Skip to Content

آشپزی/غذای بهاری؛

دلمه برگ مو


با توجه به اینکه در فصل بهاریم و برگ تازه انگور فراوان است، سرآشپز یزدبانو امروز به ما طرز تهیه یک غذای بهاری آموزش می‌دهد.

یزدبانو؛

مواد اولیه:

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

برنج: 2استکان

شکر: 4قاشق

پیازمتوسط: 3عدد

لپه‌ باقلا: 1استکان

سرکه: 4قاشق سوپ خوری

سبزی خوشبو: (تره،مرزه،ترخان،نعناع،شویژ،گشنیز،ریحان)250گرم

زعفران: نصف قاشق چای خوری

روغن: به مقدارلازم

زرچوبه، نمک و ادویه: مقداری

برگ مو: نیم کیلو

طرزتهیه:

ابتدا روغن را درقابلمه ریخته، سپس پیاز را کمی سرخ کنید تا طلایی شود.

گوشت را اضافه کرده و بعد زرچوبه ونمک وادویه ریخته وبرنج و 2لیوان آب اضافه می کنیم تا به خوردش برود و برنج به صورت برنج آب‌کش دربیاید. حالا لپه‌های باقلا که قبلا پخته شده است را با سبزی‌های خورد نشده به مخلوط اضافه می‌کنیم. 2قاشق سرکه و 2قاشق شکردرکمی آب‌جوش حل کرده وبه موادمان اضافه می‌کنیم.

برگ‌ها را برداشته و مواد را روی برگ ریخته ومثل بقچه می‌پیچیم.

سپس ته قابلمه چند برگ گذاشته و دلمه‌ها را چیده و یک لیوان آب و روغن روی آن می‌ریزیم.

درآخرسرکه و شکرباقی مانده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی هم نمک به آن اضافه کرده می گذاریم دم بکشد.




Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری