Skip to Content

كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد؛

قهوه و شكلات موجب افزايش فشارخون مي شود/ مصرف ماهي دودي و غذاهاي كنسرو شده ممنوع


كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد توصيه كرد: به منظور كاهش فشارخون از مصرف غذاهای شور از جمله گوشت به شکل نمک سود شده، کنسروی، همبرگری، سوسیس و کالباس پرهيز شود.

به گزارش یزدبانو به نقل از وب دا یزد ،مهديه سادات حاجي ميرزاده كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد اظهارداشت: مصرف الکل با فشارخون بالا ارتباط داشته و می‌تواند سبب تشدید بیماری شود وي با تاكيد بر کاهش مصرف مواد غذایی حاوی کافئین تصريح كرد: مواد حاوی کافئین ازقبیل قهوه، چای، نوشابه‌های کولا و شکلات سبب افزایش فشارخون می‌شوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند. ميرزاده با اشاره به روشهاي پیشگیری و کاهش فشارخون بر پرهیز غذایی تاكيد و توصيه كرد: به اين منظور از مصرف غذاهای شور از جمله گوشت به شکل نمک سود شده، کنسروی، همبرگری، سوسیس و کالباس به دلیل سطح بالای سدیم آن‌ها اجتناب شود. اين كارشناس تغذيه همچنين بر كاهش مصرف سبزی‌هایی که در آب نمک کنســرو شده‌اند تاكيد كرد و افزود: همچنين  از مصرف چیپس، پفک، خیار شور، ماهی‌های شور و دودی و سایر غــذاهای فرآوری شده که نمک آن‌ها زیاد است باید اجتناب شود. ميرزاده كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به كاهش مصرف غذاهای چرب و انواع سس‌ها عنوانك در: رعایت موارد بهداشتی ذکر شده می‌تواند در پیشگیری و درمان فشارخون و در نتیجه کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ متعاقب آن جلوگیری نماید.



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری