واکنش عسگراولادي به از سرگيري فعاليت احزاب مشارکت و اعتماد ملي
به گزارش یزدرسا، "حبيبالله عسگراولادي" در حاشيه مراسم ضيافت افطاري جامعه اسلامي مهندسين كه پنجشنبه در مسجد دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، با اشاره به تشكيل حزب فراگير گفت: تحزب و تشكل براي حضور مردم در صحنه سياسي كشور لازم است و اعتقاد به جمهوريت لازمهاش اعتقاد به اكثريت است كه اين امر هرچه گستردهتر مورد توجه باشد به جمهوري واقعي نزديك ميشويم.
وي با بيان اينكه حزب فراگير به معناي يك حزب نيست تصريح كرد: احزاب نبايد صنفي و جرياني باشند و احزاب بايد با نيروهاي مذهبي آينده سعادت ملت را به پيش برند كه ما هم از آن استقبال ميكنيم.
دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبري اظهار داشت: معتقديم حزب فراگير باز هم بايد تشكيل شود و در تمامي اقشار باشد و مربوط به قشر و جرياني خاص نباشد.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي افزود: حزب جمهوري تجربه خوبي بود اما دشمنان كه حضور خود را در منطقه بيخاصيت ميديدند در ابتدا با تشكيل حزب خلق مسلمان دست به تخريب حزب جمهوري زدند و پس از آن به ترور شخصيتهاي حزب جمهوري اسلامي روي آوردند كه اين امر باز هم موثر واقع نشد و پس از آن به فكر ترور فيزيكي افتادند.
عسگراولادي در پاسخ به اين سوال كه نظر شما درباره از سرگيري فعاليت احزاب منحله مشاركت و اعتماد ملي چيست؟ بيان داشت: چه اشكالي دارد آنها فعاليت كنند چون رئيسجمهوري منتخب چتري باز كرده كه همه ملت ايران در زير چتر اين دولت باشند و چه ايرادي دارد كه سليقههاي مختلف در حزب فراگير وجود داشته باشد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا دبير كل حزب اعتماد ملي آزاد مي شود؟ گفت: من در كار قوه قضاييه دخالت نميكنم.
دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبري در پاسخ به اين سوال كه آيا جبهه پيروان امام و رهبري در حزب فراگير ادغام ميشود؟ بيان داشت: امكان اين اتفاق هست اما بايد مطرح شود، چرا كه حزب فراگير نبايد تصنعي باشد بلكه بايد زيربنايي تشكيل شود.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي در پاسخ به اين سوال كه آيا اصولگرايان به وحدت نياز دارند؟ اظهار داشت: اصولگرايان آزادي را در سايه استقلال و پايههاي جمهوري اسلامي ميدانند چرا كه اصولگرايان به پهناي گستره همه نيروهاي معتقد به ولايت هستند و در يك مجموعه و يا دو مجموعه محدود نيستند و طبعا اين امر به آزادي خرد جمعي نياز دارد كه همه سليقههاي مختلف در آن حضور داشته باشد و به اين خاطر اصولگرايان را ستايش ميكنيم.
عسگراولادي افزود: بنده به عنوان خادمي در جبهه پيروان و موتلفه سعي كردم تدبير كنم و شايد 10 ماه تدبير كردهام اما منتظر تقدير خداوند بوديم كه تقدير بر اين شد كه حسن روحاني رئيسجمهور شود چرا كه وي فرزند حوزه،دانشگاه و مجلس است و در زماني كه در مجلس حضور داشت توانست جلوي احساسات را بگيرد و با جمعآوري عقلا به فكر آينده كشور بودند.
وي با بيان اينكه اصولگرايان بدون ترديد حجت الاسلام والمسلمين روحاني را تاييد كردهاند گفت: بنده در روز پس از انتخابات به دکتر روحاني گفتم كه به شما راي ندادهام وقتي شما انتخاب شديد به او گفتم شما خيرالموجودين هستيد.
دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبري ادامه داد: حجت الاسلام روحاني يك انسان معتدل و خردورز است و اگر به مطبوعات نگاه كنيد در رابطه با لبنان،سوريه و اسرائيل موضعي گرفت كه نشان داد در كنار جبهه مقاومت در منطقه است.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي در مورد اينكه اصولگرايان بايد در آينده چه اقداماتي را انجام دهند، عنوان كرد: مباحث در بين اصولگرايان شروع شده اما نبايد در بين جريانات به مجموعههاي سياسي با عينك سياه و سفيد نگاه كنيم و بگوييم اصولگرايان سفيد هستند و اصلاحطلبان سياه بلكه بايد همان طور كه در منشور برادري در روزهاي آخر حيات حضرت امام عمل كرديم همگرايي داشته باشيم.
عسگراولادي افزود: رئيسجمهور منتخب در حال مطالعه براي چينش دولتي از ميان اصلاحطلبان و اصولگرايان منفرد است و البته از آقايان ميرحسين موسوي و كروبي درخواست دارم كه در اين ماه رمضان كه ماه توبه است نسبت به امام (ره) و رهبر معظم انقلاب شرايطي را ايجاد كنند كه در شبهاي قدر آرامشي كه در اين دولت پديد آمده اين آرامش را با دعا به جانب كمال ببريم و در عيد فطر امسال كشور رنگ ديني، مذهبي و ملي به خود بگيرد.
منبع:باشگاه خبرنگاران