ID : 29176900

گله نانواهای اردکانی از کیفیت پایین آردهای تحویلی/ گرمای تنور را به عشق نان حلال تحمل می‌کنم


نانوای اردکانی گفت: آرد های تحویلی به خبازان یکدست نیست و مشتریان از کیفیت پایین نان گله مند هستند و گمان می کنند که مشکل از شاطر است در حالی که ما تمام تلاش خود را می کنیم اما اردها کیفیت خوبی ندارد.

به گزارش یزدرسا به نقل از اردکان گویا، رمضان ماه عبادت و بندگی خداست، ماهی که مسلمانان با روزه داری بندگی خدا را سپاس می گویند.این روزها با قرار گرفتن رمضان در فصل تابستان و روزهای طولانی و گرمای هوا گرفتن روزه سخت و طاقت فرساست و اکثر شهروندان با نزدیک شدن به ظهر و پس از اتمام کارشان به منزل رفته و در خنکای کولر به استراحت می پردازند.

در این بین شغل هایی هست که در اوج گرما کار خود را آغاز می کنند تا بتوانند لقمه ای حلال بر سر سفره خود ببرند و نان گرم را به خانه های دیگر شهروندان هدیه کنند.

به مناسبت ماه رمضان و سختی کار نانواها در این ماه به سراغ یکی از نانواها رفتیم تا از سختی کار  و مشکلات آنها با بر شویم.

عباس خدادادی یکی از نانواهای اردکانی که در گرمای طاقت فرسای کنار تنور مشغول پخت نان بود در مصاحبه با اردکان گویا گفت: چندین سال است که در نانوایی کار می کنم و بازنشسته تامین اجتماعی هستم.

وی افزود: فرزندم 12 سال بیشتر ندارد و قلبش با باتری کار و همه سختی هایی که می کشم برای رفاه حال خانواده و برای درمان بیماری فرزندم است.

خدادادی در خصوص سختی کار و حضور در کنار تنور داغ برای پخت نان اظهار داشت: انقدر به فکر مایحتاج زندگی و مخارج سنگین زندگی هستم که هیچ چیز جز کمبود درامد برای سخت نیست.خدارا شاکرم که هنوز با هر سختی هست می توانم کار کنم و نان حلال بر سر سفره ببرم.

رضا موتاب دیگر نانوای اردکانی در خصوص سختی این شغل گفت: 28 سال است که در این حرفه فعالیت دارم و این را به خوبی درک کرده ام که تمام لحظه های حضور در کنار تنور و کار در نانوایی سخت و طاقت فرساست.

وی افزود: در ماه مبارک رمضان ایستان در کنار آتش و تنور داغ در ساعات پایانی روزه داری واقعا کار سخت و طاقت فرسا است و شاید ماه رمضان سخت ترین ماه در طول یک سال باشد.

نانوای اردکانی ادامه داد: آرد های تحویلی به خبازان یکدست نیست و مشتریان از کیفیت پایین نان گله مند هستند و گمان می کنند که مشکل از شاطر است در حالی که ما تمام تلاش خود را می کنیم اما اردها کیفیت خوبی ندارد.

مجید شعبانی دیگر خباز اردکانی گفت: در ساعاتی که همه به فکر استراحت هستند ما برای کار و پخت نان به پای تنور میرویم و تنها چیزی که باعث میشود سختی کار، تشنگی و گرما را از یاد ببیریم رضایت مردم از پخت نان و قرار گرفتن نان های پخت شده توسط خود بر سر سفره مردم است.

پس از مصاحبه با نانواهای اردکانی تصمیم گرفتیم که با نظر یکی از مشتریان که در صف نان ایستاده بود در خصوص سختی کار نانواها بدانیم.

غلامحسین بهجتی گفت: برای ما ایستادن در صف نانوایی آن هم برای چند دقیقه بسیار سخت و طاقت فرساست چرا که گرمای تنور باعث تشنگی ما می شود اما این خبازان با دهان روزه ساعت ها کنار تنور می ایستند و با گرمای زیاد دست و پنجه نرم می کنند.

وی ادامه داد: امیدواریم که مسئولین و مردم بیشتر قدر این افراد را بدانند و برای قدردانی از آنها کوتاهی نکنند.

انتهای پیام/ر*ح.ا




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.