Skip to Content

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور:

عدالت جنسیتی به معنای توجه به تفاوت ها بین زن و مرد است


رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: عدالت جنسیتی به معنای توجه به تفاوت ها بین زن و مرد است و این موضوع باید در جامعه نهادینه شود.

به گزارش یزدبانو،  مینو اصلانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: عدالت جنسیتی اگر به معنای واقعی به آن توجه شود همان توجه و ساری و جاری کردن تفاوت ها است و عدالت جنستی به این معنا است که تفاوت های فطری و اجتماعی زن و مرد لحاظ شود.
وی با بیان اینکه باید با اجرای عدالت جنسیتی ظرفیت های وجودی زن و مرد مورد توجه قرار گیرد، اظهار داشت: این موضوع به معنای عدالت جنسیتی است و اگر با اجرای این عدالت تایید هویت فطری زن و مرد را داشته باشیم، عدالت جنسیتی به صورت واقعی اجرایی می شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه در جامعه ما تا حدودی از عدالت جنسیتی سو برداشت می شود و عدالت را به مثابه تساوی جنسیتی مطرح می کنند و این یک احساس است ولی ادبیاتی که برای آن به کار برده می شود به نوعی تداعی کننده تشابه جنسیتی است.
اصلانی با بیان اینکه عدالت جنسیتی را اندیشمندان و متفکران ایران اسلامی به حوزه زنان وارد کرده اند و در مقابل با تساوی جنسیتی است، ادامه داد: این موضوع هویت زن و مرد را بر باد داده و تفاوت های خدادادی و فطری زن و مرد را نادیده گرفته و زن را مرد وارانه بار آورده و نقش زن و مرد را از بین برده و در نقش ها خلل ایجاد کرده است و در واقع جابجایی نقش ها را رقم زده است.
وی خاطرنشان کرد: عدالت جنسیتی یک محتوای بسیار غنی است که اندیشمندان ایران اسلامی به حوزه ادبیات زنان و خانواده وارد کرده اند و با اکرام زن و مرد، به رسمیت شناختن هویت زنانه و مردانه و به رسمیت شناختن تفاوت های فکری مساوی است.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: اما یک برداشت متفاوتی از این محتوا می شود که خیلی به تشابه و تساوی جنسیتی نزدیک است که در این زمینه باید دست اندرکاران شفاف سازی کنند و اگرچه عملکرد نشان می دهد که این موضوع بیشتر به عدالت جنسیتی نه تساوی قائل است.
وی تساوی جنسیتی را خانماسوز دانست و گفت: باید عدالت جنسیتی به معنای واقعی آن در جامعه اجرایی شود.

انتهای پیام/ص

Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری