Skip to Content

شیرینی نخود‌چی؛

طرز تهیه شیرینی نخود‌چی


شیرینی نخودچی از جمله مواد غذائی است که به عنوان یک ترکیب پر از پروتئین توصیه می گردد ومی توان آن را به بچه ها ونوجوانان به عنوان یک میان وعده توصیه کرد.

پروین انصاری؛ سرآشپز یزدبانو، این بار طرز تهیه شیرینی نخودچی را در ادامه آموزش می‌دهد.

مواد لازم:

آرد نخود‌چی: 500 گرم

پودر شکر یا قند: 350 گرم

روغن جامد: 250 گرم

هل ساییده: یک قاشق چای خوری

خلال پسته با پودر پسته: برای تزئین

طرز تهیه:

ابتدا روغن وپودر قند را با هم مخلوط کرده وهم زده تا پفکی وسفید شود. 

سپس هل ساییده را به مواد افزوده وکم کم آرد نخود‌چی را اضافه کنید؛ زیرا کیفیت آرد‌ها وفصل زمستان وتابستان در مصرف آرد فرق می‌کند.

قابل ذکر است: زمانی خمیر آماده است که مقداری از خمیر را که برداشته و در دست گلوله کرده  وبا کمی فشار دادن، خمیر ترک نخورد.

آن خمیر کاملا آماده است ودر این مرحله خمیر را روی نایلون یا تخته پهن کرده وقالب بزنید.

خمیر قالب زده را در سینی فر که قبلا کمی چرب شده گذاشته وبا خلال یا پودر پسته آن را تزئین کنید بعد در پنجره میانی فر با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

نکته:

باید توجه داشته باشید که این شیرینی را پس از سرد شدن کامل می‌توان از ظرف بیرون آورد.

انتهای پیام/ش




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری