Skip to Content

نمایش محتوا نمایش محتوا

مشروح/ شهردار یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه:

آسفالت خیابان‌های یزد آبروی یزدی‌ها را می‌برد!/ هشدار شهردار به صاحبان زمین‌های افتاده


عظیمی زاده که مدت یک سال است بر مسند شهرداری یزد تکیه زده است عصر امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه ی استان یزد که پس از چهار سال در سالن اجتماعات شهرداری یزد برگزار شد در نشستی خبری به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش سروابرکوه به نقل از خبرنگار یزد رسا، محمد رضا عظیمی زاده که مدت یک سال است بر مسند شهرداری یزد تکیه زده است  عصر دیروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه ی استان یزد که پس از چهار سال در سالن اجتماعات شهرداری یزد برگزار شد با اشاره به اینکه شهرداری نهادی غیر دولتی است و متکی به درآمد مردمی است گفت: با توجه به اینکه شهرداری یزد درآمد دولتی ندارد لذا این نهاد نیازمند مدیریت درآمد خود است.

عظیمی زاده افزود: شهر امروز یزد با تمام شرایطی که داراست نتیجه سیاست هایی است که طی سالیان دارزی بر این شهر حاکم بوده و به اینجا رسیده است.

وی در خصوص سند چشم انداز بیست ساله یزد گفت: شهرداری یزد موظف است طبق  سند چشم انداز بیست ساله یزد برنامه های خود را اجرا کند اما این سند خیلی دیر در شورای شهر تصویب شد.

افزایش محدوده شهری یزد، عدم پرداخت عوارض و…موانع عدم ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

وی یکی از مشکلات اساسی یزد که سبب شده شهرداری نتواند خدمات شهری را به صورت کامل به مردم ارائه کند افزایش محدوده شهری یزد دانست و ادامه داد: شهر یزد می بایست با جمعیت ۵۰۰ هزار نفری خود در ۷ هزار هکتار مربع متراکم می شد اما الان محدوده شهر یزد ۱۴ هزار هکتار است.

شهردار یزد تصریح کرد: با این پراکنندگی جمعیت و عدم تراکم محدوده شهری شهرداری اگر تمام تلاش خود را هم انجام دهد هیچگاه مردم از خدمات شهری نخواهند توانست بهره مند شوند.

در آمد سرانه هر فرد در یزد ۲۰۰ هزار تومان است،  تهران یک ملیون

وی به درآمد سرانه استان یزد اشاره کرد و گفت: درآمد سرانه هر فرد در استان یزد ۲۰۰هزار تومان است اما در تهران درآمد سرانه برای هر فرد ۱ملیون تومان در سال می باشد.

وی عنوان کرد: زمانیکه پراکندگی جمعیت در یک شهری مثل یزد زیاد باشد در نتیجه خدمات به نحو مطلوب نیز قابل ارائه نخواهد بود و اینجاست که نقش سیاست گذاری در یک شهر مشخص خواهد شد.

افزایش عوارض شمشیر دولبه است

وی عامل دیگر در عدم ارائه خدمات مناسب به مردم را خانه های خالی از سکنه در بافت تاریخی یزد، تفکیک زیاد زمین، زمین های افتاده در کنار بلوار ها و عدم پرداخت عوارض دانست و در خصوص افزایش عوارض شهری گفت: افزایش عوارض شمشیر دولبه است که از یک طرف باعث می شود به مردم فشار آید و از طرف دیگر سبب می شود مردم خدمات خوبی از شهرداری بگیرند.

وی در خصوص ارتباطات گسترده سازمان ها و نهاد ها با یکدیگر گفت: اگر سیاست گذاری خوبی در یک شهر حاکم باشد و هماهنگی های لازم نیز در این خصوص انجام شود نه تنها مشکلات کم می شود بلکه شهر به سمت مدیریت واحد سوق پیدا خواهد کرد.

آسفالت خیابان های یزد آبروی یزدی ها را می برد

عظیمی زاده به عدم هماهنگی های سازمان ها در یزد گریزی زد و خاطر نشان کرد: به دلیل عدم هماهنگی بین سازمان ها یک روز شهرداری خیابانی را آسفالت می کند اما چند ماه بعد سازمان دیگری که تازه برایش بودجه آمده است اقدام به کندن آسفالت و لوله های جدید را جایگزین می کند.

وی عنوان کرد: آسفالت یزد کلاً خراب است و چندین سال بود که به آن رسیدگی نشده بود و علت آن این بود که در گذشته اکتفا به یک پیمانکار می شد.

شهردار یزد قیمت هر تن قیر را ۱۴۰۰ تومان دانست و از عدم حمایت دولت از این بخش سخن گفت و افزود: در گذشته هر تن قیر ۹۰ هزار تومان بود که ۱۰هزار تومان هم هزینه حمل و نقل آن بود.

وی از آسفالت کوچه ها در سال آینده خبر داد و گفت: روکش آسفالت خیابان های یزد فایده ای ندارد و امسال نیز برای آسفالت هر منطقه از یزد یک ملیارد در نظر گرفته شده است زیرا آسفالت موجود در یزد آبروی یزدی ها را می برد.

وی اولویت سال گذشته شهرداری در برنامه های خود را آسفالت خیابان ها و پروژه های ترافیکی برای آینده، شهرسازی و طرح تصیلی شهرسازی عنوان کرد.

شهردار یزد اذعان کرد: پروژه ی برنامه پنج سااله شهر داری بر روی سایت شهرداری موجود است و مردم می توانند با مراجعه به این سایت نظرات خود را در خصوص برنامه ها عنوان کنند.

وی خط کشی خیابان ها را نیز یکی دیگر از برنامه های این شهرداری در سال گذشته دانست.

آبان ماه؛ زمان افتتاح تقاطع غیز هم سطح حکیمیان

عظیمی زاده در خصوص تقاطع غیز هم سطح حکیمیان گفت: این تقاطع تأسیسات مرتبط با برق آن انجام شده است و با کار شبانه روزی که انجام خواهد شد انشا الله تا پایان آبان ماه افتتاح خواهد شد.

وی گفت: متروی شهر یزد نیز که در آذر ماه به تصویب رسیده است و امیدواریم در دولت جدید نیز مصوب و به تصویب نهایی برسد.

وی گفت: در زمینه فرهنگی نیز سازمان فرهنگی و تفریحی شهرداری یزد در زمان ورود من به شهرداری فعال نبود و ما توانستیم فرهنگ سرای شهرداری را با راه اندازی کلاس ها و برگزاری جشن ها در اعیاد و مناسبت ها مختلف در این مدت فعال کنیم.

نیمه سال ۹۳  زمان افتتاح پارکینگ طبقاتی فرخی با ظرفیت ۹۰۰ ماشین

عظیمی زاده در خصوص پارکینگ طبقاتی فرخی گفت: زمانیکه به شهرداری آمدم زمین باریکی برای این پارکینگ در نظر گرفته شده بود که حداکثر ۳۰۰ تا ۳۵۰ خوردو را در خود جای می داد اما بررسی هایی که انجام دادیم چندین پلاک را در جوار پارکینگ خریداری کردیم که ۳ پلاک را با هزینه ۷۰۰ ملیون تومان و ۱ پلاک را هم قرار است به ارزش ۵۰۰ ملیون تومان خریداری کنیم تا ظرفیت این پارکینگ را به ۸۰۰ تا ۹۰۰ ماشین افزایش دهیم.

وی زمان افتتاح پارکینگ طبقاتی فرخی را نیز نیمه سال ۹۳ عنوان کرد.

بلوار ولایت یزد

وی در خصوص بلوار ولایت یزد نیز گفت: افتتاح این بلوار نیازمند تملک ۴هکتار از فرودگاه یزد بود که پل آن و یک کیلومتر از دو طرف آن نیز ساخته شده است که بعد از دیوار کشی زمین های تملکی فرودگاه و تملک و آزاد سازی زمین های دروازه قرآن اجرایی خواهد شد.

وی به انتقال میدان تره بار یزد اشاره کرد و گفت: این انتقال میدان از حجم ترافیکی که برای ماشین های توزیع کننده میوه ایجاد می کرد کاست.

شهردار یزد به خدمات شهرداری یزد در خصوص اتوبوسرانی و انتقال مسافران حتی به خارج از شهر یزد گریزی زد وگفت: شهرداری یزد وظیفه دارد خدمات شهری در حوزه اتوبوسرانی را تنها در داخل شهر انجام دهد اما ما شاهدیم که اتبوس های یزد مسافرین را حتی تا ۷۰ کیلومتر خارج از شهر را نیز تا زارچ،  اشکذر ، حمیدیا، تفت و .. منتقل می کنند.

فضای سبز یزد یک سوم نرم استاندارد!

شهردار یزد نیز در پاسخ به سئوال خبرنگار یزد رسا در خصوص میزان مراکز تفریحی در یزد و علت کمبود این مراکز و راهکار های افزایش آن گفت: سرانه پارک شهری و فضای سبز در یزد برای هر فرد ۴و نیم متر مربع است که این میزان باید به ۱۵ متر یعنی سه برابر دیگر افزایش پیدا کند.

وی به از بین رفتن باغات موجود در یزد نیز اشاره کرد و گفت: باغاتی در یزد وجود دارند که در حال از بین رفتن هستند و شهرداری یزد در صدد است تا با خریداری باغاتی که حی بوده و دارای آب هستند فضای سبز موجود در یزد را افزایش دهد.

وی پارک های «شهدای هفتم تیر»، «آزادگان»، «طوبی» را نمونه ای از پارک های زیبای استان دانست که ابتدا باغ بوده اند، سپس به پارک تبدیل شده اند.

هشدار شهردار به مسئولین پارک ها

وی در خصوص التیماتوم خود به پارک ها گفت: در هر پارک یزد هر درختی اگر خشک شود ما مسئولین پارک را موظف می کنیم تا همان نوع درخت را در همان نقطه جایگزین کنند.

وی تصریح کرد: از مشکلاتی که بر سر راه شهرداری به منظور گسترش پارک ها و فضای سبز وجود دارد کمبود آب و و اراضی است که دولت به مردم اختصاص می دهد باید خود ایجاد کاربری فضای سبز کند و وظیفه شهرداری فقط نگه دری از این فضای سبز است باید همان مرجعی که زمین را واگذار کرده است یعنی دولت خود در ایجاد فضای سبز اقدام کند نه شهرداری.

التیماتوم شهردار یزد به صاحبان زمین های افتاده

وی در خصوص زمین های افتاده یزد نیز گفت: به منظور زیبایی شهر یزد مالکین زمین های افتاده در بلوار ها و محلات یزد موظف هستند تا دور زمین خود حصار بکشند وگرنه بعد از نصب تابلو در زمین های افتاده ظرف ۶ الی ۷ سال با جریمه هایی که صاحب زمین می شود، اگر فرد قصد گرفتن مجوزو پروانه ساخت زمین خود را داشته باشد می بایست جریمه عدم حصار کشی خود که برابر با قیمت زمینش است را بپردازد.

وی به بدهی های شهرداری یزد بعد از ورود خود به شهرداری اشاره کرد و افزود: بیش از ۳۰ درصد این بدهی ها تاکنون پرداخت شده است.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


شهرستان ابرکوه شهرستان ابرکوه

استان یزد استان یزد