سال 76 رای نیاوردم ولی پیش از پایان انتخابات به رئیس جمهور منتخب تبریک گفتم
به گزارش یزدرسا به نقل از رهیاب نیوز؛حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری در همایش "راهکارهای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات" که امروز (2 دی ماه) با حضور نمایندگان احزاب وتشکلهای خوزستان در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، با تاکید بر لزوم بالا بردن آستانه تحمل اظهار کرد: یکی از عوامل برای مدیریت و ریاست، داشتن سعه صدر و تحمل است؛ باید تحمل دیدگاه همدیگر را داشته باشیم.
وی افزود: در این 37 سال از عمر انقلاب همیشه دیدگاههای متفاوتی در کشور وجود داشته است. از همان روزهای اول و در مجلس اول تقسیم بندی هایی وجود داشت و این اختلاف دیدگاه ها در هر مقطع زمانی تعریف و عنوان خاصی به خود می گیرد.
رییس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری با بیان اینکه ولایت فقیه رکن انقلاب است، تصریح کرد: در یک مقطع زمانی که ما می گفتیم اوامر ولایت فقیه مولوی و ارشادی است، عده ای به ما می گفتند که شما همان اسلام آمریکاییهستید. بیشتر این اختلافات موجود در کشور سیاسی است و نه اعتقادی، زیرا دین به مرور تغییر نمی کند.
ناطق نوری ادامه داد: اینکه امروز جامعه به بنده نگاهی مثبت دارد و مردم لطف دارند به دلیل آن روشی است که در مجلس پنجم داشتیم. در آن مجلس با آنکه اکثریت شکننده بودیم اما اقلیت قوی نیز در مجلس وجود داشت. درنامزدی ریاست مجلس آن زمان تنها با 11 رای بیشتر توانستم رییس مجلس شوم، این نشانگر این است که در مجلس اقلیتی بسیار قوی وجود داشت اما با این حال یک روز در مجلس پنجم با تنش رو به رو نشدیم.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال 76 گفت: در آن دوره بنده رای نیاوردم، اما هنوز شمارش آرا تمام نشده بود که من به رییس جمهور منتخب تبریک گفتم. این کار آسیب و ضرری به انقلاب وارد نکرد، تاکنون از این اتفاق به عنوان یک نقطه عطف زیبا در انقلاب اسلامی یاد می شود، هنوز گفته می شود که شما آبی بر آتش در کشور ریختید و این تبریک موجب آرامش کشور شد.
عضو مجلس تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: هیچ دوره ای برای زندگی کردن زیباتر از زندگی کردن با خاطرات نیست، خاطراتی که در آن حق هیچ کسی از بین نرفته باشد؛ باید تلاش کنیم به گونه ای زندگی کنیم که خاطرات لذت بخش باشد.
ناطق نوری اظهار کرد: امروز کرسی های آزاد اندیشی به دستور رهبری در دانشگاه برگزار میشود؛ پیشنهاد اول این کرسی ها را من دادم و عنوان اولیه آن «دارالحکمه» بود که بعدها تغییر کرد. در این پیشنهاد به دنبال آن بودیم که بگذاریم دانشجویان و اساتید در یک فضای آزاد نظرات و دیدگاههای خود را بیان و در مقابل از امنیت نیز برخوردار باشند.
وی با اشاره به بحثهای مطرح شده در خصوص 30 درصد سهم زنان در مجلس آینده گفت: من با بحث 30 درصد سهم زنان در مجلس آینده موافق نیستم زیرا نباید خانمها را محدود کنیم و نباید تفاوتی بین زنان و مردان قائل باشیم.
ممکن است که مردم به بیش از این تعداد رای دهند و بیش از 30 درصد از زنان و وارد مجلس شوند. نباید تبعیضی در این خصوص قائل شویم.
عضو مجلس تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اکنون در انتخابات مجلس خبرگان نیز اعلام شده که ثبت نام بانوان از نظر قانونی منعی وجود ندارد و تاکنون نیز تعدادی از زنان نیز ثبت نام کرده اند و پس از بررسی نیز مانند مردان، تشخیص شرکت آنها مشخص خواهد شد.