Skip to Content

مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان:

عدم اجرای قانون مرخصی زایمان تهدید جدی جمعیت را به‌دنبال دارد


مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان اظهار داشت: :اجرای این قانون بسیار مهم است و اگر خانم‌های جوان نخواهند به فرزند آوری روی آورند خطر و تهدید جمعیت را داریم، اگر هم بخواهند توجه کنند اما فرزندان را در دست نهادهای تربیتی دیگر مانند مهدهای کودک بسپارند آن هم آسیب‌های جبران ناپذیر زیادی را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش یزدبانو؛ معصومه حاج حسینی مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به عدم اجرای قانون مرخصی زایمان بیان کرد: برخی مسئولان معتقدند که دستگاه‌ها حاضر به پرداخت مابه‌التفاوت مالی افزایش مرخصی زایمان مادران از 6 ماه به 9 ماه نیستند.

وی افزود: اجرای این قانون امنیت شغلی زنان را به خطر می‌اندازد اما ما باید از یک سو به سمت کار فرهنگ‌سازی برویم و از سوی دیگر با ابلاغیه‌های موظف کننده از رأی دولت باید این اتفاق بیفتد.

حاج حسینی ادامه داد:اجرای این قانون بسیار مهم است و اگر خانم‌های جوان نخواهند به فرزند آوری روی آورند خطر و تهدید جمعیت را داریم، اگر هم بخواهند توجه کنند اما فرزندان را در دست نهادهای تربیتی دیگر مانند مهدهای کودک بسپارند آن هم آسیب‌های جبران ناپذیر زیادی را به دنبال خواهد داشت.

مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان اظهار داشت: نادیده گرفتن اجرای قانون مرخصی زایمان حیثیت خانواده به خطر می‌اندازد و حضرت امام (ره) در بخشی از صحبت‌هایشان در اوایل انقلاب فرمودند که بچه را به مهد سپردن عقده روانی را در او ایجاد می‌کند که وقتی وارد ساختارهای اجتماعی می‌شود این آدم دارای عقده‌های روانی جامعه را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد.

وی گفت:وقتی مسئله‌ای به این درجه اهمیت است طبیعی است که دولت‌ها در تمام دنیا این هزینه را پرداخت می‌کنند و دولت ما که یک نظام اسلامی است باید این قانون را جزء سرمایه گذاری حساب کند نه جزء هزینه‌ها.

حاج حسینی تصریح کرد: بنده شنیدم که در کشورهای ژاپن و آلمان تا سن 5 و 7 سالگی کودک نباید بر سر کار برود و با حفظ جایگاه، حقوق و و مزایای دقیق شغلی در منزل مشغول فرزندداری باید باشد و اگر مادری بخواهد به اصرار به سرکار بازگشت داشته باشد باید به دولت غرامت بپردازد.

مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان یادآور شد: مشکل ما این است که نظام مشاغل زنان نداریم و از همان نظام مردانه پیروی می‌کنیم، وقتی می‌خواهند به آن قانون یک تبصره بزنند این 6 ماه و 9 ماه خیلی به چشم می‌آید، چطور معاون رئیس جمهور در امور زنان هر جا هر حرفی می‌شود به دنبال سهم خواهی‌های زنانه هستند اما چرا در طول این سه سال نظام اشتغال زنان را طراحی نکردند.

انتهای پیام/ص

Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری