Skip to Content

با حضور استاندار یزد؛

بیست و چهارمین نشست ملی کتاب‌خوان «شعر» در یزد برگزار شد


استان یزد دیروز (چهارشنیه 23 اسفند) میزبان بیست و چهارمین نشست کتاب‌خوان «شعر» کشور بود.

به گزارش یزدبانو، در این نشست که با حضور محمود زمانی قمی، استاندار یزد و جمعی از اهالی فرهنگ و ادب و مسئولان استانی برگزار شد، 5 تن از شاعران برجسته استان به معرفی کتاب‌های برگزیده خود پرداختند.
میلاد عرفان‌پور، شاعر برجسته کشوری و خالق آثاری همچون «از شرم برادرم»، «جشن فراموشی‌ها» و «از آخر مجلس» نیز میهمان ویژه این نشست بود.
 
 استاندار یزد در این نشست با بیان اینکه مهم‌ترین نعمتی که خداوند متعال پس از خلقت بشر در قرآن کریم به آن تصریح دارد، نعمت خواندن و نوشتن و علم‌آموزی است، بیان داشت: اگر نعمتی بالاترین از آموختن و نوشتن بود خداوند متعال پس از اشاره به خلقت آدم آن را ذکر می‌کرد، ولی می‌بینیم که توصیه به خواندن و نوشتن جزو دستورات نخستین دین مبین اسلام و قرآن کریم است.
محمود زمانی قمی افزود: هیچ رخداد و واقعه عظیمی بدون مدد گرفتن از ابزار هنر حفظ و ثبت نمی‌شود و در میان شاخه‌های متعدد هنری، زبان شعر گویاترین و تأثیرگذارترین زبان است.
✴️ استاندار یزد در پایان سخنان خود، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اهالی کتاب و مطالعه، از دست‌اندرکاران برگزاری بیست و چهارمین نشست ملی کتاب‌خوان شعر کشور قدردانی کرد.
 
 میلاد عرفان‌پور، شاعر برجسته کشوری و میهمان ویژه نشست کتاب‌خوان شعر استان در سخنانی شعر انقلاب اسلامی را شعری آرمانی، پاک و ارزشی معرفی و عنوان کرد: شعر انقلاب لزوماً به رخداد عظیم پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 نپرداخته است، بلکه ارزش‌ها و آرمان‌های اصیل این انقلاب الهی را فریاد می‌زند.
وی در ادامه سخنان خود به معرفی کتاب «رجعت سرخ ستاره» از استاد علی معلم دامغانی، شاعر برجسته و باکسوت کشور پرداخت و گفت:‌ استاد علی معلم، کسوت بلندی در شعر انقلاب اسلامی دارد و در آثار وی ردپایی از اشعار بلند پیشینیان ادب این کشور همچون فردوسی، بیدل و خاقانی دیده می‌شود، ولی با این وجود زبان شعری معلم، زبان خاص خودش است و به هیچ‌کس شبیه نیست.
 عرفان‌پور با اشاره به نوآوری بدیع استاد علی معلم در خلق قالب شعری غزل – مثنوی، گفت: این قالب شعری را استاد معلم خلق کرده و به جامعه شعری پیشنهاد داده است که شاگردان وی نیز به کمال در این حوزه وارد شده و آثار ارزشمندی خلق کرده‌اند.
 
رقیه دوست فاطمی‌ها مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان یزد نیز در ابتدای این نشست، حضور استاندار یزد، مسئولان، اهالی فرهنگ و ادب استان و جمعی از دانش‌آموزان و مربیان آموزشگاه دخترانه اویسی یزد را گرامی داشت و گفت: نشست‌های کتاب‌خوان به منظور به اشتراک‌گذاری تجربیات مطالعاتی فرهیختگان و اهالی کتاب و مطالعه برگزار می‌شود و نشست حاضر نیز بهانه‌ای شد تا جمعی از استادان ادب، به معرفی کتاب‌های مفید و برگزیده خود در حوزه شعر بپردازند.
 
در این نشست کتاب‌های «شعر آیینی و تأثیر انقلاب اسلامی بر آن» نوشته زهرا محدثی توسط غلامرضا محمدی، «کتابِ تردید» نوشته عبدالحمید ضیایی توسط سیدمحمود الهام‌بخش، «نامه‌های کوفی» اثر سعید بیابانکی توسط احمدرضا قدیریان، «رودخوانی» اثر محمدمهدی سیار توسط عالیه مهرابی و «از هنر تا حرم» توسط محمدمهدی باقری به حاضران معرفی شد.
در پایان بیست و چهارمین نشست ملی «کتاب‌خوان شعر» کشور که با همکاری اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان یزد و مؤسسه فرهنگی «شهرستان ادب» برگزار شد، به ارائه دهندگان معرفی کتاب لوح سپاس و یادمان نشست تقدیم شد.
در این نشست همچنین کارت عضویت سراسری کتابخانه‌های ‌عمومی استان به زمانی قمی، استاندار یزد اهدا شد.
 
انتهای پیام/
 



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری