شناسه : 21890986

حرکت فیش ها؛ کیش آرمان ها


خبر خیلی ساده بود: سایتی گمنام فیش حقوقی یکی از مدیران را منتشر میکند؛ و دولت در ابتدایی ترین حرکت پس از اندک انکارهایی، روی می آورد به عادی جلوه دادن قضیه...کجاست آن نعره های علی مطهری در دفاع از عدالت و یا سینه چاکی نگران شدهای بیت المال؟

وبلاگ جهان هستی نوشت :

خبر خیلی ساده بود: سایتی گمنام فیش حقوقی یکی از مدیران را منتشر میکند و افکار عمومی از آن میگذرند. در دنیای شمال شهری بسیاری از مسئولان و مردمی که عادت کرده اند به خیابان های یگان ویژه حمل آقایان این عدد و رقم طبیعی بود ولی کیهان رد قضیه را میگیرد و در تونل ناکجاآباد سیروسلوک فیش های نجومی نه اینکه سر از آسمان ستارها در آورد که به زیر زمین مخوف فساد وارد میشود و این میشود نقطه آغازین یک برگ از این روزهای انقلاب!.

و دولت در ابتدایی ترین حرکت پس از اندک انکارهایی، روی می آورد به عادی جلوه دادن قضیه و سخنگوی همه تن حریف آن ابتدا آنرا طبیعی دانست و سپس در روزهای بعد وقتی بهمن سقوط شده تشت رسوای لقمه حرام، غلت غلتان حرکتش را آغاز نمود به بستن دهان مخالف که رئیس دولت اعتدال از آن بخدا پناه برده برد روی آوردند.

هفته نامه 9دی که قبلا بسته شده بود جهان نیوز توقیف شد و البته شریعتمداری که بعنوان علمدار این افشارگری شناخته میشد به دادگاه کشانده شد.

انداختن توپ حقوق نجومی به دولت قبل دستورالعمل بعدی بود یعنی مدیری که در خرداد 95 حقوق نجومی میگیرد تقصیر دولتی است که مرداد 92 کلا رفته کنار!!

سکانس بعدی قول برخورد بود آنهم پشت تریبونها و برای تلطیف فضا و با گر گرفتن این آتش پای عزل به میان آمد و نهایتا بیانیه!

و این همه همان همه عزم ماست برای رفع فساد بیانیه درمانی!!

و نفر اول دستگاه نظارتی ما میگوید زورمان بدان ها نمی رسید. از صرافی حلقه اطرافیان آقایان تا جلوس کرده های طبقه فلان آن بانک!.

و براستی چرا؟ در نظام اسلامی چرا این چنین فساد لانه کرده؟ از 3هزار میلیارد و زنجانی و کرسنت و شهرام و بهرام و...

علت اصلی را حقیر در عمل نشدن بدان 8 بند دستور امام امت در اردیبهشت 80 میدانم. همه مامقصریم از جنبش دانشجویی که آنرا مطالبه نکرد از مجلس که قانونش نکرد و از دستگاه قضا که اجرایش نکرد و از دولت که... بگذریم.

در چنین ساختاری حتی همه مسئولین را هم پیغمبر زاده بگذاری باز فساد لانه خواهد کرد تخم گذاری میکند و رشد و نمو.

همین بابک معروف 15 پیش بنظر شما کجا بوده و چقدر پول داشته؟ ما همگان در این فساد مقصریم و تیغ تیز انتقاد را نباید فقط بدولت فعلی گرفت.

دردمندانه بیاد می آورم که در جلسات خصوصی با رئیس دولت قبل که علم عدالت داشت از حلقه اطرافیانش می نالیدیم و از جهرمی و خاوری و.. انتقاد میکردیم می خندید و سربه هوا وار حواله مان می داد.

وقتی فرمان جهاد امام در مبارزه با فساد به فراموشخانه می رود باید اقتصاد لانه ای شود برای هرزگی مالی.

علت دوم اما در عدم شفافیت اقتصادی ماست. اقتصاد کشور ما در اطاقی تاریک طی طریق میکند. کاش دولت دهم مثل نهم اراده ادامه 6 بند دیگر طرح تحول را داشت تا 7 نورافکن قوی در بانک و گمرک و مالیات و.. ما ایجاد شود.

افسوس که احمدی نژاد از پیمودن آن مسیر بهر علت برگشت.

اقتصاد تاریک خانه ای مهمترین علت راهزنی دزدی است که با چراغ آمده و راه قانون و باند را می داند. همین فرد چنبره زده کنار روحانی را نگاه کنید که همین چند صباح پیش یار غار احمدی نژاد بود.

بیاد دارم در اوایل کار همین دولت وقتی لایحه اقتصادی دولت در مجلس مطرح شد مهمترین بند شاخص آن تهاتر درآمد با بدهی بود و اولین و کوتاهترین سوال ما بر آن بند این بود که چقدر درآمد است و چقدر بدهی؟! و هیچ یک از ارکان دولت نتوانست جواب دهد و طرح به بایگانی رفت.

از اتفاقات خوب این هفته ها در مورد فیش های بانکی معذرت خواهی چند باره مسئولین بود. این اقدام حتی اگر فقط در مقام حرف هم باشد باز جای تشکر دارد. از وزیر اقتصاد گرفته تا دیگران.
معذرت خواهی لفظی بود که از لسان رئیس دولت قبل اصلا و یا به ندرت می توانستی بشنوی.
و نکته تاسف آور وجود 900 مدیر بالای 40 میلیون حقوق است.

سبک زندگی اشرافی و مدرنیته آقایان به جایی رسیده که شهردار تهران با افتخار می گوید حقوق من نجومی نیست و 14 میلیونی است و استاندار تهران که با افتخار آنرا 17 میلیون می داند.
آقایان باید هم با طعم مستاجری و تورم و .. بیگانه باشند این لغات سالهاست در دایره المعارف شمال صفتان پشت میز نشین پاک شده است.

و البته نباید از یاد ببریم که بسیاری از مدعیان اصلاح طلبی در این قضیه سکوت کردند و به عادت مالوف به مسائل حواشی چون مرگ فلان کارگردان و یا کم شدن آب فلان دریاچه و.. پرداختند.

کجاست آن نعره های علی مطهری در دفاع از عدالت و یا سینه چاکی نگران شدهای بیت المال؟

مورد صفدر حسینی که حقوقش 50 برابر یک مدافع حرم است و صرافی دامادش و دختر نماینده اش نشان داد شیپور کاسب تحریم از کدام ور نواخته شده است.

بیانیه همین خانم قبل انتخابات و شعارهای آنروزهایش که از تهرانی های رای گرفت بعلاوه صرافی دوبار منحل شده اش نیز تابلوی گویایی است بر مدعیان صداقت.

قوی ترین برخورد دولت در این قضیه عزل 17 نفر از 900 نفر بوده آنهم با جریان سازی و فشار افکار عمومی. سازمان بازرسی از برگردانده شدن فقط یک میلیارد از میلیاردها پول فیشها می گوید و هنوز خبری از مجازات و تنبیه و.. نیست.

و وزیر بینوای اقتصاد که بخاطر برخورد با 9 متخلف حقوق بگیر از جانب جریانهای خاص تحت فشار است.

فیش های نجومی و حقوق های گزاف بمثابه کیشی بود که به آرمانهای انقلاب داده شد. مسببان این کیش قطعا اخلالگر هستند و مستوجب عقوبت. اعتماد به نظام با همین کارهاست که خدشه دار میشود و قطعا دلبستگی های جناحی و حزبی ارزشی پایین تر از آرمان های انقلاب دارد.

همان طور توده های عظیم رای دهنده به دولت قبل بخاطر بازگشتش از مسیر عدالت از او جدا شدند بد نبوده و نیست حامیان دولت نیز بجای حمایت کورکورانه از مدیران مسئله دار راه نقد و اصلاح را درپیش گیرند.

...........................................

نامه ای به فرماندار ابرکوه که نه فرماندار و نه هیچ اصلاح طلب دیگر پاسخی برای آن نداشتند

خارج از موضوع مقاله حال که اینک مجالی پیش آمد و قلم دواندنی دیگر، بد نیست ذکر کنم از آن بیان رهبری معظم در دیدار دانشجویان که فرمودند بابت خرید هواپیما به وزیر مربوطه تذکر داده اند و بهتر بود جاده سازی و.. میشد( به مضمون).

یادم هست در آن نامه ای که به فرماندار محترم ابرکوه در چندماه قبل زدیم یکی از موارد همین بود. نامه ای که نه فرماندار و نه هیچ فرد دیگری از جبهه به اصطلاح اصلاحات نتوانستند پاسخی برای سوالات 18 گانه آن پیدا کنند و به یکی از مواردی که در نظرات و حرفهای پیرو آن نامه عده ای بشدت تاختند همین خرید هواپیما بود که با گذشت زمان نشان داد آن حرف ما درست بوده.

هرچند آن نامه جوابی برایش داده نشد ولی به نظر میرسد طی شدن روزهای پس از برجام یکی یکی جواب های آن 18 سوال مشخص می شود.

و به تعبیر قرآنی بگو منتظر باشید که ما نیز منتظر خواهیم بود.

مصطفی قاسمی پور