ID : 3019639
گفتگو با یک قناد موفق شهرستان خاتم

شروع یک کار مثل چیدن یک پازل است ممکن است ساعت ها طول بکشد


ق باور غلطی که در بین مردم وجود دارد این است که فکر می کنند برای راه اندازی یک شغل نیازمند یک سرمایه هنگفت هستند. کار‌آفرین فرصت طلب و شکارچی فرصت است. کارآفرین ریسک پذیر، آینده نگر و مهم تر از همه عمل گرا است.

به گزارش طنین خاتم،واقعا چند درصد مردم تلاش کردند ایده خود را جامه عمل بپوشانند؟ باور غلطی که در بین مردم وجود دارد این است که فکر می کنند برای راه اندازی یک شغل نیازمند یک سرمایه هنگفت هستند. کار‌آفرین فرصت طلب و شکارچی فرصت است. کارآفرین ریسک پذیر، آینده نگر و مهم تر از همه عمل گرا است.

جوان باشی، مستعد و خلاق هم باشی، همت و پشت کار هم به آن اضافه کنی، می‌شوی یک عدد، مثبت اندیشِ‌ موفقِ ، کسی که نان بخور و نمیر کارمندی به مذاقش سازگار نیست، کسی که نمی تواند ۳۰ سال از بهترین سالهای عمرش را چشم و گوش بسته در کنج یک اداره در‌جا بزند. حسن عابدی  یکی از قنادان موفق شهرستان خاتم که متولد ۱۳۵۶ است .

لطفاخودتان را معرفی کنید؟

حسن عابدی متولد ۱۳۵۶

آقای عابدی حدود چند سال در این حرفه هستید ؟

حدود بیست سال در این حرفه خدمت می کنم .

با چه کسانی زندگی می‌‌کنید؟

با همسر و دو فرزند

وجه تمایز کار شما با افراد دیگر این حرفه در چه مواردی است؟

عشق و سوز کاری ، علاقه

تا چه اندازه اطرافیان (خانواده، دوستان) در پیشبرد کارتان موثر بوده‌اند؟

همراهی خانواده در این امر در موفقیت اینجانب موثر بوده است .

در مورد کسب و کارتان توضیح دهید؟

پختن شیرینی و کیک های خوشمزه که مورد قبول مردم شهرستان باشد .

نگاه شما در شیرینی پزی سنتی است یا مدرن؟

علاقه مندم بهترین شیرینی ها را در کوتاه ترین زمان و با متنوع ترین طعم و مفیدترین خاصیت برای استفاده مناسب به مخاطب عرضه کنم.

توصیه شما به کسانی که می خواهند این کار را شروع کنند چیست؟

پر شور باشند. شروع یک کار مثل چیدن یک پازل است بنابراین ممکن است ساعت ها طول بکشد پس از دشواری ها نترسند و با علاقه کار را ادامه دهند.

صحبت شما با مشتری‌های‌تان چیست؟

حرف من این است که اگر از شیرینی‌های ما مصرف کردند و ایرادی بود به ما بگویند و ما استقبال می‌کنیم.

البته باید بدانید که ما مطلقا در این شغل پس گرفتن نداریم و اگر ناگزیر باشیم پس بگیریم، آن را در سطل زباله در حضور مشتری می‌ریزیم که مشتری‌ها بدانند ما از آن شیرینی پس گرفته شده، مصرف نمی‌کنیم، اما گاهی برخی مشتری‌ها بهانه می‌گیرند و ما نیز می‌پذیریم که این اتفاق خیلی کم پیش می‌آید.

به نظر می رسد شیرینی پزی یکی از هنرهای ایرانیان است که شاید در دنیا نظیر نداشته باشد . نظر شما چیه ؟

شیرینی ایرانی مرغوبترین ،خوشمزه ترین و گرانترین شیرینیهاست،

حرف آخر؟

با تشکر از شما و با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه همشهریان

IMG_1326






summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.