و برقراری امنیت در فضای مجازی ذکرکرد.

 وی ویژگی های این جرایم را، سرعت بسیار بالای بزهکار در ارتکاب آن ، ناشناخته بودن مرتکبان این جرایم ، فراملی بودن این جرایم دانست ودرادامه افزود: دیگر ویژگی جرایم سایبری که آنها را از بزه های سنتی جدا می کند، حجم بالای جرایم است که در فضای مجازی صورت می گیرد.

رضایی ادامه داد:همچنین نباید از این امر غافل شد که برخلاف عموم جرایم سنتی که ارتکاب آنها اموری شدیدا غیر اخلاقی تلقی می گردد؛ جرایم سایبری دارای قبح اخلاقی اندک بوده و حساسیت اجتماعی کمتری را بر می انگیزند.

وی افزود: دنیای مجازی یک دنیای بزرگ وبی حد ومرز است وبه مانند اقیانوسی می ماند که کسی که باید در این اقیانوس شنا کند باید هم غواصی بلد باشد ،و هم لباس غواصی واکسیژن با خود به همراه داشته باشد که اگر این سه  را نداشته باشد بی شک در اقیانوس غرق خواهد شد.

رضایی سوادوعلم به دنیای مجازی ، مواظبت، مراقبت، عدم اعتماد را لازمه  واردشدن به این فضا دانست و گفت : فضای مجازی برای خانواده دنیایی شیرین اما ناامن است، هتک حیثیت و نشر اکاذیب، کلاهبرداری‌های رایانه‌ای، مزاحمت‌های اینترنتی و انتشار فیلم و عکس‌های خصوصی و خانوادگی،خانواده‌ها را در دنیای مجازی تهدید می‌کند.

رئیس پلیس فتای با تأکید براهمیت بنیان خانواده‌ها گفت: تیرو کمان حربه دشمن خانواده ها را نشانه گرفته و وارد خانواده ها شده که ضربه به بنیان خانواده بزنند.

وی درادامه این سخنانش گفت: دشمنان این نرم افزارها را به راحتی ورایگان و باسرعت بالا  دراختیار خانواده های ما قرارداده انداو انگیزه آن ها دور کردن خانواده ها از هم می باشد.

رضایی  اشاره کرد: دنیای مجازی هم فرصت است هم تهدید؛ نبایدبرای رفع تهدید آن تصمیم به پاک کردن صورت مساله گرفت؛ یعنی فیلتر کردن سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی در این بین بی‌تاثیر است، زیرا با پیشرفت فناوری، هر روز شبکه‌های جدیدی متولد می‌شود.

وی گفت: در عصر تحول تمام ظرفیت‌ها به سمت فضای مجازی رفته، از کسب و کار و توسعه فرهنگ گرفته تا سبک زندگی که تحت تاثیر فضای مجازی قرار گرفته، بنابراین باید رویکرد مناسبی در مقابل آن در پیش گرفت تا بتوان در کنار مهار تهدیدها، از ظرفیت مناسب آن نیز بهره برد.

رضایی با توجه  به تهدیدات و آسیب های موجود در فضای مجازی بالاخص در برخی از شبکه های اجتماعی افزود: فضای مجازی دنیای بسیار گسترده با پیچیدگی های بسیاربالایی است که کاربران آموزش ندیده و مبتدی را به سهولت دچار گرفتاری و دردسر می کند و لازمه استفاده و بهره برداری از دنیای مجازی ، آموزش و فرهنگ سازی است. تکنولوژی های جدید ونو در عصر حاضر به دلیل جذابیت های خاص خود باعث جذب مخاطب بسیار شده است و اگر کاربری هدف مشخص نداشته باشد چه بسا که در دام انحراف و سوءاستفاده افراد فرصت طلب قرار می گیرد.

انتهای پیام/س*




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.