Skip to Content

خواص عسل(2)

تصلب شرایین،کم خونی و فشار خون را با عسل درمان کنیم+دستورالعمل


عسل این نعمت خدادادی و یک خوراکی قرآنی است که با وجود داشتن خواص معجزه آسا، اکثر ما از فواید درمانی آن غافلیم و به خوردن داروهای شیمیایی اکتفا می کنیم.

به گزارش خبرنگار بخش آموزش و پژوهش یزدبانو، اگر مایلید با روش های درمانی عسل برای بیماری های تصلب شرایین، کم خونی و فشار خون آشنا شوید در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید:

*تصلب شرایین

خوردن یک قاشق غذاخوری آب پیاز مخلوط با یک قاشق غذاخوری عسل در دو نوبت از روز(بعد از ناهار و شام)، برای تحلیل چربی های سخت شده در دیواره سرخرگ ها، بخصوص سرخرگ های مغزی و درمان سختی دیواره سرخرگ ها(تصلب شرایین) و جلوگیری از سکته مغزی مؤثر است.  

*کم خونی

آب سبزی ها( اسفناج،تره، جعفری، هویج،ترب سیاه، کرفس، کاهو و...) و آب انواع میوه ها( سیب، گلابی، به، انار و...) حاوی مقادیر فراوان ویتامین ها و مواد معدنی هستند. آهن جزیی از هموگلوبین است و کمبود آن سبب کاهش هموگلوبین و کاهش ساخته شدن گویچه های قرمز و کم خونی می شود. ویتامین ب 12 برای خون سازی ضروری است و کمبود آن سبب ایجاد کم خونی کشنده می شود. از طرفی آب سبزی ها و میوه ها به خصوص سبزی ها حاوی تمام ویتامین ها و مواد معدنی ضروری هستند و آهن و ویتامین ب 12 در آن ها فراوان است. عسل نیز حاوی ویتامین ها و عناصر معدنی ضروری است.بنابراین برای رفع کم خونی، مصرف یک فنجان آب سبزی ها یا آب میوه ها با یک قاشق غذاخوری عسل در دو نوبت از روز به مدت 20 روز و در ادامه مصرف سبزی و میوه کافی در عذای روزانه، باعث درمان کم خونی و جلوگیری از بروز مجدد کم خونی می شود.

*فشار خون

مصرف یک عدد پیاز متوسط پخته با یک قاشق غذاخوری عسل در دو نوبت از روز سبب کاهش فشار خون می شود.  



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری