Skip to Content

غذا چی بپزم/

آشپزی/ طرز تهیه مرغ با سس لیمو


روش پختن مرغ با سس لیمو تقریبا شبیه همان مرغ سوخاری است ولی این روش یک سس مخصوص به خود را دارد که در ادامه به طرز تهیه آن اشاره می کنیم...

یزدبانو؛

مواد اولیه:

آب ليمو ¼ پیمانه پوست رنده شده

ليمو 1 قاشق سوپخوري

سير له شده،2 حبه

  برگ تازه آويشن 3

قاشق چايخوري ريز خردشده(در صورت استفاده از پودر آويشن 3/1 قاشق چايخوري كافيست)

جعفري تازه ،ريز خرد شده 2 قاشق چايخوري

ران مرغ 4 عدد (وست نگرفته و با استخوان)

نمك دريائی و فلفل تازه به ميزان لازم

طرز تهیه: 

در ظرفي كه بتوان درب آن را محكم بست(هوا به داخل آن كشيده نشود) تمامي مواد بجز ران مرغ ها را به خوبي مخلوط كرده و مخلوط را به صورت خمير در آوريد.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه كرده ،اطراف ران ها را كاملا به مواد آغشته كنيد،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا ران ها كاملاً مزه دار شود

بعد از 2 ساعت ظرف را به مدت 20 دقيقه در هواي اتاق قرار دهيد.فر را در دماي 425 درجه فارنهايت(220 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.

*سيني فر يا ظرف مورد نظر را با اسپري به روغن آغشته كنيد.مرغ ها را از ظرف خارج كرده و برروي تخته چوبي آشپزخانه قرار دهيد و هر دو طرف مرغ ها را با نمك دريائي و فلفل مزه دار كنيد.ران ها را در ظرف یا سینی فرقرار دهید و در صورت تمايل روي هركدام از رانها روغن زيتون بريزيد.ظرف را به مدت 25-20 دقيقه بر روي سيني وسطي فر قرار دهيد

ظرف را بعد از 20 دقيقه از فر خارج كرده و باقيمانده مواد را مجدداً به ران ها ماليده و 25-20 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد تا زمانيكه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج كرده و بعد از 5 دقيقه سرو كنيد.

منبع: گروه جامع ترنم

 انتهای پیام/ش
 




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری