ID : 35165895
سردار نقدی:

ساده زیستی و اطاعت از ولایت، شهید رجایی را در دل ملت ماندگار کرد


معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاراه به ویژگی‌های شهیدان رجایی و باهنر، گفت: ساده زیستی و اطاعت از ولایت، شهید رجایی را در دل ملت ماندگار کرد.

به گزارش یزدرسا، سردار محمدرضا نقدی صبح امروز در مراسم سی و هفتمین سالگرد شهیدان رجایی و باهنر در یزد، گفت: ایام نورانی عید ولایت را خدمت همه شما بزرگواران تبریک عرض می‌کنیم، چه تقارن زیبایی است بین عید ولایت و سالروز شهادت مردان الهی که ریشه در همین تفکر داشته‌اند.

وی افزود: شهیدان رجایی و باهنر همه حیاتشان وقف تحقق آرمان ولایت بود و آن چیزی که موجب شد که این مردان بزرگ اللهی سختی‌های زیادی را تحمل کنند و بپذیرند و برای خودشان هموار کنند همین آرمان ولایت بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه اظهار داشت: ارزشی که شهید رجایی و شهید باهنر به خاطر آن زندانی و شکنجه‌های بسیار سختی شدند و کمتر انسانی می‌تواند چنین شکنجه‌هایی را تحمل کند ارزش ولایت بود. ولایتی که یک شعاع از نورش در کشور ما تابید و منشأ تحولات عظیم و اساسی شد.

نقدی تأکید کرد: هرچقدر ما موفق بشویم که به آرمان‌های آن‌ها بیشتر نزدیک شویم و تقریب بجوییم در تفکر و گرایش‌ها و رفتار و عملمان و در آن نمادهایی که آن‌ها را نصب العین خودمان را قرار می‌دهیم عمق پیروزی‌ها و پیشرفت‌ها و سرافرازی‌های ما بیشتر خواهد بود.

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: امروز ما در کشور مشکلاتی داریم و بعضی می‌خواهند از این مشکلات استفاده کنند و منشأ این مشکلات را همین آرمان الهی عنوان کنند. مسیر انقلاب و انقلابی گری و ولایت مداری بدانند. این‌طوری برای مردم ترسیم کنند که گویی این مشکلات و مسائلی که امروز با آن موجه هستیم این‌ها منشأش در انقلابی گری و ولایت مداری است.

این مسئول تصریح کرد: همه موفقیت‌ها و پیشرفت‌های ما منشأش ولایت مداری و تبعیت از پیام غدیری است و هر آنچه از مشکلات داریم نتیجه دوری و فاصله گرفتن از همین آرمان است. درست است کسی که این مرام را انتخاب می‌کند در مسیر سختی‌ها است همان سختی‌هایی که در مسیر امیرالمؤمنین بود جامعه‌ای که این آرمان را انتخاب کند در مسیرش همان سختی‌ها است منتها قهرا و طبیعتاً این حرکت رو به بالاست.

وی ادامه داد: این‌طور نیست که جامعه‌ای مسیر ولایت را انتخاب کند چه در ابعاد مادی و چه معنوی در مسیر سرپایینی بیفتد. مسیر مسیر بالا است گاهی ممکن است سراشیبی و سربالایی داشته باشد اما در کل به سمت قله و بالا است. فراز و نشیب دارد اما جهت کلی رو به بالا است انقلاب و کشور ما این‌طوری است.

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: مشکلاتی که پیش می‌آید برای آزمایش کردن انسان‌ها و تجربه کردن است کسی که مسیر غدیر را انتخاب کند مسیر کلی‌اش رو به بالا و رو به تعالی است ولو درجاهایی افت‌وخیز داشته باشد و مشکلاتی برایش پیش بیاید.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اذعان کرد: هرچقدر ما به ارزش‌هایی که این دو بزرگوار رجایی و باهنر به آن پایبند بودند خودمان را نزدیک کنیم مشکلاتمان کمتر می‌شود.

نقدی اضافه کرد: یکی از ارزش‌هایی مهمی که در وجود شهید رجایی بود و بسیار به او شهره شد و در تاریخ ماند و در دل ملت ماندگار شد مسئله ساده زیستی و اطاعت از ولایت بود.

این مسئول تأکید کرد: شهید رجایی بارها و بارها می‌فرمودند یک سرباز و یک مقلد امامم. این ارزشی است که باید در یک مدیر نظام اسلامی باشد و هرچه قدر به این ارزش آن مدیر نزدیک شود پیشرفت‌ها بیشتر می‌شود. هرچقدر فاصله بگیرد و حرف‌هایی را که امام جامعه و ولی‌فقیه می‌زند پشت گوش بیندازد و دغدغه‌اش نباشد و جدی درش نباشد مشکلات بیشتر می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی د ادامه گفت: هرچقدر به آن ارزش ساده زیستی که برای مدیران و حاکمان جامعه اسلامی فرمان اسلام و خداست و شهید رجایی به این ارزش پایبند بود نزدیک‌تر کنیم مشکلات بیشتر حل می‌شود.

مسئول سابق بسیج مستضعفین تأکید کرد: امیرالمؤمنین در نهج‌البلاغه می‌فرماید خداوند متعال بر حکمرانان و پیشوایان حق واجب کرده تا خودشان را در زندگی با فقرای جامعه تطبیق بدهند و با آن‌ها بسنجند با اشراف نسنجد.

وی افزود: چون وقتی مدیر جامعه اسلامی رهبر جامعه اسلامی رئیس جامعه اسلامی وزرای جامعه اسلامی مثل مردم عادی و فقیر جامعه زندگی کنند و خودشان را با آن‌ها تطبیق بدهند اگر دشمن سختی‌هایی را برای جامعه اسلامی به وجود بیاورد تحریم کند مشکلات را ایجاد کند چیزی کمبود بشود این فقیر وقتی نگاه می‌کند به زندگی آن مدیر بالادستی جامعه و می‌بیند که او هم مثل خود او زندگی می‌کند آرامش می‌گیرد اما اگر ببیند آن مدیر مثل اشراف زندگی می‌کند کم می‌آورد و می‌گوید چرا من باید این‌طور باشم؟

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: اگر قرار است سختی‌هایی را تحمیل کنیم چرا فقط من تحمل‌کنم و چرا سختی‌ها فقط برای من باشد! لذا این‌ها آرامش جامعه را می‌گیرد این‌ها منجر به اعتراض و تشنج می‌شود.

نقدی تأکید کرد: این تصوری که دشمنان می‌خواهند القا کنند در شبکه‌های ماهواره‌ای و رسانه‌ها و ... که این مشکلاتی که در جامعه است از عوارض اسلام و انقلابی گری است.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هر سلاحی با هر خصوصیتی که ما خواستیم بسازیم سراغ دانشگاه رفتیم و به ما نه نگفتند. هر کاری خواستیم بکنیم توانستیم. سلاح و موشکی که می‌تواند در دو سه هزار کیلومتر آن‌طرف‌تر نقطه را اصابت قرار دهد دو تا کشور تو دنیا فقط می‌توانند بسازند بیشتر از این نیست؛ و این در ایران دارد در همین دانشگاه‌های خودمان انجام می‌شود. در هر حوزه‌ای از آن‌ها بخواهیم می‌توانند کار انجام دهند.

نقدی اظهار داشت: پول می‌خواهید نقدینگی فروان وجود دارد. منتها مدیریت وقتی درست باشد این پول می‌رود به سمت تولید اما وقتی مدیریت درست نباشد این پول می‌رود به سمت دلالی گری و بحران ایجاد می‌کند. اگر همین پول در مزارع کشاورزی هزینه شود و کشاورزی ما را علمی و فنی کند تولیدات کشاورزی ایران ظرف هفت هشت سال آینده حداقل دو برابر می‌شود این ازنظر علمی ثابت‌شده است؛ اما این پول وارد دلال‌بازی و سفته‌بازی و سکه خریدن و ... می‌شود.

وی تصریح کرد: این خصوصیانی که عرض کردم و در ایران است نه در آلمان و نه در ژاپن و نه در کره است. شاید بگویید فقط در امریکا است که آن‌هم به‌قدر کفاف نیست. رهبر انقلاب مدت‌ها است که مدام می‌گویند برید سراغ ظرفیت‌های داخلی چشمتان به خارج نباشد با رابطه با خارج چیزی درست نمی‌شود.

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: کدام کشور دنیا با روابط خارجی اقتصادش درست‌شده؟ هیچ جا درست نشده و هیچ جا هم درست نخواهد شد و هیچ علمی هم ثابت نمی‌کند که با روابط خارجی می‌شود اقتصاد را درست کرد. صمیمی‌ترین کشور با غربی‌ها مصر است که الآن دومین شهرش که اسکندریه است مشکل برق دارد و نصف آن‌ها برق ندارند و 3 میلیون نفر در گورستان‌ها می‌خوابند.

نقدی خاطرنشان کرد: اصلاً خود عربستان دارد 10 میلیون بشکه نفت در روز صادر می‌کند جمعیتش هم کمتر از نصف ماست. برابر آمار جهانی 39 درصد مردمش زیرخط فقر هستند. درحالی‌که با آمریکا هم هماهنگ است. با رابطه خارجی مشکلی حل نمی‌شود. لذا آن چیزی که باید تیرباران و استیضاحش کرد این تفکری است که در جامعه القا می‌کند که حل مشکل اقتصادی در گروه رابطه خارجی است. اگر این حل نشود هر دولتی برود و هر دولتی بیاید هیچ فایده ندارد همین آش و همین کاسه است.

وی ادامه داد: این را باید از شهید رجایی یاد بگیریم، کسی که گفت من مقلدم امام هستم. امام فرمودند شهید رجایی عقلش بیشتر از علمش بود. این عقلانیتش همین است. می‌گوید این ولی‌فقیهی که عالم و باتقوا است از او اطاعت می کنم.  علاوه بر این امروز ما ولی‌فقیهی داریم که 40 سال تجربه مدیریتی در نظام دارد و این دیگر چیزی است که غیر از ولایت‌فقیه است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: ولایت‌فقیه ذاتاً نباید چنین تجربه‌ای داشته باشد، ذاتش این است که علم و تقوا و شجاعت و... داشته باشد، ولی استثنا این ولی‌فقیهی که امروز ما داریم علاوه بر این‌ها، 40 سال تجربه مدیریت هم دارد. لذا وقتی چیزی می‌گوید آن حرف طلا و ناب است، باید دنبال آن برویم و سراغ تحلیل‌های دیگر نرویم. درسی که از شهید رجایی می‌گیریم این است.

نقدی گفت: اگر ما به این ارزش‌ها نزدیک بشویم مشکلاتمان حل می‌شود. شما ببینید آمار و ارقامی که این کشور در این 40 سال دارد چه پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی اتفاق افتاده و ما از کجا به کجا رسیدیم. کشوری که پزشکش از بنگلادش و هند و فیلیپین می‌آمد اما امروز روزی به‌طور متوسط 700 نفر و سالی 300 هزار نفر از کشورهای دیگر برای معالجه به ایران می‌آیند.

وی افزود: کشوری که در دنیا در سلامت رتبه 140 و چندم بود، امروز ازنظر سلامت ایران 79 پله سعود کرده و هرسالی که از انقلاب گذشته 6 ماه بر عمر ایرانی‌ها افزوده‌شده است. متوسط عمر یک ایرانی 54 سال بوده الآن 75 سال شده است. در تحصیلات و در علم رتبه ما در دنیا 53 بوده امروز شانزدهم هستیم. در افزایش میزان تحصیلات در دنیا ما رتبه پنجم جهان و از لحاظ سرعت پیشرفت علمی رتبه اول جهانیم. این‌ها اتفاقاتی است که در مسیر اطاعت از ولایت افتاده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: این‌ها با روابط با بیگانگان تحقق پیدا نکرده است. بیگانگان ما را تحریم علمی و ابزاری کردند. علم پزشکی را از ما دریغ کردند و خودمان آن را به دست آوردیم. در هر رشته‌ای شما وارد بشوید از نظر خدماتی که صورت گرفته آمار کشورمان افتخارآمیز است. مردم در چه فقر و فلاکتی زندگی می‌کردند، اکثر و تقریباً همه روستاهای ما برق نداشتند. برق و مخابرات و بهداشت و... بماند حتی خیلی از روستاها جاده‌ای که ماشین برود هم نداشتند. 70 درصد مردم در روستاها زندگی می‌کردند و روستا جایی بود که نه برق داشت نه مخابرات داشت نه بهداشت نه مدرسه داشت.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.