ID : 11478260
مسئول کمیته وزنه برداری وپاورلیفتینگ نابینایان وکم بینایان استان یزد

گلایه‌مندی روشندلان ازمسئولان ورزش استان یزد/باوجود اینکه مقام آوردیم اماهیچ کس سراغی از مانگرفت!


مسئول کمیته وزنه برداری و پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان استان یزد گفت: متاسفانه حتی پس ازبازگشت از مسابقات حتی یک نفراز سوی اداره ورزش و جوانان به استقبال نیامده و تنها به نوشتن یک پارچه اکتفا شده که شاید اگرخودمان روابط عمومی این اداره را در جریان نمی گذاشتیم ازآن هم خبری نبود.

به گزارش یزد رسا، ماه گذشته مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان جوانان و بزرگسالان کشور در گیلان برگزار شد وتیم 4نفره  پاورلیفتینگ استان یزد متشکل از 3جوان و 1بزرگسال توانست با کسب1 مدال برنز در رده بزرگسالان و2مدال طلا و 1نقره در رده جوانان و کسب مقام سومی مسابقات دراین رده  برگ زرین دیگری به کارنامه ورزش استان اضافه کند.


اما نکته قابل توجه اینکه مسئولین ارشد ورزش استان نه تنها درمراسم استقبال این ورزشکاران شرکت نکرده بلکه با گذشت قریب به یک ماه از بازگشت آنان هیچ گونه تقدیر و تجلیلی انجام نشده است.


بر این اساس یزد امـــــــروز؛ به سراغ مسئول کمیته وزنه برداری و پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان استان رفته  تا ازچند و چون ماجرا آگاه شویم؛

 


محمد علی فخرآبادی در سال 1367 و در روستای رحیم آباد بخش گاریزات بدنیا آمد. وی از 15سالگی ورزشپاورلیفتینگ را بطور حرفه ای در یزد آغاز کرد و توانست یک سال بعد به عضویت تیم ملی درآمده و رکورد جهان را به نام خود به ثبت برساند.

 


محمدعلی که 2مقام قهرمانی ،4مقام نایب قهرمانی و چندین مقام سومی کشوررا دارا می باشد دارای رکوردهای بی نظیر و جالب توجه  دیگری نظیر کاهش 8کیلویی وزن در 24 ساعت و یا کاهش 13کیلویی وزن در 48 ساعت نیزهست که شاید توجه مسئولین ورزش استان کافی بود تا این رکوردها درکتاب گینس ثبت شود.

 


 مسئول کمیته وزنه برداری و پاورلیفتینگ هیئت نابینایان و کم بینایان استان یزد گفت: بزرگترین هدف این هیئت آشتی دادن روشندلان با اجتماع و حضور در آن است چرا که بسیاری از این عزیزان درگوشه خانه منزوی و افسرده می شوند.

 


محمد علی فخرآبادی افزود:  ورزش علاوه بر تضمین سلامت جسم و روح منجر به کشف استعداد و سپس افتخارآفرینی آنان در مسابقات داخلی و بین المللی نیزمی شود.

 


فخرآبادی با ابراز گلایه از مسئولین ورزش استان گفت: اگر یکبار مسئول ورزش استان در جلسه تمرین ورزشکاران شرکت کند خواهد دید که چگونه با عشق و علاقه برای افتخار آفرینی استان تلاش می کنند اما متاسفانه حتی پس ازبازگشت از مسابقات حتی یک نفراز سوی اداره ورزش و جوانان به استقبال نیامده و تنها به نوشتن یک پارچه اکتفا شده که شاید اگرخودمان روابط عمومی این اداره را در جریان نمی گذاشتیم ازآن هم خبری نبود.

 


این روشندل ورزشکاراضافه کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ورزشکاران نابینا و کم بینای استان، ایاب و ذهاب است که آن هم به علت عدم تخصیص بودجه می باشد.

 


فخرآبادی تاکید کرد: برای حضور در این مسابقات یک ریال ازسوی اداره ورزش پرداخت نشده بلکه با حمایت های رئیس هیئت و با مکافات یک اسپانسر هزینه ها را تقبل کرد که آن هم با وجود همه زحمات صورت گرفته آن جور که باید به تعهدات خود عمل نکرده است.

 


مربی ورزش پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان استان، با اعلام این مطلب که در کجای دنیا ورزشکاران را برای مسافت های دور با مینی بوس به مسابقات اعزام می کنند اظهار داشت: تعداد کم نفرات اعزامی به مسابقات نتیجه همین بی توجهی ها و کم لطفی ها وعدم حمایت مسئولین است والا استعدادهای بی نظیری در سطح استان نه تنها در این رشته بلکه در رشته های دیگر وجود دارد و نکته قابل توجه این است که با وجود مشکلات اینچنینی باز هم شاهد کسب عناوین برترکشوری و جهانی توسط این عزیزان هستیم.

 

 

فخرآبادی هیئت کم بینایان و نابینایان استان یزد را یک هیئت مستقل نامید و گفت: این هیئت از کمیته های شطرنج، شنا و گلبال (بانوان و آقایان) و وزنه برداری، دوچرخه سواری و پاورلیفتیک (مخصوص آقایان) تشکیل شده که توانسته افتخارات زیادی را برای استان کسب نماید.

 

 

وی از مسئولین ارشد به ویژه مسئولین ورزشی استان خواست تا با توجه ویژه به ورزش معلولین (به طور ویژه نابینایان) از کناره گیری و هدررفتن استعدادهای استان جلوگیری به عمل آورند.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.