Skip to Content

به مناسبت آغاز دهه فجر؛

220 نوع غذا در جشنواره غذاهای‌سنتی مهریز به نمایش گذاشته شد


به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی جشنواره غذاهای سنتی در مهریز برگزار شد .

به گزارش  یزدبانو به نقل از یزد رسا، به نقل از صبح مهریز در این جشنواره که با حضور مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ،مدیر شبکه بهداشت و درمان و رابطین بهداشتی این شهرستان برگزار شد  220 نوع غذای سنتی از جمله کشک بادمجان ، پلو ، انواع اشکنه ، انواع آش و انواع کوکو را پخت کردند و به نمایش گذاشته شد .

در این جشنواره ، مهندس نقیایی مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی رابطین بهداشتی با غذاهای سالم و ترویج مصرف آنها عنوان کرد .
وی با اشاره به اهمیت غذاهای سنتی گفت : از جمله اهداف برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای سنتی به نسل جدید و همچنین معرفی چگونگی عرضه غذاهای سنتی و بازگشت غذاهای سنتی به سبد خانوار است .
گفتنی است این جشنواره که در آموزشگاه بهورزی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مهریز برگزار شد، با اهدای جایزه به 5 غذای برتر به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/ص




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری