Skip to Content

مشاور وزیر کشور در حوزه زنان و خانواده:

قانون حجاب و عفاف از برگشتن به عقب جلوگیری کرد/نباید فقط به خروجی قانون عفاف و حجاب توجه کرد!


مشاور وزیر کشور در حوزه زنان و خانواده گفت: نباید فقط به خروجی قانون عفاف و حجاب توجه کرد زیرا این قانون از برگشتن به عقب جلوگیری می‌کند و فقط به‌صرف دیدن چند خانم بدپوشش فرض را بر این گذاشت که هیچ کاری در این زمینه صورت نگرفته است.

به گزارش یزدبانو؛ فهیمه فرهمندپور مشاور وزیر کشور در حوزه زنان و خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طنین، درباره وضعیت اجرایی کردن قانون عفاف و حجاب، گفت: خوشبختانه مراحل این قانون که شامل تصویب آیین‌نامه و ضوابط اجرایی بوده  توسط وزیر کشور امضا شده است و به‌ تمامی استان‌های کشور ابلاغ گردیده است.
اجرایی شدن قانون عفاف و حجاب در کشور
وی درباره اجرایی و عملیاتی شدن قانون عفاف و حجاب افزود: این قانون که شامل حقوق شهروندی است  در فضای جامعه و دستگاه‌های دولتی در مرحله اجرا است از این‌ رو ستاد عفاف و حجاب مرتب نشست‌های ادواری خود را با دستگاه‌ها و سازمان‌های دارد همچنین بازرسان با حضورشان در نهادها و سازمان‌ها از نزدیک پیگیر اجرایی شدن این قانون هستند.
لزوم توجه به بازتاب‌های قانون حجاب و عفاف در جامعه
مشاور وزیر کشور در حوزه زنان و خانواده عنوان کرد: نباید فقط به خروجی قانون عفاف و حجاب توجه کرد زیرا این قانون از برگشتن به عقب جلوگیری می‌کند فقط نباید به‌صرف دیدن چند خانم بدپوشش فرض را بر این گذاشت که هیچ کاری در این زمینه صورت نگرفته است.
فرهمندپور اظهار داشت: به همین خاطر باید به فعالیت‌های که در زمینهٔ بدپوشی صورت گرفته توجه شود زیرا اگر همین تعداد فعالیت‌ها صورت نمی‌گرفت چه‌بسا وضعیت حجاب و نقض آن در جامعه بیشتر دیده می‌شد.
متولی ارائه تسهیلات ازدواج به جوانان به عهده وزارت ورزش و جوانان است
وی، در پاسخ به سوال خبرنگار در خصوص نقش وزارت کشور درباره سازمان‌های غیردولتی ان‌جی‌اوها در امر تسهیل ازدواج جوانان، بیان داشت: ارائه تسهیلات و کمک به ازدواج جوانان جز مأموریت‌های وزارت ورزش و جوانان است و فقط سازمان‌های مردم نهادی که در حوزه ازدواج فعالیت می‌کنند مجوزها و حمایت‌های کلی را از وزارت کشور دریافت می‌کنند و وزارت کشور به‌عنوان یکی از اعضای ستاد در وزارت ورزش و جوانان عضو است.
فعال‌تر کردن ان‌جی‌اوها در زمینهٔ ازدواج جوانان
فرهمندپور گفت: در این زمینه سعی بر آن است تا سازمان‌ها مردم‌نهاد مانند سازمان‌های مردمی، سنتی، خیرین و هیئت‌ها را وارد عرصه‌های مختلف اجتماعی کرد تا از این طریق بتوان به فعالیت بیشتر و نهادینه شدن کمک به ازدواج پرداخت همچنین ‌ان‌جی‌اوهای که ثبت‌شده‌اند را فعال‌تر کنیم.
به گزارش طنین یاس ، این گفت های خانم فرهموند پور در حالی صورت می گیرد که برخی از سازمان ها و نهادهای مرتبت با عفاف و حجاب نقدهای زیاد در خصوص عملیاتی شدن این قانون در ادارات و سازمان های دولتی دارند  ، به ویژه اینکه مینواصلانی رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور در گفت وگویی با خبرگزاری فارس گفته است: دولت‌ها مجری قانون هستند و وقتی که تا این حد بر روی اجرای قانونی مانند عفاف و حجاب اصرار وجود دارد چرا اقدامی در این زمینه صورت نمی‌گیرد، با توجه به هجمه سنگین علیه عفاف و حجاب و طراحی‌ها و برنامه ریزی‌های دقیقی که علیه حجاب در کشور صورت می‌گیرد برای این موضوع تا کنون چند کار گروه تشکیل داده و چه کارهای انجام داده‌اند؟!
اصلانی افزود: بخشنامه‌ای در مورد پوشش کارمندان در ادارات از سوی وزارت کشور ابلاغ شد، در این زمینه چه کارهایی صورت گرفته است ؟!
انتهای پیام/ غ




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری