ID : 38974450

سیر تا پیاز امکانات رفاهی دانشجویان در دانشگاه یزد


قیصی زاده دبیر کمیته رفاهی شورای صنفی دانشگاه یزد وضعیت امکانات رفاهی و تجهیزات دانشگاه یزد را تشریح کرد.

دبیر کمیته رفاهی شورای صنفی دانشگاه یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا اظهار کرد: دانشگاه یزد در بحث سلف دانشجویی و به طور کلی غذا سابقه خوبی ندارد. به گونه ای که در سال ۹۵ یک مصدومیت گسترده در این دانشگاه اتفاق افتاد. اما در دوره شورای صنفی جدید پیگیر افزایش کیفیت غذاها بوده ایم.

امیرحسین قیصی زاده افزود: دانشگاه یزد تا پیش از این فقط یک آشپزخانه داشت که باید تعداد زیادی غذا تهیه می‌کرد. مسلماً وقتی تعداد زیاد شود کیفیت پایین می‌آید. اما اکنون هم تعدادآشپزخانه ها افزایش پیدا کرده و هم به سمت مکانیزه شدن رفته است.

وی گفت: اکنون ۹۵% نظارت های ما قبل از توزیع غذا انجام می شود به عنوان مثال در طول یک ترم 65 گزارش تهیه شده است. خوشبختانه این نظارت ها ثمربخش بوده و اکنون دانشگاه یزد تنها دانشگاهی است که یک ناظر بهداشتی استخدام کرده است. همچنین یک فست فود با یارانه دانشجویی راه اندازی شده و در آینده نزدیک یک فود کورت نیز ویژه دانشجویان تاسیس خواهد شد. هر چند هنوز هم با ایده‌آل ها فاصله داریم اما این روند، رضایت بخش است.

دبیر روابط عمومي شوراي صنفی دانشگاه یزد در مورد وضعیت خوابگاه های این دانشگاه تاکید کرد: مجموعه خوابگاه های دختران دانشگاه یزد جزء بهترین خوابگاه کشور هستند؛ تلاش ما این است که خوابگاه پسران را نیز ارتقا دهیم.

وی ادامه داد: برای ارتقای خوابگاه ها پیگیری زیادی از امور عمرانی دانشگاه صورت گرفت. از جمله موفق شدیم تجهیزات سالن های ورزشی را از نظر کیفیت و کمیت بهبود دهیم. همچنین سیستم نورپردازی خوابگاه ها را تغییر داده و به سنسور مجهز کردیم.

وی با اشاره به وضعیت کلاس های درس دانشگاه یزد گفت: در مورد کیفیت ساختمان کلاس ها نیز به دلیل زیاد بودن مسائل وقت ورود و رسیدگی چندانی نداشتیم. البته چند جلسه برگزار و نامه هایی نیز رد و بدل شد. اما آنچه مورد نظر ما بود انجام نشده است.

 قیصی زاده ابراز داشت: اینترنت دانشگاه یزد در خود دانشگاه به صورت وی پی ان ارائه شده و امکان استفاده از فیلترشکن وجود ندارد و طبیعتا دانشجویان از دسترسی به برخی منابع باز می مانند. همچنین به خاطر ترافیک بالا سرعت خوبی ندارد. در مورد اینترنت خوابگاه اما محدودیتی وجود ندارد و اینترنت با سرعت بالا و قطعی کم در اختیار دانشجویان است و به این وسیله دانشجویان توان کارهای پژوهشی بدون دغدغه را دارند.

دبیر کمیته رفاهی شورای صنفی دانشگاه یزد در مورد وضعیت تاسیسات خوابگاه های این دانشگاه نیز بیان کرد: تا پیش از این در زمستان مشکل آب سرد وجود داشت که خوشبختانه تجهیزات تعویض و این مشکل بسیار کم شد. اکنون نیز با توجه به تعطیلی خوابگاه ها حجم کار عمرانی بی‌سابقه‌ای که نیاز بوده در حال انجام است.

وی ابراز داشت: دانشگاه علوم پایه دانشگاه یزد نیز دارای یک کتابخانه با فضای خوب است. تعداد کتاب ها نیز بنا به درخواست دانشجویان افزایش پیدا می‌کند. همچنین کتاب هایی که خراب می شوند به سرعت صحافی می گردد. همچنین در تمامی خوابگاه ها نیز سالن های مطالعه بزرگ با گنجایش کافی وجود دارد.

قیصی زاده با اشاره به سطح علمی اساتید دانشگاه یزد گفت: سالانه چندین نفر از اساتید این دانشگاه جزو  دانشمندان برتر جهان قرار می گیرند. همچنین کسب رتبه ۸ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نیز گویای سطح علمی بالای اساتید این دانشگاه است.

وی تاکید کرد: دانشجویان یزدی بدون تلاش کردن نمره نمی گیرند و در این زمینه عدالت نسبی برقرار است. البته در امتحانات مجازی رعایت این حد دشوار است. برای حل این مشکل نیز برخی اساتید امتحانات را به چندین امتحان تقسیم کرده اند تا در صورت بروز هر گونه مشکلی در ارتباط حقی از افراد ضایع نشود.

 وی با گلایه جدی از کارکنان آموزش دانشگاه گفت: ما انتقاد جدی در مورد پاسخگو نبودن افراد داریم. به خصوص در دوران کنونی که امکان حضور برای دانشجویان در آموزش دانشکده ها وجود ندارد. به نظر می رسد اکنون بهترین زمان برای درست کردن نحوه مدیریت کارمندان می باشد. رفتار کارکنان حراست نیز بیشتر بر مبنای اصلاح و کار فرهنگی است.

قیصی زاده در خاتمه با تقدیر از حمایت مسئولان دانشگاه یزد خواهان مطالبه گری بیشتر دانشجویان شد و اظهار کرد: رهبر انقلاب می فرمایند خروجی دانشگاه ما باید امثال شهید چمران باشند. این شهید بزرگوار یک مبارز و مطالبه گر بود و لازم است که این روحیه را در خود تقویت کنیم.

انتهای پیام/

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.