مرکز روزانه نگهداری کودکان خیابانی یزد راهاندازی میشود
به گزارش یزد رسا به نقل از یزد آوا، معاون امور اجتماعی بهزیستی یزد پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهی متكديان و كودكان خيابانی استان از راه اندازی مرکز روزانه نگهداری این کودکان خبر داد و گفت: طی چند روز آینده با اقداماتی که انجام شده مجوز این مرکز از سوی سازمان بهزیستی صادر خواهد شد.
جمال پایدار گفت: دلیل راه اندازی مرکز روازنه این است که عمده کودکان و فرزندانی که در مراکز شبانهروزی پذیرش میشدند دارای سرپرست و خانواده بودند ولی به دلیل فقر اقتصادی و اجتماعی مجبور به آمدن به خیابانها و کسب درآمد می شدند.
وی با بیان اینکه توسعه مراکز نگهداری روزانه کودکان خیابانی از رویکردهای کاری سازمان بهزیستی است، گفت: کاهش آسیبهای اجتماعی، کنترل و کاهش آسیب ناشی از کار و حضور در خیابان ها، ارتقا سلامت اجتماعی و کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی و غیره از اهدافی است که این مراکز دنبال میکنند.
پایدار با بیان اینکه مرکز روزانه نگهداری از کودکان خیابانی جنبه اقامتی ندارد، اعلام کرد: سن کمتر از 18 سال و سالم بودن کودکان از جمله شرایط پذیرش کودکان خیابانی در این مرکز است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی یزد گفت: مرکز شبانه روزی کودکان خیابانی در استان نیز در سال 78 راه اندازی شد که طی چهار سال گذشته به بخش خصوصی واگذار شد و در 9ماهه امسال 58 کودک خیابانی را مورد پذیرش قرار داده است.
معاون خدمات شهری شهرداری یزد نیز در این نشست با تأکید بر مدیریت ساماندهی کودکان خیابانی و متکدیان خاطرنشان کرد: باید با استفاده از اسناد بالادستی استان به گونه ای عمل شود که متکدی و کودک خیابانی در یزد نداشته باشیم.
جعفر امین مقدم افزود: باید ورودی ها ی استان را کنترل کنیم تا ورود متکدیان و کودکان کار به استان بیشتر نشود.
وی با بیان اینکه در بودجه شهرداری برای کمک و تجهیز کودکان خیابانی اعتبار دیده شده است، ادامه داد: بنا به وظیفه ای که داریم و مصوباتی که ابلاغ شده فعالیت های لازم در خصوص متکدیان و کودکان خیابانی را انجام می دهیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد نیز در این نشست وجود متکدیان و کودکان خیابانی را از آسیبهای جدی در استان نام برد و گفت: باید با برنامهریزی مناسب و همکاری و همراهی دستگاه ها، چهره استان را از این آسیب پاک کنیم.
مجید جوادیان زاده با بیان اینکه رسانه ها نیز به خوبی به موضوع متکدیان و کودکان خیابانی پرداختند، ادامه داد: نشست سه جانبهای نیز با حضور شهرداری، بهزیستی و استانداری در زمینه ساماندهی کودکان خیابانی و متکدیان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه نباید اسناد بالا دستی استان به گونه ای باشد که اینگونه آسیب های اجتماعی را داشته باشیم، تصریح کرد: باید در اسناد بالا دستی توسعه استان مداخله کرد و این اسناد با صفت دانایی محور و معرفتی باشند تا از این آسیب ها جلوگیری شود.
انتهای پیام/s*