واکنشها به رأی مخالف 15 نماینده به دو فوریت «قدس بعنوان پایتخت فلسطین»
به گزارش یزدرسا، نمایندگان مجلس هفته قبل به دو فوریت الحاق یک تبصره با مضمون اینکه بیتالمقدس پایتخت همیشگی فلسطین خواهد بود، به ماده یک قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین رأی مثبت دادند. این تصمیم در پی اقدام دونالد ترامپ در اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی صورت گرفت. این دو فوریت با ۱۸۷ رای موافق، ۱۵ رای مخالف و ۹ رای ممتنع در مجلس به تصویب رسید. نکته قابل توجه اما مخالفت 15 نفر از نمایندگان با دو فوریت این مصوبه بود که با واکنش های زیادی همراه شد.
محمدرضا تابش نماینده اردکان در مجلس به عنوان مخالف دو فوریتی بررسی شدن این طرح گفته بود که قبلاً در قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، پایتختی قدس مصوب شده است و نه دو فوریت و نه اصل طرح الحاق یک تبصره به ماده یک آن قانون موضوعیت ندارد.
حسینعلی حاجی دلیگانی از نمایندگان مجلس در رابطه با مصوبه مذکور و مخالفت برخی از نمایندگان با دو فوریت آن گفت: این طرح نیز همانند سایر طرحهایی که در مجلس به رأی گذاشته میشود موافقان و مخالفانی هم داشت ، اما آنچه که در این میان از ارزش بیشتری برخوردار است آرای بالای نمایندهها برای تصویب این طرح است و نباید به حاشیههایی مانند مخالفت 15 نماینده با این طرح دامن زد شود چرا که آنان هم دلایل و مستندات خود را برای مخالفت داشتند.
بالاخره هر نمایندهای در مجلس با رأی خود نظر خود را درباره طرحی میتواند ارائه کند، براساس اطلاعی که بنده در دست دارم آنها نیز به دنبال بیان راهکار و راهحل دیگری برای موضوع فلسطین هستند و دغدغه آنان کمتر از سایر نمایندگان موافق نیست.
همانطور که رأیگیری در مجلس به صورت الکترونیکی است اسامی این 15 نماینده نیز در اختیار هیات رئیسه میباشد و سایر نمایندگان از جزئیات و اسامی مخالفان اطلاعات کاملی ندارند، هیات رئیسه مجلس در صورت صلاحدید این اسامی را در اختیار رسانه ها قرار می دهند.»
حسینعلی شهریاری یکی دیگر از نمایندگان مجلس نیز در این رابطه میگوید: «تمام نمایندگان مجلس اعم از مخالف و موافق دغدغه مردم فلسطین را دارند و تمامی آنها به دنبال بهترین راهکار برای دفاع از مردم فلسطین و مقابله با رژیم اشغالگر قدس هستند.
مخالفت برخی از نمایندگان با طرح پایتختی قدس به عنوان پایتخت فلسطین دلیل آن نیست که آنها با کمک به فلسطین و مردم و آن کشور و یا طرح پایتختی قدس به عنوان پایتخت فلسطین مخالف هستند شاید منظورشان این بود که این موضوع نیازمند مصوبه نبوده است.
با توجه به اینکه برخی از رسانههای معاند و خارجی به این موضوع بسیار پرداختهاند، نمایندگان باید مراقبتهای لازم را در فعالیتهایشان داشته باشند تا این رسانهها در راستای رسیدن به اهداف شومشان از حرکات ما سودجویی نکنند.»
علی کرد عضو فراکسیون مستقلین مجلس نیز در این رابطه اظهار داشت: «بالغ بر 80 درصد نمایندگان به این طرح رأی موافق دادند و به اعتقاد بنده تعداد اندکی که رای مخالف دادند نیز اشتباهی رخ داده است چرا که هرگز شخصی در مجلس و حتی در ایران اسلامی وجود ندارد که با این طرح مخالفت کند که اگر اینگونه باشد این مسئله را همه نمایندگان و ملت ایران اسلامی این مسئله را به شدت محکوم می کنند. مسئله فلسطین خط قرمز و قبله اول مسلمانان جهان است و هر شخصی که بخواهد با این طرح مخالفت کند مانند این است که با اسلام مخالفت کرده است و باید همه نمایندگان به این طرح رای موافق می دادند. مسئله فلسطین بسیار مهمتر از آن است که شخصی بخواهد در داخل کشور ایران اسلامی با آن به مخالفت بپردازد.»
انتهای پیام/
Related Assets:
- افزایش قیمت ها در لایحه بودجه 97 موجب نگرانی افکار عمومی شده است/مجلس دغدغه اصلی خود را معیشت و اقتصاد مردم قرار دهد
- منشأ زیادهخواهی برخی نمایندگان مجلس را کجا باید جست وجو کرد؟
- تنها نتیجه سازش در مسئله فلسطین، به ثمر نشستن ایده «نیل تا فرات» اسرائیل است
- واگرایی ایران و فلسطین موجب تقویت رژیم صهیونیستی است/ انتفاضه سوم؛ هدف دیپلماسی ایران