ID : 12697569
استاندار سابق یزد:

نقش با بصیرت آیت الله ابوترابی بعد از انقلاب در عرصه تهاجم فرهنگی ماندگار است


استاندارسابق یزد گفت: آیت الله ابوترابی بعد از انقلاب در آن دوران و کوران تهاجم فرهنگی با بصیرت، شناخت و معرفت کامل در عرصه تهاجم فرهنگی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری نقش خودش را ایفا می کرد.

استاندار سابق یزد در گفتگو با خبرنگار یزد رسا در خصوص ویژگی ها و شخصیت آیت الله ابوترابی اظهار داشت: نقش علما در طول تاریخ یک نقش سازنده ، موثر و انسان ساز بود است و یکی از علما آیت الله ابوترابی بود که در جهت ترویج اسلام ناب ، فرهنگ غنی اهل بیت و ترویج مکتب امام صادق (ع)مسولیت پذیر و نقش خودشان را در این مسولیت خوب ایفا کرد.

 

فلاح زاده عنوان کرد: نقش این مرد بزرگ از دوران جوانی تا پیری در عرصه های علمی،فرهنگی و تبلیغی یک نقش تاثیر گذار، سازنده و مثبت بوده است.

 

وی افزود: در دو دوره مسولیت بنده در یزد نقش وی را توام با بصیرت و معرفت می دیدم که در عرصه سیاسی یک چهره درخشان مبارزعلیه رژیم ستم شاهی بود و همچنین یکی از یاران شهید محراب ، شهید آیت الله صدوقی بود.

 

استاندار سابق یزد با اشاره به اینکه این عالم ربانی در دوران دفاع مقدس و هجوم دشمن بعثی به ایران در جبهه حق علیه باطل حاضر بود اظهار داشت: این عالم ربانی پشتیبان رزمندگان اسلام بود و حتی فرزندان خود را به جبهه های جنگ اعزام کرد و بعد ازانقلاب در آن دوران و کوران تهاجم فرهنگی با بصیرت ، شناخت ومعرفت کامل در عرصه تهاجم فرهنگی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری نقش خودش را ایفا می کرد.

 

فلاح زاده عنوان کرد: آیت الله ابوترابی در عرصه  پاسخ گویی  به شبهات دینی، مسایل سیاسی ،فقه ای و اعتقادی همیشه با طمانینه و و دقت تمام پاسخ گویی جوانان بود و وظیفه دینی و روحانی خود را به نحو احسن انجام  می داد.

 

وی افزود: این عارف وارسته تالیفاتی در راستا مسایل فقه ای، سیاسی و دینی داشت که آخرین تالیف آن، تالیف مقتل بود که در این راستا یک فرد کاملا اهل بیتی و مردم دار بودند و مردم با تواضع و فروتنی دعوت می کردند.

 

استاندار سابق یزد در پایان آیت الله ابوترابی را یک روحانی  متدین ، متشرع  به اخلاق الهی، قدسی و ملکوتی، در عرصه نظری و عملی مشخص عنوان کرد و گفت: این عالم بصیر و ربانی در عرصه عمل یک عالم به تمام معنای کامل بودند.

 


 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.