ID : 23823736
مسئول پایگاه شهید زین الدین دانشگاه یزد:

عده ای نهی از منکر را محدود به حجاب می دانند


مسئول پایگاه شهید زین الدین دانشگاه یزد با انتقاد از اینکه عده ای این واجب عظیم الهی را در تذکر به وضع حجاب زنان خلاصه می کنند گفت: نباید از اولویت های اصلی که بقای نظام اسلامی به آن وابسته است نظیر عدالت و عدم وجود شکاف طبقاتی ، فقر، رانت خواری و... غافل شد.

به گزارش یزد رسا به نقل ازعصرفرهنگ؛ در پی اجرای منویات رهبری مبنی بر لزوم روشنگری دانشجویان با استفاده از تریبون پیش از خطبه های نماز جمعه، سید رسول هدایتی مسئول پایگاه شهید زین الدین دانشگاه یزد و از فعالان عرصه دانشجویی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته حومه ی شرقی یزد به ایراد سخنرانی پرداخت.

هدایتی با اشاره به نام گزاری هفته اول ماه محرم به عنوان هفته ی احیای امر به معروف و نهی از منکر در باب اهمیت و لزوم امر به معروف و نهی از منکر با یادآوری سخنان رهبری مبنی بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر تضمین کننده حیات طیبه در نظام اسلامی خواهد بود اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر از ارکان اصلی فروع دین بوده تا جایی که امیرالمومنین علی (علیه السلام) در بیان اهمیت آن میفرمایند: همه کار های خوب در برابر امر به معروف  ونهی از منکر چون قطره ای است در  دریای عمیق.
وی ادامه داد: انسان ذاتاً موجودی کمال طلب و خیرخواه است و از طرفی علاقه دارد علاوه بر رشد خود باعث رشد و خیر برای دیگران شود و قطعا یکی از ابزار های رساندن خیر به دیگران و جلوگیری از رسیدن شر به آن ها همین امر به معروف و نهی از منکر است.
هدایتی با اشاره به این که امام حسین (علیه السلام) نهی از منکر و امر به معروف را هدف قیام خود مطرح کرده افزود: امام خمینی (ره) نیز به تاثی از مولایش حسین(علیه السلام) با همراهی مردم توانست علیه طاغوت زمان قیام کند و حکومت را از نااهلان و ظالمان بگیرد و به دست اهل حق بسپارد تا با زدودن غبار اسلام امریکایی از  پیکر امت اسلام، زمینه را برای گستراندن چتر نجات بخش اسلام ناب محمدی فراهم کند.
وی تصریح کرد: امروز ما وظیفه ما به عنوان شیعیان علی ابن ابی طالب (ع) و پیروان حسین ابن علی (ع) این است که در حفظ و حراست از نظام اسلامی بکوشیم که این خود بزرگرترین امر به معروف و نهی از منکر است چرا که اگر حکومت  اسلامی که ضامن برپا داشتن همه فرایض اسلامی است از بین برود باید فاتحه اسلام حقیقی را خواند.
مسئول پایگاه شهید زین الدین ادامه داد: البته لازم است بدانیم که در حال حاضر تا رسیدن به جامعه کاملاً اسلامی که سعادت دنیا و اخرت مردم را به دنبال خواهد داشت فاصله داریم که طی این مسیر با همت مردم و مسئولین در احیا و فراگیر کردن امر به معروف و نهی از منکر آسان تر میگردد.
وی با انتقاد از اینکه عده ای این واجب عظیم الهی را در تذکر به وضع حجاب زنان خلاصه میکنند اظهار داشت: البته حجاب مقوله مهمی است و عدم رعایت آن مشکلات متعدد اجتماعی را به دنبال خواهد داشت ولی نباید از اولویت های اصلی که بقای نظام اسلامی به آن وابسته است نظیر عدالت و عدم وجود شکاف طبقاتی ، فقر، رانت خواری و... غافل شد.
هدایتی گفت: آرمان  انقلاب اسلامی تحقق تمدن نوین سلامی و فراهم کردن شرایط ظهور امام زمان (عج) است و اگرنه اگر قرار بود خانم ها را چادری کند و مردم را نماز خوان کند نیاز به ریخته شدن خون صد ها هزاران نفر نبود؛اگر حکومت طاغوت هم بود با حجاب و نماز و روزه ی مردم آنچنان مشکلی نداشت.
مسئول پایگاه شهید زین الدین دانشگاه یزد با برشمردن برخی از مصادیق معروف و منکر خاطر نشان کرد: کمک به دشمنان اسلام،ضربه زدن به نظام اسلامی، تضعیف فرهنگ و اقتصاد جامعه اسلامی از مهمترین مصادیق منکر است و  به نظر بنده یکی از بزرگترین منکرات امروز رابطه و اعتماد به طاغوت اعظم یعنی آمریکای جنایت کار و بد عهد است که برخی از دولتمردان به دنبال آن هستند که باید آن ها را نهی کرد.
این فعال دانشجویی در ادامه سخنانش از امام جمعه حومه شرقی یزد، ایت ا.. سید کاظم مدرسی درخواست کرد که چند هفته از خطبه های نماز جمعه را به مبحث مهم امر به معروف و نهی از منکر اختصاص دهند تا ابعاد و زوایای این واجب فراموش شده برای مردم روشن شود، و اگرنه اگر به همین منوال پیش برویم خود امر به معروف به منکر تبدیل خواهد شد و دیگر راه علاجی نخواهد بود.
هدایتی در پایان به مسائل مربوط به دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه در سه سال اخیر در دانشگاه ها شاهد برگزاری کنسرت ها، اردوهای مختلط و فعالیت های سیاسی غیر قانونی نظیر نصب تصویر سران فتنه  بودیم  که نتیجه آن غفلت از رسالت اصلی دانشگاه یعنی تولید علم و جنبش نرم افزاری و کاهش سرعت رشد علمی کشور بوده  که این موضوع به یکی از دغدغه های اصلی رهبر انقلاب و دانشجویان انقلابی  تبدیل شده است.

انتهای پیام/س*




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.