اجرای 550 برنامه در ابرکوه به مناسبت دهه فجر/ تمام روستاهای ابرکوه از نعمت برق برخوردارند
به گزارش یزدبانو؛ فرماندار ابرکوه پیش از ظهر امروز در نشستی که با اصحاب رسانه بهمنظور ارائه گزارش توانمندیهای چهلساله انقلاب داشت، گفت: بعد از پیروزی انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی، رویکرد نظام توجه به مناطق محروم و محرومین شد و بهیکباره شاهد این بودیم که جهشی در آبادانی روستاها به وجود آمد.
محمد کاظمی نسب ادامه داد: بسیاری از خدمات زیرساختی که اگر نظام پهلوی استمرار پیدا میکرد، شاید تا چندین سال طول میکشید تا این زیرساختها به ثمر برسد، بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی به روستاها ارائه شد؛ در بسیاری از روستاها خدمات آموزشی، احداث مدارس متعدد، گسترش ساخت مراکز و ارائه خدمات بهداشتی، خدمات آب آشامیدنی سالم، برقرسانی به روستاها و ... ازجمله خدماتی بود که پس از انقلاب با سرعت خوبی به مناطق محروم ارائه شد.
وی با بیان اینکه شهرستان ابرکوه یکی از شهرستانهای هست که جزو شهرستانهای محروم استان یزد نام دارد و فاصله آن تا مرکز استان بیش از ۱۵۰ کیلومتر است، اذعان کرد: در شهرستان ابرکوه هم پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزههای مختلف توفیقات متعددی را داشتیم.
98 درصد؛ نرخ باسوادی مردم ابرکوه بعد از انقلاب
این مقام مسئول با اشاره به خدمات آموزشی و پرورشی بعد از انقلاب، ادامه داد: با توجه به آخرین آمار سرشماری شدهی سال ۵۵ میزان باسوادی مردم در این سال در شهرستان ابرکوه 55 درصد در زنان و ۶۵ درصد در مردان و با میانگین 60 درصد بوده است؛ درحالیکه با توجه به سرشماری سال ۱۳۹۵ نرخ باسوادی در شهرستان ابرکوه بالای ۹۸ درصد است؛ ابرکوه جزو شهرستانهای پیشرو درزمینه ریشهکنی بیسوادی در کشور شناخته میشود.
وی با بیان اینکه گسترش آموزشهای عمومی در شهرستان ابرکوه ازجمله خدمات انقلاب بوده است، تصریح کرد: بعد از انقلاب تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار در شهرستان ابرکوه دارای مدرسه شده و دانش آموزان توانستند بهراحتی از خدمات آموزشی و پرورشی برخوردار شوند.
فرماندار ابرکوه با بیان اینکه طی دو دهه گذشته چهار مرکز آموزش عالی در شهرستان ابرکوه مجوز فعالیت گرفتند، گفت: در حال حاضر بیش از ۲۵۰۰ دانشجو در این مراکز در حال تحصیل هستند و تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر از این مراکز فارغالتحصیل شدهاند.
قبل از انقلاب فقط یک مرکز خدمات درمانی در ابرکوه وجود داشت
کاظمی نسب با اشاره به پیشرفتهای شهرستان ابرکوه در حوزه بهداشت و درمان گفت: اوایل انقلاب فقط یک مرکز خدمات درمانی آنهم با خدمات بسیار محدود و سرپایی را در شهرستان ابرکوه داشتیم اما پس از انقلاب این مراکز به تعداد ۱۵ خانه بهداشت و پنج مرکز بهداشتی درمانی 6 پایگاه سلامت و یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی با ارائه خدمات متعدد تخصصی و فوق تخصصی در سطح شهرستان افزایشیافته است.
وی افزود: بیمارستان 96 تخت خوابی خاتمالانبیاء ابرکوه در سال گذشته به بیش از 36 هزار مراجعهکننده خدمات ارائه کرده است.
بیش از 500 کیلومتر راه آسفالته؛ از ارمغانهای انقلاب برای ابرکوه
این مقام مسئول با اشاره به پیشرفتهای عمرانی شهرستان ابرکوه بعد از انقلاب اذعان کرد: قبل از انقلاب در شهرستان ابرکوه فقط ۴۰ کیلومتر راه آسفالت داشتیم اما از بعد از انقلاب و طی ۴۰ سال گذشته بیش از ۷۰ کیلومتر بزرگراه، ۱۱۵ کیلومتر راه اصلی، 200 کیلومتر راه فرعی، ۱۲۰ کیلومتر راه روستایی، ۱۳۰ کیلومتر راهآهن با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی احداث شده است.
وی با اشاره به پیشرفتهای شهرستان ابرکوه در حوزه برق اذعان کرد: قبل از انقلاب تنها شهر ابرکوه و چند روستای اطراف آن از نعمت برق بهرهمند بودند اما بعد از انقلاب تقریباً تمام روستاهای شهرستان از این نعمت برخوردار شدند. گسترش حدود ۱۴۰۰ کیلومتر شبکه توزیع، ۱۲۰ کیلومتر شبکه فوق توزیع و 60 کیلومتر شبکه انتقال برق به همه روستاها، آبادیها و چاههای کشاورزی ازجمله این پیشرفتها بعد از انقلاب بوده است.
کاظمی نسب با بیان اینکه قبل از انقلاب در حوزه مخابرات تعداد محدودی خط تلفن ثابت در شهر ابرکوه فعال بود، اظهار کرد: هماکنون بیش از ۲۸ هزار شماره تلفن ثابت، ۵۹ هزار شماره تلفن همراه با ضریب نفوذ ۱۰۰ درصد، ۶۶ سایت BTS، پنج هزار و 850 پورت پرسرعت اینترنت در شهرستان ابرکوه فعال است.
بعد از انقلاب؛ رشد چشمگیر کشاورزی در ابرکوه
وی با اشاره به دستاوردهای اقتصادی در بخش کشاورزی در شهرستان ابرکوه بعد از انقلاب خاطرنشان کرد: عمده دستاوردهایی که در قالب زیرساختها در شهرستان ارائه و فعالشده منجر شده است که در چهل سال گذشته در حوزه کشاورزی دستاوردهای خوبی را داشته باشیم.
این مقام مسئول ادامه داد: ابرکوه دارای بیش از 15 هزار هکتار باغات و اراضی کشاورزی است که حدود چهار هزار هکتار از این مساحت به انواع تکنیکهای آبیاری تحتفشار و کمفشار مجهز شدهاند و جزو برنامههای ما است که این مساحت را افزایش دهیم.
وی گفت: در حوزه کشاورزی و امور دام، سالانه ۱۶ هزار تن شیر، ۲۱ هزار تن علوفه دامی، ۲۲ هزار تن زردآلو، ۱۳ هزار تن زردآلو، 13 هزار تن گندم،9 هزار تن انار، 4 هزار تن پسته، 6 هزار تن گوشت سفید، هزار تن گوشت قرمز، ۲ هزار تن تخممرغ، 3 هزار تن آلوچه، ۲۵۰ کیلو زعفران در شهرستان ابرکوه تولید میشود.
تولید گسترده در حوزه صنعت و معدن
کاظمی نسب با بیان اینکه در حوزه صنعت و معدن قبل از انقلاب تقریباً هیچ کارگاه صنعتی در شهرستان ابرکوه فعال نبوده است، تصریح کرد: بعد از انقلاب با توسعه زیرساختهای صنعتی، چهار واحد کاشی و سرامیک در شهرستان ابرکوه فعال هستند و یک واحد فولاد با ظرفیت تولید سالانه ۴۵۰ هزار تن میلگرد با 45 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.
وی با بیان اینکه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی مجوزهای متعددی صادرشده است و چند واحد فرآوردههای لبنی در شهرستان فعال است، ادامه داد: سالانه ۳۰ هزار تن فرآوردههای لبنی، ۳۰ میلیون مترمربع کاشی و سرامیک، ۴۵ هزار تن فولاد، ۶۱ هزار تن سنگآهن، ۶۰ هزار تن خاک صنعتی، سه هزار تن گاز اکسیژن، 25 هزار تن انواع موزاییک و سنگهای مصنوعی، 10 هزار تن سنگهای ساختمانی، هفت هزار تن پلیمرهای صنعتی، ۲۵۰ تن محصولات پلاستیکی، ۵۰۰ تن قند و نبات، ۱۰۰ هزار تن بتن آماده در حوزه صنعت و معدن در شهرستان ابرکوه تولید میشود.
رونق صنایعدستی و گردشگری در شهرستان ابرکوه
فرماندار ابرکوه با بیان اینکه صنایعدستی یکی از صنایعی است که در این شهرستان رونق خوبی دارد، اذعان کرد: رویکرد ما در حوزه گردشگری تقویت آن است؛ در حال حاضر از صنایعدستی منحصربهفردی که در شهرستان ابرکوه فرش دستباف، نمد، سفره خمیر، چنته بافی، گرد بافی، کنف بافی، گیوهبافی و عروسک دوزی است که به ثبت رسیده و سالانه حدود هزار مترمربع فرش دستباف، ۴۰۰ تخته نمد، 300 تخته سفره خمیر در شهرستان ابرکوه تولید میشود.
وی گفت: سالانه حدود ۵۰ هزار تن میلگرد، ۵ هزار تن سنگآهن، هزار تن فرآوردههای لبنی و ۱۰ میلیون مترمربع کاشی و سرامیک از شهرستان ابرکوه به کشورهای همسایه و اروپایی صادر میشود.
اجرای 450 برنامه اصلی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
کاظمی نسب خاطرنشان کرد: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان ابرکوه بیش از ۴۵۰ برنامه اصلی عمدتاً مردم محور تدارک دیدهشده است؛ بیش از ۱۰۰ برنامه جانبی در کنار برنامههای اصلی اجرا خواهد شد.
وی افزود: دهها پروژه عمرانی در حوزه صنعتی، خدماتی، کشاورزی و بهداشت و درمان در شهرستان آماده افتتاح داریم که در دهه فجر به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آنها را افتتاح خواهیم کرد.
انتهای پیام/3857
Related Assets:
- انقلاب اسلامی 42 ساله شد
- نخستین «سور بادمجان ابرقویی» در ابرکوه از قاب دوربین
- روایت تصویری از جشنواره غذا و بازیهای بومی و محلی در ابرکوه
- فتنه 88 جنگ نرم را باورپذیر کرد
- جهان اسلام همیشه بر ولایت پذیری استوار خواهد بود
- رواج اشتغال و حل مشکل بیکاری، مهمترین سیاست نظام اسلامی است
- وظیفه ما آموزش به معلولان و فراهم کردن بازار فروش برای دستاوردهای آنان است/ مربیان مراکز توانبخشی ابرکوه ایثارگران واقعی اند
- «حمایت از کالای ایرانی» رونق و تحقق اقتصاد مقاومتی
ویژه زنان
- خانهای برای نفسکشیدن بدون ویروس و بیماری! (Opens New Window)
- برگزاری رزمایش الی بيت المقدس به مناسبت هفته بسیج در یزد (Opens New Window)
- آزادی مادر در بند با کمک فرزند شهیدِ یزدی (Opens New Window)
- نفرات برتر مسابقات اسکواش بانوان یزد معرفی شدند (Opens New Window)
- اقتداری اولین بانوی ایرانی فاتح جهان در اسکواش (Opens New Window)
- بیشاز ۵۰۰ زوج یزدی در انتظار وام ازدواج (Opens New Window)
- «زن دلخواه خدا» یا «زن مدنظر غرب» (Opens New Window)
- مطب پزشک متخلف زنان و زایمان در یزد پلمب شد (Opens New Window)
- قیمت پوشاک در یزد تغییری نداشته است (Opens New Window)
- حضور استاندار در منزل مدیرمسئول یزدبانو (Opens New Window)
- بهرهبرداری از ۲۹ واحد بهداشتی در یزد (Opens New Window)
- چرا بیمارستان ولیعصر بافق تکمیل نشده است؟ (Opens New Window)
- آزادی ۳ مادر زندانی یزدی با کمک جاماندگان اربعین حسینی (Opens New Window)
- لزوم یکسانسازی سرفصلهای طرح نماد با محوریت مجموعه بهزیستی (Opens New Window)
- تاثیر آب چغندر بر سلامت قلب زنان (Opens New Window)
- درمان فیبروم رحم به کمک طب سنتی (Opens New Window)
- رعایت حجاب در المپیک کار سختی نبود (Opens New Window)
- نقش زنان در کربلا کمتر از مردان نبود (Opens New Window)
- نخستین پیروزی تیم ملی زنان در لیگ ملتهای آسیای مرکزی (Opens New Window)
- نقش پدر در تغذیه کودک با شیر مادر (Opens New Window)
نکات خانه داری
- درمان فیبروم رحم به کمک طب سنتی (Opens New Window)
- افراد غیرمتخصص باعث تخریب طب سنتی هستند (Opens New Window)
- ۲۰ نکته خانهداری مدرن برای همه خانمها (Opens New Window)
- طرز تهیه مقلوبه پلو عربی مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی (Opens New Window)
- آشپزی مدرن و سنتی روی یک سفره (Opens New Window)
- ترفندهای ساده ولی کاربردی در خانه داری (Opens New Window)
- طرز تهیه پلوی نخود فرنگی با مرغ ریش ریش شده (Opens New Window)
- ترفندهای جالب خانهداری که نمیدانستید!/ تصاویر (Opens New Window)
- جشنوارههای بومی نشاط اجتماعی جامعه را میافزاید (Opens New Window)
- نکات خانهداری مدرن برای همه خانمها (Opens New Window)
- طرز تهیه لقمههای گوشتی (Opens New Window)
- طرز تهیه کوکو پیازچه با سس مخصوص (Opens New Window)
- شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها + تصاویر (Opens New Window)
- شستن ظرف ها بدون پیش بند این عوارض را به دنبال دارد (Opens New Window)
- مرغ همچنان در اوج (Opens New Window)
- دستور رئیس جمهور به دو وزارتخانه برای کنترل قیمت مرغ (Opens New Window)
- یارانه ۲.۵ میلیارد دلاری برای تولید گوشت مرغ کجا رفت؟ (Opens New Window)
- راهکارهایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران کرونا (Opens New Window)
- فعالیت زیرزمینی آرایشگاه های زنانه یزد در اوج کرونا!/آرایشگاههای زنانه متخلف لغو مجوز دائم میشوند (Opens New Window)
- راههای محافطت از کودکان در برابر کووید۱۹ (Opens New Window)