ID : 37663532
قرار نیست شما هم مثل رقیب‌تان باشید؛

مجلس جدید چگونه می‌تواند انتظارات مردم را برآورده کند


«نه» گفتن مردم به جریان حاکم بر دولت و مجلس کنونی، اما هیچ‌گاه برای این نیست، که جریان پیروز انتخابات با این پیروزی ژست بگیرد و همان مسیری را طی کند که رقبایش به واسطه انتخابات 4 سال قبل و یا 6 سال قبل و حتی 2 سال قبل طی کردند.

به گزارش یزدرسا، مقایسه کنید سفر حسن روحانی در آبان ماه امسال به یزد را با سفر آیت‌الله رئیسی در بهمن ماه به این استان. ارمغان روحانی به یزدی‌ها پمپاژ کینه و نفرت در جامعه و تلاش برای ایجاد دوستگی بین اقشار مختلف مردم بود و تسویه حساب سیاسی و شخصی و تندروی و هجمه به قوه قضائیه به خاطر برخود با مفسدین اقتصادی.

اما سفر رئیسی سفر کاری واقعی بود و او نه تنها در هیچ کدام از سخنرانی‌هایش به حواشی سیاسی و جناحی نپرداخت و نه تنها تلاش نکرد پاسخ هجمه‌ها و اهانت‌های روحانی را بدهد، بلکه مکرر تأکید کرد برای اینکه بتوانیم به مردم خدمت کنیم باید از حواشی پرهیز کنیم.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفندماه برگزار شد و با راهیابی اکثریت قاطع کاندیداهای مردمی و انقلابی به مجلس، مردم «نه» معناداری گفتند به دولت و جریان سیاسی که در شش سال اخیر کشور را به دست گرفته و وضعیت مردم را به اینجا رسانده است.

«نه» گفتن مردم به جریان حاکم بر دولت و مجلس کنونی، اما هیچ‌گاه برای این نیست، که جریان پیروز انتخابات با این پیروزی ژست بگیرد و همان مسیری را طی کند که رقبایش به واسطه انتخابات 4 سال قبل و یا 6 سال قبل و حتی 2 سال قبل طی کردند.

مردم در اعتراض به عملکرد دولت ناکارآمد و مجلس ضعیف کنونی به تغییر رویکرد مدیریتی کشور رأی دادند و انتظارشان از مجلس کنونی هم کلید زدن همین تغییر است. انتظار تغییر بود که موجب شد مردم، نه تنها به چهره‌های شاخص حامی دولت که کاندیدا بودند «نه» بگویند، بلکه حتی مانع راه‌‌یابی مجدد 117 نماینده کنونی مجلس، به بهارستان شدند.

از 30 نفر لیست موسوم به «تکرار» که در تهران 4 سال قبل کاندیدا شده بودند و توانسته بودند به مجلس راه پیدا کنند، اکثریت‌شان امسال نیز کاندیدا بودند اما هیچ کدام رأی نیاوردند. این درحالی است که علاوه بر نمایندگان کنونی، تعداد از چهره‌های مشهور اصلاح‌طلب نیز کاندیدا بودند اما از رفتن به مجلس باز ماندند.

لذا نمایندگان انقلابی که از مردم رأی اعتماد گرفتند باید بدانند که در کوتاه‌مدت و قبل از 1400 باید فکری برای مشکلات مردم کنند، چرا که اگر این اتفاق نیفتد، جریان حاکم بر دولت که معمولا اقداماتش را با رخدادهای خارجی تنظیم می‌کند، این بار نیز با تمسک به انتخابات آبان سال آینده آمریکا، تلاش خواهد کرد ادامه مسیر فعلی را باز هم بر مردم تحمیل کند.

عملکرد دولت و مجلس کنونی شرایطی را بر کشور حاکم کرده، که جز با تلاش شبانه‌روزی و تمرکز کامل بر مسائل کشور، نمی‌توان مسیر را اصلاح کرد، لذا نمایندگان راه یافته به مجلس باید بدانند که اصلا فرصتی برای کنایه زدن به رقیب و ژست پیروزی برای رقیب گرفتن، وجود ندارد و اگر قرار باشد آن‌ها هم صرفا به همین پیروزی‌شان دلخوش باشند، دیگر تفاوتی با رقیب‌شان نخواهند داشت.

انتظار مردم از منتخبانشان این است که مردمی بودن و در کنار مردم بودن فقط به دوران انتخابات خلاصه نشود و این طور نباشد که نمایندگان مردم را رها کنند تا چهار سال دیگر که دوباره انتخابات می‌شود!

نمایندگان منتخب مردم هم باید برای کسانی که به آن‌ها رأی دادند برنامه داشته باشند و هم باید برای کسانی که بهشان رأی ندادند و حتی فراتر از آن باید برای کسانی که اصلا پای صندوق رأی حاضر نشدند نیز برنامه داشته باشند و برای آشتی دادن دوباره آن‌ها با صندوق رأی نیز تلاش کنند. نمایندگان منتخب یقینا می‌دانند که عملکرد چهار ساله آن‌ها است که می‌تواند بار دیگر مشارکت گسترده‌تر در انتخابات مجلس آینده را رقم بزند.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.