روند استقرار مهدی هاشمی در استرالیا به روایت پدر / پیشنهاد داد برای بازدید از کارخانجات رشته اش به کانادا یا آمریکا بروند
به گزارش یزدرسا ،از ديالوگ هاي ماندگار فيلم «قلاده هاي طلا» موضوع تحصيل فرزندان مسوولين نظام اسلامي در خارج از كشور(آمريكا، اروپا، استراليا و..) بود كه از طراحي بازی پیچیده و بلند مدت نظام سلطه در مسايل ایران و تذکر برخی خطرهای استراتژیک نظام اسلامی که در بلند مدت می تواند به عنوان سرمایه دشمن تلقی گردد اشاره كرد. البته در آن قسمت از فيلم ماندگار«قلاده هاي طلا» به تحصيل فرزندان مسوولين در انگليس تصريح شده بود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، بدون هيچگونه قضاوتي از عملكرد مهدي هاشمي رفسنجاني در اتفاقات فتنه سال 88، يادآور مي شود وي بعد از فتنه 88 از كشور خارج شد واعلام كرد كه مشغول بازرسي از واحد خارج كشور دانشگاه آزاد و مشغول ادامه تحصيل در كشور انگليس است. در سال 1370 نيز وي در استراليا، تحصيلاتي داشته است كه آیت الله هاشمی رفسنجانی در لابه لاي خاطرات خود به بخش هايي از آن اشاره مي كند. در مجموعه خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی که مربوط به رویدادها و وقایع سال 1370 است و با عنوان «سازندگی و شکوفایی» عرضه شده مي توان از گوشه كوچكي از روند تحصيل و استقرار مهدی هاشمی در استرالیا در سال 1370 مطلع شد. به گزارش «پارس»، وي پس از گرفتن مهندسی مخابرات از دانشگاه فنی تهران، برای ادامه تحصیل به استرالیا رفته بود و به دليل عدم تسلط بر زبان انگليسي چند وقتي مشغول آموزش اين زبان بود و سپس وارد دانشگاه دولتی کانبرا شد. در دوران تحصيل وي در استراليا فرشته هاشمي همسرش وي را همراهي مي كرده است.پنج شنبه 7 شهریور 1370
مهدی برای بررسی شرایط ادامه تحصیل در استرالیا است.
شنبه 9 شهریور 1370
مهدی از سفر استرالیا و زلاند نو آمد و گزارشی از سفر داد.
چهارشنبه 15 آبان 1370
ساعت 5 صبح مهدی و فرشته برای سفر به استرالیا جهت ادامه تحصیل به فرودگاه مهرآباد رفتند. عفت هم برای بدرقه رفت...شب به خانه آمدم. مهدی و فرشته از دوبی تلفنی صحبت کردند. امشب از آنجا پرواز می کنن. قرار بود امروز صبح پرواز کنند، اما بارشان دیر رسیده بود.
جمعه 17 آبان 1370
جای مهدی و فرشته خالی است. آخر شب ، عفت با مهدی در استرالیا تلفنی صحبت کرد؛ ناراضی است.
پنج شنبه 30 آبان 1370
آقای «محمدحسن قدیری ابیانه» سفیر جدیدمان در استرالیا ، برای خداحافظی و مشورت آمد.درباره مهدی توصیه هایی نمودم.
پنج شنبه 14 آذر 1370
عفت با مهدی در استرالیا صحبت کرد؛ معلوم شد آپارتمانی به مبلغ 130 دلار در هفته کرایه کرده و قرار است به زودی ساکن شوند.
شنبه 19 بهمن 1370
نامه ای از مهدی و فرشته رسیده بود. خوشحال شدیم. جواب نامه را نوشتم.
چهارشنبه 23 بهمن 1370
آقای حسین محلوجی، وزیر معادن و فلزات آمد. «اجازه» گرفت که از مهدی برای «بعضی» امور «وزارت معادن و فلزات» در استرالیا «استفاده» بشود.
جمعه 9 اسفند 1370
آقای حمید میرزاده، معاون اجرایی رییس جمهور آمد و گزارش سفر به استرالیا را داد. وضع تحصیل مهدی را گفت و اینکه پول برایش بفرستم.
شنبه 17 اسفند 1370
آقای حمید میرزاده آمد. یادداشتهایی از سوی مهدی در خصوص ویژگی های آموزش و پرورش استرالیا آورد که برای ما می تواند مفید باشد.
جمعه 30 اسفند 1370
با فرشته و مهدی تلفنی صحبت کردم.از وضع شان در استرالیا راضی اند. رییس دپارتمان که اورا شناخته است، پیشنهاد داده برای بازدید از کارخانجات مربوط به رشته اش به کانادا یا امریکا بروند. گفتم به شرط ناشناس ماندن بپذیرد. گفت تصمیم دارد با سرعت فوق لیسانس را بگیرد و به ایران برگردد. فرشته کلاس زبان می رود و مهدی هم هنوز در محاوره کلاس روان نیست.