ID : 3586722
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد:

لزوم توجه ویژه به نقش سازنده بانوان در میان همه دستگاه های استان یزد


جلسه کارگروه زنان و خانواده، با حضور معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد و مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد.

به گزارش یزدرسا به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، "محمد علی طالبی" روز چهارشنبه 24 اردیبهشت، در جلسه کارگروه زنان و خانواده که در سالن شهید موحدین استانداری برگزار شد، تشکیل کارگروه های مرتبط با امور بانوان و خانواده استانداری را اقدامی شایسته دانست و این را موجب تکاپوی زنان و خانواده استانعنوان کرد.
معاون سیاسی، امنیتی امنیتی استاندار گفت: تشکیل کارگروه های ویژه بانوان و خانواده و حضور نماینده های دستگاه های مرتبط استان در این کارگروه ها نیز اقدامی شایسته برای تحقق برنامه ریزی و سیاست گذاری درست در حوزه بانوان استان است.
وی افزود: لازم است در وهله اول وظایف کارگروه ها مشخص و برای همه دستگاه های استان ابلاغ شود.
وی با تاکید بر حضور موثر نماینده های دستگاه ها در گروه های كاري زنان و خانواده گفت: حضور دستگاه هایی مانند ناجا، بسیج و بهزیستی با توجه به اعلام آمادگی از سوی خود در همه گروه هاي كاري به شدت احساس می شود و در این میان دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استان نیز نقش پر رنگی در تحقق اهداف دفتر امور بانوان و خانواده استان دارد که لازم است از حداکثر توانمندی های این دفتر نیز استفاده شود.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری نیز در این نشست، با بیان اینکه همه کشور های جهان از سوی سازمان ملل متحد موظف هستند که تا سال 2015 برای تحقق برابری جنسیتی در کشور خود کوشا باشند، گفت: توجه ویژه به نقش سازنده بانوان با تاکید بر تقوت بنیان خانواده باید در میان همه دستگاه های استان نهادینه شود.
وی گفت: وقتی سخن از نیروی انسانی می آید باید توجه داشت که نیمی از جامعه بانوان هستند و محروم کردن آنها در مسئولیت ها به تعبیر معاون رئیس جمهور کفران نعمت تلقی می شود.
خامسی هامانه افزود: از این رو، وجود گروه های كاري ویژه امور بانوان و خانواده استان متشکل از نماینده از دستگاه های مرتبط به شدت احساس می شود.
این مقام مسئول از اهداف این گروه هاي كاري، بررسی برنامه های مرتبط با امور بانوان در چارچوب برنامه های توسعه و همچنین بررسی راهکار ها و ارایه پیشنهاد ها برای تحقق برابری جنسیتی و تقویت بنیان خانواده را بر شمرد.
وی افزود: با این حال، به نظر می رسد که با وجود آسیب های اجتماعی موجود و همچنین آمار های ناخوشایند در خصوص کاهش نرخ ازدواج، افزایش نرخ طلاق، افزایش بانوان سرپرست خانواده، تغییر جایگاه سرپرست خانواده به زن، افزایش بیکاری دانش آموختگان زن نسبت به میزان قبولی ها و مواردی از این دست این مهم آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است.
به گفته خامسی، از این رو، آن گونه که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده است، تشکیل 7 کارگروه آموزش خانواده، مشاوره خانواده، اشتغال زنان، جمعیت با رویکرد فرهنگی، پیشگیری از آسیب ها، نیاز ها و اقتضائات بومی و گروه كاري مناسبت ها در خصوص زنان و خانواده استان مد نظر است.
همچنین در این جلسه در خصوص برنامه های سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) از سوی دستگاه های استان هم اندیشی صورت گرفت.

summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.