ID : 9020340
آیت‌الله آملی لاریجانی:

نمی‌گذاریم فتنه‌گران دوباره فتنه‌گری کنند/ راهمان را براساس عقیده و بصیرت انتخاب کرده‌ایم


رئیس قوه‌قضاییه گفت: فتنه گرانی که می‌خواهند قد علم کنند بدانند که نخواهیم گذاشت دوباره سر برآورند و فتنه‌گری کنند.

به گزارش یزد رسا به نقل از روابط عمومی قوه قضاییه، آیت‌الله صادقی آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه با تسلیت ارتحال آیت الله محمدرضا مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان رهبری، اظهار کرد: ایشان از یاران «صدیق» حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری و از «سابقون» در انقلاب به شمار می‌رفتند و شخصی فاضل، بصیر و اهل تهجد و اهل معنا بودند. چنین عالمانی گوهر نورافشانی هستند که همواره برای امت اسلامی منشأ خیر و برکت بوده‌اند و باقیات الصالحات آنان برای همیشه به جا خواهد ماند.
وی با یادآوری تلاش‌های آیت الله مهدوی‌کنی برای راه اندازی دانشگاهی اسلامی، این اقدام را از نشانه‌های اهتمام ایشان به فرهنگسازی دانست و گفت: اندیشه‌ای که پشت این تلاش‌ها نهفته بود، یعنی بینان‌گذاری افکار اسلامی در دانشگاه، از توجه خاص ایشان به فرهنگسازی و تفکر اسلامی در جامعه حکایت دارد.
رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنانش با توجه به در پیش بودن ماه محرم، غرض اصلی از اقامه مصائب حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و برگزاری مراسم سوگواری را علاوه بر ابراز ارادت به خاندان نبوت و مقام شهادت، دنبال کردن هدف مقدس ابا عبدالله الحسین سلام الله علیه یعنی زدودن تحریف از چهره اسلام معرفی کرد و افزود: بصیرتی که مقام معظم رهبری در موارد مختلف مطرح کردند نیزدر همین راستاست زیرا شناختن هر فتنه‌ای از جمله فتنه داعش که امروزه به دنبال تحریف اسلام است، به بصیرت نیاز دارد.
آیت الله آملی لاریجانی از خطبایی که در ایام محرم در مجالس عزاداری سخنرانی می‌کنند، خواست که در منابر معانی توحیدی برخاسته از قرآن و کلمات اهل بیت سلام الله علیهم  را تذکر بدهند و تأکید کرد: اگر چنین معارفی برای مردم تبیین شود، ملتی بیمه شده خواهیم داشت که در راه خدا ازملامت ملامت کنندگان نمی‌‌هراسند.
رئیس قوه قضاییه عملی را که قربه الی الله انجام شود، ماندگار توصیف و تأکید کرد: آنچه حضرت ابا عبدالله (ع) درمسیر حق انجام دادند، محض عبودیت، ولایت حق و توحید حق متعال بود که به همین دلیل همیشه باقی خواهد ماند. آنچه در حادثه کربلا رخ داد فقط شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایش نبود، بلکه زدودن تحریف از وجه اسلام حدیث مهم داستان عاشوراست که همیشه به عنوان برنامه زندگی شیعیان مطرح است.
رئیس دستگاه قضا، اسلام را در هر زمانی با خطر «تحریف و وارونگی» روبه رو دانست و یادآور شد: امروز هم می‌بینیم که از یک سو اسلام آمریکایی در همه دنیا تبلیغ می‌شود و از سوی دیگر اسلام داعشی را که خود آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها خلق کردند ترویج می‌دهند. واقعاً چه نسبتی میان عملکرد این گروهها و اسلام واقعی وجود دارد؟ آنچه اینها به اسم اسلام مطرح می‌کنند جز مخدوش کردن چهره اسلام و سیاه کردن تعالیم و معارف اسلامی نیست.
آیت الله آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه اسلام در بسیاری مواقع برای زودودن تحریف از چهره اش نیاز به «فداکاری و ایثار» دارد اظهار کرد: بر این اساس حضرت ابا عبدالله (ع)، پای حرف حق ایستاد و هر چه در عالم داشت یعنی نفسش، مالش و اهلش را فدا کرد تا اسلام وارونه شده را به جای خود برگرداند. حضرت امام خمینی(ره) در چند مورد به این مسئله اشاره کردند  که به شهادت رساندن حضرت ابا عبدالله(ع) یکی از جرایم یزید بوده است و جرم عظیم ‌تر او و معاویه تحریفی بود که در اسلام ایجاد و اسلام طاغوتی و سلطنتی درست کرده بودند. این اسلام اگر جا می‌افتاد دین حق تعالی محو شده و از بین رفته بود و این چیزی است که ابا عبدالله (ع) در مقابل آن ایستادگی کرد.
رئیس قوه قضاییه گفت: تحریف دین حق همیشگی است و تا زمانی که شیطان و شیطان صفتان هستند، تحریف دین هم وجود دارد و کسانی که تابع شیطان هستند به اسم دین کارهایی انجام می‌دهند تا برای خودشان وجهه‌ای بخرند. تا هنگامی که این تحریف ها و این هجمه ها علیه اسلام حقیقی و ناب هست مسیر ابا عبدالله (ع) هم ادامه دارد.
آیت الله آملی لاریجانی با قرائت جملات معروف امام حسین (ع) هنگام حرکت به سوی کوفه که می‌فرمایند: « إِنّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَ لا بَطَرًا وَ لا مُفْسِدًا وَ لا ظالِمًا وَ إِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاِْصْلاحِ فی أُمَّةِ جَدّی(صلی الله علیه وآله وسلم) أُریدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْروفِ وَ أَنْهی عَنِ المُنْکَرِ وَ أَسیرَ بِسیرَةِ جَدّی وأبی علی بن أبی طالب فمن قبلنی یقبول الحق فالله أولی بالحق »، گفت: این مطلب را حضرت در جواب کسانی فرمودند که ایشان را از حرکت به سوی کوفه منع می‌کردند؛ امام (ع) در پاسخ می‌فرمایند من خروجم برای فساد، لهو و لعب و تفریح نیست و به عنوان مفسد و ظالم خروج نکردم، بلکه اصلاح در امت جدم را طلب می‌کنم، برای استقامت طریق حق قیام کرده‌ام و برای امر به معروف و نهی از منکر و به سیره جدّم و پدرم سیر می‌کنم .
آیت الله آملی لاریجانی افزود: در روایتی که ابن شهرآشوب از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در کتاب مناقب نقل می‌کند، امام با فرزدق شاعر مشهور برخورد می‌کند و به او می‌فرماید : «یا فرزدق، ان هولاء قوم لزموا طاعه الشیطان و ترکوا طاعه الرحمن و اظهروا الفساد فی الارض و ابطلوا الحدود و شربوا الخمور و استاثروا  فی اموال الفقراء و المساکین، و انا اولی من قام بنصره دین الله و اعزاز شرعه و الجهاد فی سبیله، لتکون کلمه الله هی العلیا» اباعبدالله می‌فرماید این قوم دائماً در طاعت شیطان هستند و طاعت رحمان را ترک کرده‌اند، در زمین فساد می‌کنند، حدود را تعطیل کرده‌اند،  شراب می‌نوشند و در اموال فقرا و مساکین دست برد‌ه‌اند و من از هر کسی دیگری اولی هستم در قیام برای نصرت دین خداوند ، اعزاز شرع او و جهاد در راه او.
رئیس دستگاه قضا با توجه به عبارت «لتکون کلمه الله هی العلیا» در روایت بیان شده، گفت: تمام اقدامات امام(ع) برای این غایت بود که آنچه فرمان حق تعالی است و به  تعبیر قرآنی «کلمه الله»، درمرتبه العلیا قرار گیرد.
آیت الله آملی لاریجانی خطاب به بزرگان، خطبا، اهل منبر وکسانی که اهل تذکر و توصیه به مردم هستند اظهارکرد: بسیار مناسب است توجه شود که کلمات توحیدی قرآنی و کلمات توحیدی در معارف اهل بیت (ع) مطرح بشود تا پیوند مردم با حق تعالی پیوند قوی‌تر و مستحکم‌تری شود. اگر کسی با خداوند انس و محبت پیدا کرد و حق متعال را قاهر فوق عباد و مسیطر بر همه عوالم دید، از هیچ کسی جز خدا نمی‌ترسد.
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی نیز ایستادگی در برابر فتنه‌ها را دستور کار خود قرار داده است و در این راه از هیچ ملامتی خوفی ندارد، گفت: فتنه گرانی که می‌خواهند قد علم کنند بدانند که نخواهیم گذاشت دوباره سر برآورند و فتنه‌گری کنند. قوه قضاییه از هجمه‌هایی که دائماً هم تشدید می‌شود واهمه‌ای ندارد؛ هجمه‌ها ما را در مسیری که می‌پیماییم قاطع‌تر و جازم‌تر می‌کند زیرا راهی را که انتخاب کرده‌ایم بر اساس عقیده و بصیرت بوده است و در این راه با استواری قدم گذاشته‌ایم.
آیت الله آملی لاریجانی همچنین حکم اخیر مقام معظم رهبری درباره دوره جدید فعالیت شورای عالی انقلاب فرهنگی را مورد توجه قرار داد و گفت: نکات مطرح شده در این فرمان بیانگر اهمیت فرهنگ در انقلاب اسلامی است. مقام معظم رهبری و شهید مطهری از معدود کسانی بودند که در اول پیروزی انقلاب و حتی بیش از آن فرهنگ را اساس انقلاب می‌دانستند و در برابر کسانی که به دنبال سیاست ‌زده کردن انقلاب بودند،ایستادگی کردند.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه «معتقدیم دین ما عین سیاست است»، افزود: سیاست‌زدگی غیر از سیاست داشتن است. مقام معظم رهبری ازکسانی بودند که ازاول انقلاب می‌فرمودند انقلاب ما انقلابی فرهنگی است و به دنبال احیای ارزشهای اسلامی و انسانی است؛ ایشان در سالهای اخیر شبیخون فرهنگی را مطرح و تأکید کردند که ما برای حفظ انقلاب به جهاد فرهنگی نیاز داریم.
آیت الله آملی لاریجانی تحول در علوم انسانی را یکی از کارهای «مهم» شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست و اظهار کرد: تلاشهایی در این باره صورت گرفته است،اما باید این کار را به نتیجه رساند چون ما سخن بسیار برای گفتن در دنیا داریم. معارف الهی و درخشندگی آنها بی‌پایان است بنابراین نباید از «ایسم‌ها» ترسید بلکه باید با فرهنگهای مهاجم مبارزه کرد.
انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.