ID : 37885615

ماه رمضان فرصت اصلاح سبک تغذیه


رعایت اصول صحیح تغذیه در طول سال به ویژه در ماه رمضان، تاثير مهمي در تقويت سيستم ايمني بدن و مقابله با بيماري‌ها دارد.

به گزارش یزد رسا؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی يزد گفت: با رعايت تعادل و تنوع در برنامه غذايي روزانه و با استفاده از گروه هاي غذايي و جايگزين هاي آنها، انرژي، پروتئين و ريزمغذي هاي مورد نياز براي بهبود عملکرد سيستم دفاعي بدن تامين مي شود.نجارزاده ادامه داد: کساني که هنوز در دوران نقاهت بيماري كرونا هستند چون ريز مغزي بدنشان در سطح مطلوبي نيست، پنج تا ۱۰ درصد وزن خود را از دست داده‌اند، كم اشتها شده و احساس ضعف دارند و بدن آنها با كم آبي مواجه است، روزه‌داري توصيه نمي شود.

نجارزاده به نقش تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمني بدن اشاره کرد و افزود: رعايت اصول صحيح تغذيه تاثير مهمي در تقويت سيسيتم ايمني بدن براي مقابله با عفونت‌ها به خصوص بيماري کرونا دارد.وي با بيان اينکه وعده‌هاي غذايي سحر، افطار و شام در ايام روزه‌داري وعده‌هاي اصلي هستند، اذعان کرد: نوع غذاهايي كه در اين سه وعده مصرف مي‌شود، با تامين انرژي و مواد مغذي مورد نياز، نقش مهمي در حفظ كارآيي و جلوگيري از كم آبي ، ضعف و خستگي بدن دارد.

دکترای تغذیه تصریح کرد: مصرف منابع غذایي حاوي ويتامين "سي" شامل انواع ميوه ها و سبزي ها از جمله سبزي هاي برگ سبز مانند سبزي خوردن و انواع کلم و گوجه فرنگي، جوانه هاي گندم، ماش و شبدر، انواع مرکبات مانند ليمو ترش، ليمو شيرين، پرتقال، نارنگي و نارنج و كيوي در هر سه وعده افطار، شام و سحر توصيه مي شود.

نجارزاده خاطر نشان کرد: منابع غذایی ویتامین هاي گروه "بي" مانند انواع سبزي هاي برگ سبز و ميوه ها، شير و لبنيات، انواع گوشت ها، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات مانند نخود، انواع لوبيا، عدس، باقلا، لپه و ماش، مغزها مثل پسته، گردو، بادام و فندق نيز براي ارتقاي سيستم ايمني بدن در اين ايام مصرف شود.

 وی اضافه کرد: برای پیشگیري از پيشرفت سريع عفونت هاي ويروسي و تامين ويتامين "بي ۱۲" بايد از منابع پروتئين هاي حيواني از جمله گوشت قرمز، ماهي و ماکيان، تخم مرغ و لبنيات استفاده کرد.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.