طرز تهیه خامه قنادی در منزل با خامه صبحانه و پودر خامه
به گزارش یزدبانو ؛ خامه یکی از محصولات لبنی پرطرفدار است که معمولا به عنوان صبحانه استفاده میشود. برای تهیه خامه صنعتی، با استفاده از دستگاه سپراتور چربی از شیر کامل جدا میشود و دوباره با حجم مشخصی از شیر مخلوط گردیده و خامه درست میشود. خامه ساده شامل حداقل 30 درصد چربی است. شل بودن یا سفت بودن خامه بستگی به عواملی نظیر فرمولاسیون شیر اولیه، درصد چربی شیر، وجود پایدارکننده های احتمالی، فشار، دما و نوع تولید خامه دارد و از نظر تغذیه ای نمی توان یکی را بر دیگری برتری داد.
خامه قنادی، نوعی خامه فرم گرفته است که معمولا برای تهیه و تزئین انواع کیک و دسر مانند تیرامیسو با موز، دسر مگنولیا، دسر رویال شارلوت مورد استفاده قرار می گیرد. خامه قنادی طی فرایندی ساده و با استفاده از خامه صبحانه، خامه بن سا و پودر خامه تهیه میشود و نکات و اصولی دارد که قصد داریم در این مطلب به شما ارائه دهیم. در ادامه طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه و با پودر خامه به صورت مجزا و مفصل ارائه خواهد شد
مواد لازم برای تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه
خامه 30% 1 بسته
پودر قند یا شکر 1/4 لیوان
طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه
ابتدا پاکت خامه را باز کرده، آب آن را خارج کنید و برای تسریع در کار در یک ظرف فلزی بریزید، شکر را به آن اضافه کرده و با یک چنگال برای چند ثانیه هم بزنید.
خامه صبحانه و شکر
ظرف را در فریزر قرار داده و هر 10 دقیقه از فریزر خارج کرده و به سمت داخل، به آرامی با یک چنگال هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید.
خامه یخ زده
ظرفی که قصد دارید در آن خامه را تهیه کنید، و تیغه های همزن را از قبل در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
پس از اینکه خامه کمی یخ زد (یخ زدگی خامه در حدی باشد که پره های همزن قادر به حرکت در آن باشد)، آن را از فریزر خارج کرده و در ظرف مورد نظر که بهتر است پیرکس یا استیل باشد بریزید.
اگر محیط خانه گرم است، بهتر است در یک ظرف بزرگتر یخ ریخته و ظرف خامه را درون آن قرار دهید.
با همزن شروع به هم زدن خامه کنید ولی هم زدن نباید به صورت یکسره ادامه یابد بلکه بعد از 5 دقیقه، همزن را خاموش کنید، کمی مکث کرده و دوباره به هم زدن ادامه دهید.
حدود 10 دقیقه طول می کشد تا خامه فرم بگیرد، زمانی که سفتی خامه را احساس کنید، خامه کش نیاید و جای پره های همزن روی خامه بماند، خامه آماده است.
خامه قنادی
نکات تکمیلی
در صورت تمایل می توانید، موقع افزودن شکر به خامه، به اندازه نوک قاشق چایخوری وانیل هم به خامه اضافه کنید.
خامه ای برای این کار مناسب است که پس از باز کردن درب پاکت به صورت قالبی از پاکت خارج شود، خامه ای که بافتی نرم دارد و به صورت قالبی نیست برای تهیه خامه قنادی مناسب نمی باشد.
فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی آن را خط بیندازید، خط قاشق محو نشود.
در صورتی که خامه بیش از حد فرم گرفتن زده شود، تبدیل به کره می شود.
مراحل فرم دادن خامه بن سا همان مراحل فوق است با این تفاوت که برای خامه بن سا نیازی به افزودن شکر و وانیل نیست.
مواد لازم برای تهیه خامه قنادی با پودر خامه
پودر خامه 100 گرم (1 لیوان)
گلاب 90 گرم (2 قاشق کمتر از نصف لیوان)
شیر 240 گرم (1 لیوان)
پودر قند 23 گرم (1 لیوان)
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه
پودر خامه را در یک ظرف پیرکس یا استیل بریزید، سپس گلاب و شیر را به آن اضافه کنید.
پودر قند را روی مواد الک کنید، بسته به اینکه بخواهید شیرینی خامه چقدر باشد میتوانید دو قاشق از پودر قند کم کرده یا به آن اضافه کنید.
وانیل را به مواد اضافه کنید.
در یک ظرف بزرگتر از ظرف مواد، قالبهای کوچک یخ بریزید و برای اینکه کف ظرف مواد خنک شود و خامه بهتر فرم بگیرد، آن را روی یخ قرار دهید.
با همزن شروع به هم زدن مواد کنید، حدود 15-10 دقیقه طول می کشد تا خامه فرم بگیرد.
خامه بعد از 5 دقیقه غلظتی شبیه غلظت ماست پیدا میکند و با ادامه هم زدن حجم آن زیاد شده و نهایتا به حالتی می رسد که جای پرههای همزن در آن باقی میماند و اگر ظرف را برگردانید خامه نمیریزد.
با این مقدار مواد 0/5 کیلوگرم خامه قنادی به دست می آید.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
ویژه زنان
- خانهای برای نفسکشیدن بدون ویروس و بیماری! (Opens New Window)
- برگزاری رزمایش الی بيت المقدس به مناسبت هفته بسیج در یزد (Opens New Window)
- آزادی مادر در بند با کمک فرزند شهیدِ یزدی (Opens New Window)
- نفرات برتر مسابقات اسکواش بانوان یزد معرفی شدند (Opens New Window)
- اقتداری اولین بانوی ایرانی فاتح جهان در اسکواش (Opens New Window)
- بیشاز ۵۰۰ زوج یزدی در انتظار وام ازدواج (Opens New Window)
- «زن دلخواه خدا» یا «زن مدنظر غرب» (Opens New Window)
- مطب پزشک متخلف زنان و زایمان در یزد پلمب شد (Opens New Window)
- قیمت پوشاک در یزد تغییری نداشته است (Opens New Window)
- حضور استاندار در منزل مدیرمسئول یزدبانو (Opens New Window)
- بهرهبرداری از ۲۹ واحد بهداشتی در یزد (Opens New Window)
- چرا بیمارستان ولیعصر بافق تکمیل نشده است؟ (Opens New Window)
- آزادی ۳ مادر زندانی یزدی با کمک جاماندگان اربعین حسینی (Opens New Window)
- لزوم یکسانسازی سرفصلهای طرح نماد با محوریت مجموعه بهزیستی (Opens New Window)
- تاثیر آب چغندر بر سلامت قلب زنان (Opens New Window)
- درمان فیبروم رحم به کمک طب سنتی (Opens New Window)
- رعایت حجاب در المپیک کار سختی نبود (Opens New Window)
- نقش زنان در کربلا کمتر از مردان نبود (Opens New Window)
- نخستین پیروزی تیم ملی زنان در لیگ ملتهای آسیای مرکزی (Opens New Window)
- نقش پدر در تغذیه کودک با شیر مادر (Opens New Window)
نکات خانه داری
- درمان فیبروم رحم به کمک طب سنتی (Opens New Window)
- افراد غیرمتخصص باعث تخریب طب سنتی هستند (Opens New Window)
- ۲۰ نکته خانهداری مدرن برای همه خانمها (Opens New Window)
- طرز تهیه مقلوبه پلو عربی مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی (Opens New Window)
- آشپزی مدرن و سنتی روی یک سفره (Opens New Window)
- ترفندهای ساده ولی کاربردی در خانه داری (Opens New Window)
- طرز تهیه پلوی نخود فرنگی با مرغ ریش ریش شده (Opens New Window)
- ترفندهای جالب خانهداری که نمیدانستید!/ تصاویر (Opens New Window)
- جشنوارههای بومی نشاط اجتماعی جامعه را میافزاید (Opens New Window)
- نکات خانهداری مدرن برای همه خانمها (Opens New Window)
- طرز تهیه لقمههای گوشتی (Opens New Window)
- طرز تهیه کوکو پیازچه با سس مخصوص (Opens New Window)
- شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها + تصاویر (Opens New Window)
- شستن ظرف ها بدون پیش بند این عوارض را به دنبال دارد (Opens New Window)
- مرغ همچنان در اوج (Opens New Window)
- دستور رئیس جمهور به دو وزارتخانه برای کنترل قیمت مرغ (Opens New Window)
- یارانه ۲.۵ میلیارد دلاری برای تولید گوشت مرغ کجا رفت؟ (Opens New Window)
- راهکارهایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران کرونا (Opens New Window)
- فعالیت زیرزمینی آرایشگاه های زنانه یزد در اوج کرونا!/آرایشگاههای زنانه متخلف لغو مجوز دائم میشوند (Opens New Window)
- راههای محافطت از کودکان در برابر کووید۱۹ (Opens New Window)